Päheä paita ja Annon sisustuskevät

maanantai 3. maaliskuuta 2014





Haloota vaan täältä mekkalan ja vauhdin keskeltä! Aamupäivällä meillä kävi yhdet leikkikaverit, joiden kanssa myös ulkoiltiin ja iltapäivästä ovat tulossa toiset. Jaksan toistuvasti hämmentyä siitä tehosta, jolla neljä poikaa saavatkaan levitettyä lelulaatikoiden sisällöt pitkin kotia! "Kato mulla on tällainen auto! Ja tällainen bussi! Ja tällainen lentokone!" Huomioi nouseva volyymi loppua kohden.

Tässä välissä on hyvä vetää henkeä ja nollata netissä, ja tehdä sekalainen postaus uusista vaatteista ja potentiaalisista klikattavista Annoista.

Lindexin tiikeripaita on juuri sellainen kuin ajattelinkin: sopivan päheä, hyvän mallinen ja laadukkaan tuntuinen. Meillä ei ole oikeastaan koskaan ollut collegepaitoja (no, meillä tarkoitan nyt itse asiassa lapsia, minullahan on tietenkin ollut collegepaitojen armeija kultaisella 80-luvulla). Nyt niitä on tullut pari hankittua, ja ihan hauskaa vaihteluahan ne ovat trikoopaitoihin. Mutta siis kuuluuko näiden alle laittaa vielä t-paita vai nou?

Tikrujen alaosana ovat me&i:n slim sweatpantsit tämän kevään mallistosta - näihin olen myös ollut tyytyväinen! Koot olivat tosin reilumpia kuin ajattelin, ja nämä kuopukselle ajatellut 98/104-kokoiset ovatkin sopivat isommalle.

Ja se Anno. Oliko muka Kodin1 ennen jotenkin himottava? No nyt on! Kuvasto on täynnä ihanaa musta-harmaa-valkoista ja keltaista kodin piristystä:

Anno kevät 2014



Ja hei m-m-m-m-itä, onko tässä uusi blogimatto?

Anno | Latu -villamatto



24 kommenttia:

  1. Kiva tiikeripaita! Meillä käytetään pojilla paljon collegepaitoja (ja niiden alla hihattomia aluspaitoja), ovat lämpimämpiä kuin ohuet trikoopaidat. Ja kestävät minusta paremmin käyttöä ja pesua :)

    Ihania nuo Annot, meille kelpaisi vaikka kaikki! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meidän pojat taas ovat ehkä vähän liian lämminverisiä collegepaitoihin, mutta voihan niitä parit olla silti. :)

      Annot näyttää kivoilta! Pakko päästä katselemaan kauppaan näitä jossain vaiheessa...

      Poista
  2. Mä puen kanssa collegepaitojen alle aluspaidan - joko hiattoman tai lyhythiaisen riippuen siitä, kumpia sattuu olemaan kaapissa puhtaana ;).

    Ja tosi tosi kivoja nuo Annon uutuudet. Aiemmin Annon jutut ovat näyttäneet silmääni ehkä vähän liikaa kopioilta, tai sellaisista, että nyt-on-kova-yritys-tehdä-jotain-tosi-trendikästä, mutta tällä kertaa se yritys on aivan nappi :D.

    Pakko päästä Kodin Ykköseen hypistelemään!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Annot on hyviä kopioita trendeistä, samoin kuin tuo Lindexin tikrupaita, hih! ;)

      Kyllä tuolta Annolta täytyy ainakin jokunen tyynynpäällinen hommata, ja kylpyhuone kaipailee uusia pyyhkeitä ja ja ja... :D

      Poista
  3. Noi annot on ihania... voisin ottaa vaikka mitä!

    VastaaPoista
  4. Teepaitaa pidetään meillä collegen alla :)
    Mä en oo ihan kauheasti ihastunut Annoon, mutta monet matot on kyllä Annolla tosi kivoja! :) Ehkä mäkin tästä hitaasti lämpenen :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä tykkään tuosta mustavalkoisuudesta raikastettuna keltaisella, osuu ja uppoaa! :)

      Poista
  5. Miksi kaikki pitää collegepaidan alla aluspaitaa?? Meillä on pojilla muutama collegepaita, eikä me sinne alle mitään pueta, olis varmaan jo liiankin lämmin yhdistelmä.
    Annolla on ollut aina muutamia kivoja juttuja jo pari vuotta :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meilläkin on näissä juuri tuo ongelma, että kaksi paitaa päällekkäin tuntuu olevan jo vähän liikaa sisätiloissa. Ainakin juurikin tuolla isommalla, joka on oikea energiapakkaus ja hyppii ja pomppii jatkuvasti...

      Poista
  6. Kyllä collarin alla pitää aina olla teeppari :). Annon uutuudet oli superkivoja, kun viime viikolla pyörähdin kattomassa. Olis niin tehnyt mieli ostaa toi matto olkkariin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tämä menee varmaan vähän siihen samaan sarjaan, että pitääkö sisähousujen alla olla vielä kalsarit, hih! :) Eli jakaa mielipiteitä, siis.

      Nyt pitäisi kyllä päästä katselemaan näitä uutuuksia Kodin Ykköseen...!

      Poista
  7. Haluisin uuden maton olkkariin, onkohan tuo villa kestävää vai kerääkö kaiken pölyn ja nukkantuu? Ihana se on , kuosi on pirtee.

    Ihanan hoikkis sun poika ja tikru sopii hyvin ;) Kiva , että laatu vakuutti , mäkin olen ollut ihan tyytyväinen aina Lindexiin. Me laitetaan vaan harvoin toppi puseron alle, pehmee on kiva pukea suoraan iholle. Pienemmälle laitan kyllä hihattoman bodyn ettei selkä vilku ;)


    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ps. mulla on itsellä collegepaita juuri päällä ja alla vain rintsikat, jotenkin rennompi näin.. :) Ainakin juur kotona...

      Poista
    2. Meillä on nyt muutaman viikon ollut se Annon Pandora -villamatto, ja olen ollut siihen oikein tyytyväinen! Se tuntuu vähän hylkivän likaa, eikä nukkaannu samalla tavalla kuin olen kuullut the blogimaton (Ikean mustavalkoraidallinen) tekevän. Uskaltaisin siis suositella! :)

      Meillä itse asiassa pienempi poika kovasti vastusti että puetaan t-paita collegen alle, hänen mielestään paitoja ei kuulu laittaa päällekkäin! :D

      Poista
  8. Minä jätin tuon tiikericollegen sitten kuitenkin kauppaan, vaikka toisaalta tykkäsinkin. Revityt saumat ei sitten kuitenkaan ehkä ollut meidän juttu ja paksu materiaali olisi varmaan liian lämmin näille hikipäille. Trikoopaidat on meille sopivampi vaihtoehto.

    Lindexin kananmunankeltaiset tiikeriteepaidat sen sijaan odottaa hakemista (otin paketin myymälään, niin ei tule postikuluja).

    Emme siis todellakaan pue pitkähihaisten paitojen alle enää t-paitaa aluspaidaksi. Yksi paita riittää. Isoveikka on siirtynyt näin säiden lämmitessä käyttämään jo osin t-paitoja sisätiloissa ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. ...ja piti vielä sanoa, että nuo Annon tekstiilit miellyttävät kovasti minunkin silmää :)

      Poista
    2. Collegepaita ei ole kyllä kaikkein käytännöllisin noista syistä ja meilläkin on enimmäkseen trikoopaitoja ja pari froteepaitaa (nekin ovat aika kuumia).

      Mutta miten se college sitten onnistui olemaan niin suosittu omassa lapsuudessani 80-luvulla??

      Poista
  9. Mulla (tai lapsellahan se paita oli mut ongelma on minun) oli ihan sama ongelma. Kun ostin tuon paidan ja päädyin sitten aluspaitaa/t-paitaan. Tuntuu, että collari olisi liian karhea ilman, mutta myös lämminveriselle lapselle tuntuu olevan liikaa kaksi paitaa. Vaikeaa on... :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nämä on juuri näitä elämän vaikeita kysymyksiä! :D #firstworldproblems

      Poista
  10. Kyllä mulle vaan tommonen blogimatto kelpais :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No on se hieno ja oli siellä muitakin kivoja mattoja! :)

      Poista
  11. Anno on kyllä yllättänyt minut, ihania tuotteita.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Monia tosi mieleisiä ja tietysti eivät ole hinnallakaan pilattu! :)

      Poista