Blaa!:n uutuudet ja alekoodi

lauantai 22. maaliskuuta 2014












Jokin aika sitten ruikutin täydellisen trikoopaidan perään. Kotimaisuus, hyvä malli, loistava laatu, tyylikäs kuosi, oikeanlaiset värit...

No nyt muuten täyttyi melko moni kriteeri! Saimme Blaa!:lta mallailtavaksi ja ihan ikiomaksi pidettäväksi kolme uuteen Black Birds-mallistoon kuuluvaa trikoovaatetta: sinapinkeltainen paita (Honey Bird), harmaa paita (Grey Bird) ja harmaat leggarit mustilla lintukuvioilla.

Meillä on ollut aiemmin yksi Blaa!:n paita, ja tiesin näiden olevan melko reilua mitoitusta. Esikoiselle (n. 105cm) otin keltaisen paidan koossa 110cm, ja kuopuksen (n. 95cm) asu on kokoa 98cm. Paitojen koot sattuivat oikeaan, kasvunvaraa löytyy hyvin vielä syksyllekin. Paitojen malli on slimmi ja pitkähkö, eli juuri sellainen kuin pitääkin. Leggarit ovat huippuhyvän malliset hoikalle lapselle, ja pysyvät päällä ilman mitään erityiskiristystoimenpiteitä.

Blaa!:n kuosit ovat aiemmin olleet värikkäitä ja vähän retroja. Hauskoja mutta jos osaan oikein haistella, niin lastenvaatemuoti on menossa hieman pelkistetympään suuntaan, jossa kirjavuus vähenee ja coolius lisääntyy. Pisteet Blaa!:lle uudistumiskyvystä!

Ja se laatu. Muiskis! Ei enempää kommentoitavaa!

Et varmaan voinut olla ihastumatta? No nyt on sun onnenpäiväsi, sillä Blaa! tarjoaa lukijoilleni -20% alennuksen kaupan tuotteista koodilla BIRDS. Koodi on voimassa 27.3.2014 asti ja se koskee myös jo alennettuja tuotteita. Kauppaan pääset tästä linkistä!


P.S. Tämä oli sitten blogihistoriani ensimmäinen blogiyhteistyöpostaus. Hyvää kannattaa odottaa! ;)
P.P.S. Tiedustelin muuten, mahtaako malliston vaatteita tulla kesäksi lyhythihaisena, mutta luvata eivät kaupasta uskaltaneet.

19 kommenttia:

  1. Jostain syystä sivut ei aukene. No, toivottavasti myöhemmin :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kappas, sama ongelma! No, eiköhän ne sieltä nouse taas! :)

      Poista
  2. Oih, nyt kyllä tekis mieli hankkia noi...Kiitos alekoodista ja onnea mahtavasta yhteistyökumppanuudesta :)

    Näytin vieressä istuvalle isoveikalle verkkokaupan kuvat lintupaidoista ja kysyin, kumpi olisi kivempi. Poika vastasi huokaisten: "Oisko siellä yhtään sellaisia hurjia lintuja? Noi vaan taapertaa...Jotain lentäviä kotkia vaikka?"

    Voi olla, että vain pikkuveikka saa lintupaidan ;) Meillä ollaan nyt niin isoja ja hurjia, että!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi toista hurjaa! :D Alkaa pelottavasti kuulostaa siltä että pojallesi alkaa kehittyä se peruspikkupojan vaatemaku, jonka onnistuu tyydyttämään vain ketjuliikkeiden valikoima, hih! ;) Mutta pitäähän lapsen toiveita toki kuunnella.

      Poista
  3. Nämä on ihania ja tykkäsin livenä enemmän tuosta keltaisesta, kuvioistakin saa selvää ihan eri tavalla. Mitoitus näissä uusissa kuulemma ns. normaali eli eivät enää niin reiluja kuin ennen. Mallailinkin äkkiä et vanha 104 olis sama kuin uus 110 :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mun suosikki taitaa puolestaan olla tuo harmaa. :) Kokoja en tullutkaan verranneeksi, meiltä löytyy sinun blogisi kautta arvonnassa voitettu paloautopaita koossa 110cm ja molemmat nämä paidat on nyt sopivia isommalle pojalleni. :)

      Poista
  4. Hei kiitti koodeista! Blaa oli mulle ihan uusi tuttavuus. Tilasin heti tytölle kissamekon ja poitsulle pupupaidan, ja mätsäävät pipotkin!! Nähdään maanantaina! :)
    -A.L

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jes, kiva kun löytyi ostettavaa! :) Nähdään maanantaina ja tossa kuontalossa onkin tekemistä kuten näkyy... ;)

      Poista
  5. Hei, mahtavaa blogiyhteistyötä! Sun blogiin sitä sopisi enemmänkin. Siis tarkoitan, että ihme, jos ei jo joku molo tms ota sinuun yhteyttä ja tarjoa yhteistyökuvioita! :)
    Nämä blaat on tosi kivan näköisiä. Ihastuin kun näin noita samoja kuoseja vähän aikaa sitten jossain ja nyt rupesin miettimään kumpi väri olisi kivempi. Kumpi sinusta? ;) Täytyy kyllä tsekata tuo verkkokauppa! Kiitos vinkistä!

    Muuten, ettehän olleet tänään Helsingissä forumin lähistöllä? Näin perheen, jossa oli kaksi pellavapäistä poikaa, toisella molon takki ja äiti muistutti vähän sinua. En mennyt nykimään hihasta, koska ehkä sittenkin olivat muita... :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih, ei kyllä oltu me! :) Ehkä ihan hyvä ettet sitten käynyt vetämässä hihasta..? ;) Vaikka voitaisiin kyllä pitkästä aikaa käydä lasten kanssa kaupungilla, siellä riittäisi ihmeteltävää...

      Kuule, eipä ole paljon Molon suunnalta sähköposti laulanut! :D Joten jään odottamaan yhteydenottoja... ;) Olen ollut ihan tosi epäaktiivinen järjestämään mitään tällaista, ja koska blogini ei ole suuren suuri, niin sitä omaa aloitteellisuutta se kyllä vaatii.

      Niin, ja mun suosikki näistä on kyllä tuo harmaa. Mätsää meidän mattoon ja seiniin, katsos. ;)

      Poista
    2. Ehkä minäkin tykkään hitusen enemmän tuosta harmaasta. Keltainen olisi ehkä kivempi tummemmalle lapselle ja meiltäkin löytyy vain yksi pellavapää (etelägeeneistä huolimatta!). Mutta kyllä mulle molemmat kelpaisi. :)

      Poista
  6. Oi hienolta näyttää erityisesti tuo harmaa! Tosi kiva yhteistyö!! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos sun blogisi nämä tuli bongattua, ja näistä tuli heti uudet suosikit. :) Eikä edes tullut poikien välillä tappelua kuoseista, huh...!

      Poista
  7. Onpas kivannäköiset! :) Jos en olisi just ostanut mini rodinin aika vastaavaa Tucan paitaa niin varmaan suosikiksi nousisi tuo harmaa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meillä on rodinin paidat vähän vielä pohdinnan alla, leveä kaula-aukko ja muutenkin leveä malli paidassa ei ihan kolahda. Mutta toki enköhän viimeistään alesta sitten... :D Aika samat värit kuin tukaanissa tosiaan!

      Poista
  8. Voi ihanuus, nyt on kyllä pakko hyödyntää alekoodi! Tuota harmaata paitaa olinkin jo useampana päivänä katsellut. Meillä ei ole Blaata ennen ollut, koska on ollu makuuni liian kirjavaa. Hieno yhteistyö!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eli sinuunkin siis kolahti nämä, kiva että koodi pääsi käyttöön! :) Samaa mieltä, kuosit ovat menneet kivempaan suuntaan.

      Poista
  9. Oi onnea blogiyhteistyöstä! Muhun iskee tuo harmaa, ihana :) Mun täytyy harkita ostamista, meillä vaan on nimittäin paitoja enemmän kuin tarpeeksi ja pitäis melkein ostaa odottamaan seuraava koko, mutta sitten toisaalta mietin, että jaksanko odottaa, et jospa ottaisi kumminkin jo nyt pidettäväksi... hmmm :D Mua niin harmittaa, kun isommalle ei enää koskaan löydy mitään tällaista!!
    No ok, ei se tuota kuosia pitäisi enää, mutta haluaisin hänellekin värikkäitä, iloisia, kotimaisia trikoopaitoja. Koko vaan on jo 152/158....

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No nytpä katsos pitääkin nauttia ja ostella, kun näitä äidille mieleisiä löytyy ja lapset suostuu niitä pitämään! ;)

      Poista