Välikausivaihtoehtoja

sunnuntai 2. helmikuuta 2014

Tulevaan välikauteen on herätty, on on!!

Meidän perheen pojilla ON paljon välikausivaatetta kevääksi. Viime keväänä oli aikaa ja intoa selata nettikauppoja ja haaviin tarttui yhtä sun toista, ja yli tarpeenkin. Niistä kaikki taitaa olla vallan pidettävässä kunnossa vielä tämänkin vuoden keväänä. Pikkuveli siis suorastaan hukkuu kevätvaaterunsauteen: kaksi haalaria, kahdet välikausihousut ja kaksi takkia löytyy hänen kokoaan, osa omaa ja osa veljen perintöä. Nämä nyt ainakin muistuvat mieleen ilman että menee kaappeja edes penkomaan. Osa joutanee myyntiinkin.

Kaikesta vaatemäärästä huolimatta isoveljeltä puuttuu kokonaan vedenpitävä välikausiasu, jos nyt ei kurahousuja lasketa. Kaksi vettäpitämätöntä takkia kyllä löytyy, kuinka käytännöllistä. Toinen niistä on Rodinin keltainen Pico ja toinen Reiman denimtakki.

Ajatuksissa on, että neljävuotiaalle en enää haalaria osta (vaikkakin se olisi kyllä helpompi hänen itse pukea..?), vaan kaksiosaisen setin.

Ja vaihtoehdoista päällimmäisinä on kevään uutuuksista jäänyt mieleen Molo Kidsin Hopla -takki denimin värisenä TAI Po.Pin keltainen kuoritakki. Nämä yhdistettynä Molon välikausihousuihin, jotka ovat malliltaan parhaat mitä tiedän. Ainoa mutta näissä takeissa on se, että pojaltahan siis löytyy jo sekä keltainen että denimin värinen takki. Yksipuolinen vaatemakuko??




Viime kevään käytetyin takki isommalla pojalla oli loppuviimein KappAhlin vihreä kuoritakki. Toiveikkaana selailin KappAhlin kevätuutuuksia, mutta näistä tuskin löytyy tarpeeksi kivaa vaihtoehtoa sittenkään:



EDIT. Hannan vinkistä myös katsastin H&M:n tarjonnan ja sieltä löytyikin kivan raikasta väriä!



Lindexkin näyttää päässeen mukaan denim-muotiin hämmentävän samoilla värivalinnoilla kuin H&M, ja löytyy sieltä pari muutakin vähän hempeämpää värivaihtoehtoa pojille:


Kaiken kaikkiaan koko välikausivaateasia tuntuu... no etäiseltä ja vähän epärelevantilta. Mitä mitä mitä, missä kicksit?? Vaikuttaa siltä, että tänä vuonna en saa välikausivaatepohdinnasta varsinaista harrastusta aikaiseksi. Ainakin luulen että ostomania rajoittuu tähän yhteen takki-housu-settiin. Tai ehkä se kipinä ei ole vain vielä syttynyt! ;)

Sen sijaan kävin eilen ostamassa pöntöllisen vaaleanharmaata maalia ja odottelen sopivaa hetkeä, kun saan alkaa läiskiä sitä työhuoneen seinään! Lisäksi olen kuluttanut vapaa-aikaani selaamalla netistä erilaisia matto- ja työpöytävaihtoehtoja.

Lapset ovat flunssassa, mutta käytiin tänään pikaisesti pulkkamäessä kuitenkin. Mukavaa lumista sunnuntaita kaikille!




22 kommenttia:

  1. Kyllä sillä Reimankin takilla kuivana kestää jos nyt ei ihan kaatosateella mene - me ollaan vaan sokaistuttu niille vesipilareille, että sitäis olla 10000, vaikka 3000 pitää kyllä ihan hyvin myös (eihän aikuisten vaatteissa yleensä sitä enempää olekaan??) ;) Mä en ole vielä yhtään kevätfiiliksissä, mutta kaipa ne jemmat pitää jossain vaiheessa käydä läpi...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No totta on tuokin! :) Munkin pitäis kyllä kaivaa tuo kyseinen takki vielä esiin ja sovittaa sitä poitsulle. Mutta kai sitä kuitenkin vaihtotakkikin tarvitaan? ;)

      Poista
  2. Molon välikausihousuja olen miettinyt myös meille. Aiemmin ollut KappAhl:n mörköhousuja vähän joka koossa ja niihin ollut todella tyytyväinen. Malliltaan superhyvä hoikalle lapselle.
    Vaihtelun vuoksi voisi välillä testata jotain muuta. :)
    Oletko H&M:n takkeja katsellut? Meillä ollut pari välikausitakkia (ja toppatakkiakin) sieltä ja ollut, etenkin hintaansa nähden, ihan huippuhyviä! Vedenpitäviä ja kestäviä. En ole vielä ehtinyt katsomaan mitä värejä/kuoseja tänä keväänä on.
    Housuja lukuunottamatta meillä välikausivaatetta sen verran kaapissa, että taidan odotella suosiolla alemyyntejä.
    P.s Tuo Molon denim-kuosinen takki on ihana!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meilläkin on ollut niitä mörköhousuja ja ollaan tykätty niistäkin kyllä, mutta nämä Molon housut sopii kyllä tosi hyvin näille kapoisille lapsille.

      Kiitos H&M-vinkistä, sieltä löytyikin ihan pätevät takit, lisäsin vielä kuvatkin tuohon itse postaukseen! Noissa taitaa olla hinta-laatu-suhde kohdillaan.

      Hmmmm, no joo, tässähän alkaa pikku hiljaa lämmetä kun tutkailee eri vaihtoehtoja! ;)

      Poista
  3. Meillä kanssa iltatähdellä settejä aivan liikaa mutta silti silmät aina selailevat uusia...Molon puku oli talvella mutta ehkä se on parempi tosiaan hieman hoikemmalle lapselle. Kuosit ovat aivan ihania ja meidän kolmas on isokokoinen, eikä erityisen laiha mutta ei lihavakaan :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nyt yritän kyllä kovasti pitää vaatemäärät kurissa, eihän nuo muuten mahdu minnekään! :D Yksi pääasiassa käytetty asu ja sitten yksi vara-asu per nuppi kuulostaa sellaiselta järkevältä määrältä.

      Molot on kyllä hienoja. :)

      Poista
  4. Meillä kans molemmilla popin kuoritakit ja Reiman leapit, picot pitäis vielä ostaa, kun keltainen jäi pieneksi. Kuorihousuja on vaan yhdet, mut jos niillä nyt pärjäis... :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sama maku siis! ;) Kuorihousuja olin ajatellut että saisi olla parit, niin jos toiset on pesussa niin toiset voisi vetää päälle. Ja muistinpa että taitaa tuolta löytyä yhdet H&M:n kuorihousut, joiden pitäisi olla ihan OK kokoiset vielä. :)

      Poista
  5. Meillä oli kans syksyllä kovassa käytössä Kappahlin vk-takki ja se oli aivan ihanan värinenkin (saa nähdä mahtuuko vielä kevään). Meidän Kappahlin takki on 2012 mallistosta, mutta 2013 takkikin oli kivan värinen (sellaisen voisi hankkia, jos jostain vielä löytyisi) .Uusista Kappahlin vk-takeista ei suosikkia löytynyt. Meille tulee kevääksi PO.Pin vk-housut, PO.Pin windfleece ja ehkä nuo vanhat vk-takit vielä menee kevään.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No siellähän on sitten selvät sävelet! :)

      Ajattelin ottaa tulevasta takista sen verran reilun koon että menisi sitten vielä jopa ensi vuoden keväällä. Meillä on jonkun verran ollut noita KappAhleja ja olen kyllä ollut tyytyväinen, mutta nyt ei värivaihtoehdot oikein napanneet...

      Poista
  6. Meiltä puuttuu toiset vk-housut vielä. Mietin, että uskaltaisinko kokeilla jotain kappahl-housua tms. Ilmeisesti suosituksista päätellen. Ettei olis pakko olla merkkikamaa? Hintaero on kuitenkin aivan huomattava.

    -T-

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. KappAhlin vk-housut on kyllä hyviä, voin suositella! :) Eikä tiettykään tarvi olla merkkikamaa, jostain on hyvä säästää varsinkin kun hyvää laatua kerran saa halvemmallakin.

      Poista
  7. Mä en ole vielä orientoitunut välikauteen, mutta kiva postaus, ehkä tästä pikku hiljaa ;). Mä vähän ihastuin noihin Kappiksen raidallisiin yksilöihin, pitääpä käydä katsastamassa livenä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Talvi maistuu tällä hetkellä mukavasti! Erityisesti siksi, ettei koira tuo hiekkaa sisään... Mutta tuleehan se kevät sieltä taas ja pitäähän nyt vaatetusstrategiat olla ajoissa mietittyinä! ;) On nuo raidat toisaalta aika raikkaat!

      Poista
  8. Tottahan sitä jo täytyy välikautta pähkäillä! ;) Minä olen itseasiassa tilannut jo sandaalitkin! ;D

    Tuo keltainen Po.p:in takki on kyllä aivan upea. Niin herkullinen keltainen.

    Meillä on isoveikalla välikausivaatetta vaikka kuinka, mutta pikkuveikalle tarvitaan ainakin haalari. Reiman mallistoon tähyilen minä, tietenkin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Reiman mallisto pitää kyllä myös vielä katsastaa ennen lopullisia päätöksiä! Toistaiseksi kamppailen noiden kahden takin välillä. :)

      Oo, sandaalit jo! :D Mä olen tosi huono ostamaan kenkiä jemmaan, vaikka se kyllä kannattaisi...

      Poista
  9. oon varmaan tylsä ja naputan tiksulle tilaukseni. postipoika tuo kotiin ja alesta löytyy aina jotain :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No tiksu onkin laadukas ja klassisen varma merkki - jotenkin viimeisimmät mallistot eivät vaan ole niin kolahtaneet, aiemmin olin suurikin tähtikuosin fani!!

      Poista
  10. Kiitos. Oleelliset keväästä tuli nyt nähtyä. :) pojat tarvii kevääksi ainoastaan kahdet kintaat!!!! Ylimääräisiä pitäisi alkaa myymään :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eli plussan puolelle tulet jäämään! Hyvähyvä! :)

      Poista
  11. Musta noi Kappiksen raidat on ihanat♥ tosin olisi ollut kiva, kun tytöille olisi ollut ihan oikeesti tyttövrinen tollanen! Sen olisin ostanut heti.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No onhan nuo ihan raikkaat! Eikös tuo puna-kelta-turkoosi sopisi ihan hyvin tytöllekin. :)

      Poista