Keltainen on Po.P

sunnuntai 30. maaliskuuta 2014







 


... Ja vihreä on muuten vaan ihana!

Keltainen takki on meidän aivan ensimmäinen Po.Pin ulkovaate, ja hyvin tyytyväinen voin raportoida olevani! Takki istuu kivasti, se on sopivan kevyt ja notkea, ja kaikesta (hiestä) päätellen hyvin tuulta pitävä ja siten riittävän lämmin. Alla on toki vielä fleecetakki. Koon puolesta tämä mahtuu aivan varmasti vielä syksyllä, ehkä on liikaa odottaa että vielä vuodenkin päästä? Lyön itseäni näpeille joka kerta, kun meinaan tilata jostakin alesta jemmaan Molo Kidsin Hoplan denim-värisenä. Ei me tarvita sitä, ei ei!

Ostin myös "hyvän asiakkaan" (milloin minusta on sellainen tullut?) -30% alesta Crocsin kumpparit molemmille pojille. Niin, koska mikäs se sellainen lastenvaateblogi on, jossa ei muka Crocsin kumppareita nähdä?? No sitä minäkin. Ja ne ovat juuri niin hyvät kuin joka paikassa kehutaan! Saatan haluta itselleni samanlaiset.

Kellojen siirtäminen ei sekoittanut rytmiämme, kun vaellettiin aamulla tämä pitkä lenkki, skipattiin päikkärit ja käytiin riehumassa synttärijuhlilla - pojat olivat sikeässä unessa jo klo 20. Iltaan jäi ruhtinaallisesti aikaa treenata Jillianin tsemppaamana. Aivan jokaisena päivänä en ole treeniä ehtinyt tehdä (uuups!), mutta seitsemänä päivänä jo kuitenkin. Ja (ainakin mielikuvissani) olen heti paljon vahvempi, hih..!

Mainiota alkavaa viikkoa!

22 kommenttia:

  1. No ihanasti mätsätty takit ja saappaat!! :) Ja kivoja kuvia taasen! Kyllä sillä treenillä oikeesti vahvistuu - mä olen ihan hämmentynyt, kun mulla on Näkyviä Lihaksia yläkropassa! :O :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Saappaiden ja takin keltainen sävy on just eikä melkein sama! ;) vihreät ei ihan mätsää, mutta ei tää maailma ole ennenkään ollut täydellinen, hih...

      Mulla ei ole näkyvistä lihaksista tietoakaan, mutta sen olen huomannut että Level 1 sujuu jo aika mukavasti eikä ole koko ajan sellainen olo että kuolee! Eli ehkä siellä on joku lihaskin vahingossa vahvistunut...

      Poista
  2. Wau! Mä jumppaan kahvitauolla töissä.. enkä ihan aina ehdi. Ihana keltainen muuten ja Pop on pop!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä olisi työkavereilla ihmettelemistä, jos vetäisin tämän treenin kahvitauolla, hih... ;) Mutta kyllä sitä voisi hyvinkin ottaa tavaksi vähän venytellä ja verrytellä eikä aina tönöttää hartiat lysyssä siinä koneen ääressä. Keltainen on kyllä niin herkku!

      Poista
  3. Vastaukset
    1. Kiitos ja kiitos, ja ihanaa kun keltaista piisaa nyt valikoimissa niin vaatteissa kuin sisustuksessakin! (Tosin itselleni ei keltainen väri oikein sovi...)

      Poista
  4. Minusta näyttää, että tuo takki voisi mennä viedä vuoden päästäkin, kun on hieman pidempi malli. Upea väri ja leikkaus.

    Tukaanipipo sopii niin täydellisesti tuohon settiin. Meillä oli tänään tukaani- ja liskopaita ekaa kertaa päällä, kun käytiin vierailulla tyttöjen luona ;)

    Meillä Crocsin saappaat ovat vielä kokeilematta. Itselleni haluaisin sellaiset matalat keltaiset :) Tällä hetkellä testaamme Reiman kevätmalliston uutuussaappaita, joista juuri kirjoittelinkin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No minäkin meinasin että tämä saattaa mahdollisesti mennä vielä ensi vuonnakin, ehkä neljävuotias ei kasva enää niin hurjaa tahtia muutenkaan.

      Tukaanipipomätsi syntyi ihan vahingossa, kun huomasin että molemmistahan löytyy sekä harmaata että keltaista. :) Mua on vähän jäänyt kaivelemaan, etten hankkinut sellaista hihatonta liskopaitaa, mutta mahdollisesti pärjäämme. ;)

      Poista
  5. Meillä se viime vuoden po.p takki ja tykkään kyllä hurjasti. Siinä on vähän kovempaa se matsku kuin näissä uusissa, mut ehkä oon vähän uudistusvastainen ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se viime vuotinen on kyllä hurjan ihana sekin! :)

      Poista
  6. Ihania kuvia ja pirteät välikausiasut, keltainen ja musta sopii kyllä hyvin yhteen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meillä on nyt keltainen, harmaa ja musta valtaamassa kotiakin, hih... :) Mutta on se vaan kiva yhdistelmä!

      Poista
  7. Hienolta näyttää asut, mutta hei nuo jalkalenksut? Onko vika lahkeessa, kumpparissa vai pukijassa kun eivät ole kengän alla? Ei muuten, mutta kun minua aina häiritsee jos eivät pysy siellä kengän alla. Meilläkin on nuo viihreät crocsit.

    -T-

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Syytän pukijaa! :D Eli eipä noita tullut laitettua kuntoon kun oli niin kiire ovesta ulos. ;) Ja kyllä noissa lenksuissakin olisi hiukan kiristettävää, mutta onneksi noista löytyy säätö.

      Poista
  8. Vastaukset
    1. Kiitos! Keltainen on kyllä kaunis ja keväinen, toki siinä lika näkyy aika helposti mutta elämä on... ;)

      Poista
  9. Ihanan pirteä kyllä tuo keltainen takki! Meille tulikin tänä keväänä oranssia yllättäen kun sain "vanhan" uudenveroisen haalarin kaveriltani :) Nyt sitten hirmuinen etsiminen oikean sävyisissä asusteissa. Olin ajatellut ostaa Molon turkoosin haalarin ja hankkinut siihen jo hanskat ja pipon. Onneksi viime syksyltä mahtuu vielä Småfolkin turkoosi ompputakki, siihen menevät nyt nuo mätsäämään :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No onni onnettomuudessa että sentään takkiin mätsäävät, hih! :) No mistäs sitten oranssiin käyvät asusteet, hmmm...? Kyllä käy melkein sivutoimisesta duunista kun metsästää sopivivia...! (nimim. kokemusta on...)

      Poista
  10. Ihanat asut :)
    Mutta tuo maisema, ihana! Tuolla kelpaa kyllä.. Mut onko mahollist et oisin nähny aikasemmin toisel kanavalla? ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Täysin mahdollista, hihih! ;) Metsä on aivan ihana ympäristö näin keväällä ja toki muutenkin. Pojat nauttii!

      Poista
  11. Ihana asukokonaisuus! Kiva, että eksyin blogiisi :).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, ja kiva kun eksyit, ja ihanan värikäs blogi löytyi puolestaan sinun nimimerkkisi takaa! :)

      Poista