Mistä kivoja pussilakanoita?

torstai 27. maaliskuuta 2014



Onko lapsellasi:

A. vauvapeitto
B. aikuisten peitto
C. juniorpeitto ??

Jos vastasit C, niin mistä kummasta löydät kivan näköisiä 120 X 160-kokoisia pussilakanoita? Tämä lakanakoko tuntuu olevan joku väliinputoaja, sillä valikoima ei ole mikään suuren suuri, ja monesta paikasta tämän kokoisia ei löydy lainkaan.

Meillä on jonkin aikaa ollut nämä juniorpeitot ja niissä yhdet sopivat pussilakanat, eli Finlaysonin keltaiset norsut. Toisille oli huutava tarve, joten etsin kuumeisesti sellaisia, jotka miellyttäisivät silmää ja sopisivat lastenhuoneen värimaailmaan. Kunnes sitten Annolta nämä harmaaraidalliset löysinkin. Värejä oli myös pinkki, sininen ja limenkeltainen, täältä näet lisää kuvia.

Missä muualla olet törmännyt kivoihin vaihtoehtoihin?

P.S. Tänään vielä voimassa Blaa!:n alekoodi BIRDS, jolla saat -20% alennuksen kaikista kaupan tuotteista!


26 kommenttia:

  1. Oletko huomannut Prisman uudet lakanat? JOtain sirkusaiheisia, toisella puolella salmiakki mustana tai keltaisena? Me vaihdettiin just ton takia normikokoinen aikuisten lakana kun junioriin oli niin vaikea löytää kivoja lakanoita...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No hei, enpä olekaan huomannut! Nyt pitää heti seuraavalla kauppareissulla käydä katsastamassa. Kuulostaa ainakin kivalta, kiitos vinkistä!

      Poista
  2. Toisella aikuisten peitto ja toisella juurikin tuo junior koko.

    Samaa ehdotan kun tuossa aiemmin eli cirafin uudet lakanat...ihanat. Ite täytyy hakea nimen omaan juniorkokoisena ne.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No nyt pitää kyllä heti mennä googlettamaan... Kiitos sinullekin vinkistä!

      Poista
  3. finlayson. meillä päin kärkkäinen ja citymarket ainakin myy, yleensä myös hyvällä alella :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. just tsekkasin niin finlaysonin verkkokaupas kans alessa vaikka mitä esim muumeja jos niistä tykkää. ja uutena risto räppääjä.

      Poista
    2. Finlaysonilta iskee oikeastaan vaan ne norsut. Muumeista tosin tykkäisivät pojat. Siellä taisi olla jotain mustavalkoisia muumeja mutta olisikohan niitä ollut vaan aikuisten kokoa...

      Poista
  4. Meillä ollut molemmilla poikasilla junnnukoko käytössä. Nyt tosin siirtyneet molemmat jo aikuisten kokoon.
    Meille löysin kivoja pussilakanoita Finlaysonilta ja Anttilasta tilasin muutamat "ei-minkään-merkkiset" ja olivat kyllä todella hyvälaatuisia ja edullisia. Annoa oli myös aika useat.
    Nuo harmaat raidalliset on kyllä ihanat! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nämä raita-Annotkin oli tosiaan järkihintaiset ja laadussa ei mitään vikaa. :) Jostain olisi kiva muuten löytää ihan peruskeltaiset tai miksei jopa perusvalkoiset pussilakanat, sellaisia yksivärisiä ei ole sattunut missään silmään... Ja itse ompelu ei taida sitten kumminkaan olla vaihtoehto... :D

      Poista
  5. Anttilasta löytyy, samoin FermLivingillä on niitä, Holly`sillä on, Finlaysonilla on norsuja ja muumeja...kyllä meillä on pilvinpimein junior koon pussilakanoita joita ostettu just noista ja tietty lisäksi kirppareilta löytyy

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Holly's, ai sellaisesta en ole kuullutkaan, pitääpä tsekata! Ja ai niin, ferm living unohtui myös. Kiitos hyvistä vinkeistä! :)

      Poista
  6. Totta, muistan kahden kohdalla (kolmanella edellisten vanhat käytössä) että harmittelin samaa. Meillä siirtyi juuri pienin isoon peittoon ja laitoin keskikoot kiertoon, lähinnä vain Finlaysonin muumeja. Tosi kivat nuo harmaa raidalliset!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, jotenkin vähän kiven alla tuntuu olevan sellaiset oikeat herkut! Meillä ei ole poikien sängyissä mitään päiväpeittoja, joten olisi aika jees jos pussilakanat olisi kivan näköisiä. :)

      Poista
  7. Meillä on isoveikalla junior-koko ja pikkuveikalla unipussi (ei peittoa/pussilakanaa ollenkaan).

    Olen hankkinut lasten petivaatteet pääasiassa Finlaysonin verkkokaupasta, jossa on toisinaan hyviä alennuksia. Joskus olen löytänyt kirpparilta kivoja lasten lakanoita, kerran jopa avaamattoman Finlayson lasten pussilakanapakkauksen! Kirppareilla liikkuu paljon lasten lakanoita, jos käytetty kelpaa.

    Sopisiko Finlaysonin harmaasävyinen Avaruusaappa teidän lastenhuoneen tyyliin? Norsut on kyllä aivan ihania, haaveissa itsellä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aapat on kyllä kivoja, unohdinkin ne! :)

      Ja juu, kyllä käytettykin kelpaa mikäli kunto on hyvä. Ei muuta kuin metsästämään siis...

      Poista
  8. Meillä on molemmilla Marimekon lakanat junnupeitossa eli heiltäkin löytyy. Nämä ovat pysyneet aivan superhyvinä pesuissa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Miten unohdinkin Marimekon! No nyt pitääkin käydä selaamassa heidän valikoimansa läpi!

      Poista
  9. Hyviä vinkkejä. Minä ostin Hm:ltä just, mutta isossa koossa. Siellä saattaa olla vai onkohan vauvakokoja??

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Taisin tsiikailla nuokin läpi jossain vaiheessa ja sieltä näyttää puuttuvan junior-koko välistä. Höh ja pöh. Hinta kun olisi kohdillaan!

      Poista
  10. Marimekolla myös juniorikoko. Finlaysonilla Sanna Pelliccionin Oma perhe myös aika kiva. :) Marimekon lakanoita liikkuu Huutiksessa ihan hyvään hintaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo Oma perhe on suloinen mutta värit ei ihan natsaa meidän lastenhuoneeseen. Se on katsos tarkkaa, hih... ;) Marimekkoa voisikin katsella huutiksesta, hyvä vinkki!

      Poista
  11. Meillä on vielä vauvapeitot, mutta juniorikokoa odottaa jo Marimekon auto-lakanat. Hyviä vinkkejä tuli tässä muistakin malleista, kun 2-3 lakanat pitää joka tapauksessa olla olemassa. Nim. Kokemusta siitä, kun oksennetaan 5 kertaa putkeen aina uusille lakanoille, jolloin viimeiseen petaukseen ei ollut kuin pyyhkeitä jäljellä ;) A

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meilläkin on tuttua nuo pyyhepetaukset... ;) Silloin kun tauti iskee, niin eipä oikeastaan muita kannata laittaakaan. Ne Marimekon autolakanat on aivan ihanat!!

      Poista
  12. Marimekot meilläkin :) Sokoksella törmäsin Little phant vai mikä lie kuosiin , heillä oli kans juniori kokoa :) (siis se merkki jonka vaatteita Lindexillä ) ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei kiitos hyvästä vinkistä! Littlephant miellyttää silmää kyllä, täytyypä pitää silmät auki kun seuraavan kerran vierailee Sokoksella! :)

      Poista