Nyt saa talvi tulla

maanantai 17. helmikuuta 2014


... nimittäin ensi vuonna! Tästä talvesta en sano enää mittään.

Meidän talvisettiin kuuluu neljä haalaria, kaksi per poika, ja ensi vuoden talveen on nyt 2/4 Moloa hankittuna.

Sanotaanko näin, että kerrankin satuin olemaan oikeassa paikassa oikeaan aikaan. Kirppiksellä käydessäni myyjä latoi juuri tavaraa omaan hyllyynsä. Hänen kuormastaan löytyi Rainbow-haalari nuoremmalle pojalle juuri oikeassa koossa ensi talvea ajatellen. Paljon pidetty, ei enää kovin muhkea ja vähän jo elämää nähnyt, mutta huokean hintainen haalari on juuri sopiva alkutalveen. Tai no, koko talveen, jos tämä tällaista on.

Löytö!!

Taustalla näkyy alesta isommalle pojalle hankkimani, pojan itse valitsema sininen (Atomic Blue) haalari pakkaskeleille. Vielä tarvitaan siis pikkuveljen ykköshaalari ja isoveljen kakkoshaalari.

Joko teidän ensi talvi on hanskassa? :)
   

27 kommenttia:

  1. Jeps, ticketin alennuksista tilasin pojalle tummansinisen Othellon niillä mustilla tähdillä. Pikkusiskolle ajattelin ostaa haalarin käytettynä kun tulevat nyt talven jälkeen myyntiin :) Näkee vähän, että kasvaako samaa vauhtia kuin veljensä aikoinaan niin tietää ostaa oikeaa kokoa. Ikää kun neidillä vasta alle puoli vuotta :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minäkin olen muutaman kerran ostanut haalarin käytettynä siinä maalis-huhtikuussa, silloin liikkuu paljon haalareita kirppareilla. :)

      Poista
  2. Ostin kirpparilta pienimälle Ticketin hyväkuntoisen haalarin kympillä! kun taas kaverini tilasin saman haalarin saksasta(?) 80€ alesta... Nooh, uusi on uusi, mutta olen kyllä iloinen löydöstäni! Isommalle pojalle on hankittuna P.opin yksivärinen (musta) ja neidille käy todennäköisesti tämän talven takki ja toppahousut. Lapsoseni ovat hoikkia, ja siksi olen tykännyt noista Molon haalareista. Tai siis meillä on niitä yksi ja vielä jää pienimmälle kakkoshaalariksi isompien käytön jäljiltä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyvä kirppislöytö todella pelastaa päivän!!

      Musta olisi muuten käytännöllinen väri tällaisilla keleillä. Meillä on talven ykköshaalarit olleet valitettavan vähäisellä käytöllä tänä talvena, ei raaski pitää näillä keleillä ja olisi varmaan liian kuumatkin...

      Poista
  3. No joo, hups vaan, mullahan on nyt ylenmäärin toppaa kaapissa ensi talveksi... meneeköhän syksyyn että saa myytyä ylimääräiset...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Parempi liian paljon kuin liian vähän...! ;)

      Eiköhän hyvät haalarit saa kiertoon mihin aikaan vuodesta vaan. Vaikka alkusyksystä kauppa taitaa kyllä käydä kuumimmillaan.

      Poista
  4. ekaa kertaa ei ole juuri mitään. 2x takkia keskimmäiselle, siinä se. ja villakangastakki kuopukselle :D noh, ehkä jotain löytyy, onhan tässä aikaa. eikä ensitalvesta edes tiedä, itse oon jo usemman viikon mennyt softshelltakilla ja kuorihousuilla. pesin omat toppakamat ja toivon ettei niitä enää tarvita ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minunkaan ei pitänyt varsinaisesti hankkia mitään, mutta mutta... ;)

      Toivottavasti tulisi vielä hetkeksi talvi, olisi aika synkkää jos nollakelit jatkuisi huhtikuulle! :)

      Poista
    2. noh, nyt on takki lisää, mummi oli ostanut mekkotoppatakin koossa 104cm ja tirpalla on nyt mittaa 94cm- menee varmaan hyvin ensitalvena :)

      Poista
  5. Ihanan värikäät haalarit! Itse en ole hankkinut ensi talveksi mitään, tämän talven MATin haalari voi mennä vielä alkutalven E:lle.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Väriä ei puutu juu! ;)

      Todennäköisesti ensi syksyn uutuuksista löytyy kumminkin jotain kivaa, niin ei kannata liikaa jemmailla. :)

      Poista
  6. Juu arvaapa vaan onko alehamsteri taas ollut vauhdissa =D Ens talveks on hankittuna Nopalle kaks haalaria ja kolme takkia, Minille KOLME haalaria ja yks takki. Ja ei tosiaan tuleva 1v tarvii mitään kolmea haalaria, eli yks niistä joutuu kyllä myyntiin

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No hei, noilla ainakin pärjäätte var-mas-ti! :D Vähän heräsi uteliaisuus että mitkä haalarit teidän jemmoissa odottaa... ;)

      Poista
  7. Ooämgee. Ei oo. Pohdinnassa tosin on hamstraisinko, mutku ei voi tietää tykkääkö niistä vielä ensi talvena.;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sun kohdalla ollaan kaikki totuttu näkemään niitä viime minuutin päätöksiä (jännitysnäytelmiä etten sanoisi) joten missään tapauksessa emme muuta odotakaan! :)

      Poista
    2. Hihhi, kuka sanoi, että haalarihommat olisi tylsiä? :) Hienoja löytöjä oot kyllä tehnyt!

      Poista
  8. Tuleekohan enää edes TALVEA? :D Meillä menee ehkä tuo pojan Po.pin musta haalari, mutta toinen haalari on ostettava = ei pysty vielä miettimään ;) Atomic blueta olen ihastellut nyt niin monesti, että se voisi kyllä olla yksi vaihtoehto!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minusta on kiva kun jotain valintoja voi jättää syksyn uutuuksiinkin! Meillä se on tällä kertaa pikkuveljen "number one" haalari. Isoveljen rymyhaalari saisi löytyä käytettynä, ja on mahdollista että tuo tämän vuotinenkin sopii.

      Poista
  9. Ihania jemmahaalareita! :)
    Täällä isommalla menee toivottavasti vielä ensi talvena sama haalari kuin tänä talvena. Tokaluokalla ei varmaan enää kouluun haalaria laita.
    Pikku poikasellekaan ei ole vielä jemmassa mitään haalaria. Ongelmaksi muodostui väri. Molo on ainut joka tuntuu istuvan hyvin ja tämän talven väreistä ainut omaa silmää miellyttävä oli juuri tuo ostamasi atomic blue, joka meillä siis tänä talvena käytössä. On siis vain odotettava ensi talven värejä, jos moloon päädytään vielä ensi talvena.
    Takkeja jään vielä odottamaan hitusen paremmilla aleprosenteilla. Ainakin Reimalla on isommalle pari kivaa.
    P.S Toi Atomic blue on livenä aivan mielettömän ihanan värinen. ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulle olisi tämän vuotisista kelvannut myös musta tai denim, mutta niitä ei sattunut silmään tarpeeksi hyvässä alennuksessa oikeassa koossa - mutta tuo Atomic Blue on tosi kaunis väri! Ja näyttää varmasti kivalta valkoista hankea vasten (mikäli sellaista mahdollisesti ensi talvena saadaan...).

      Poista
  10. No hei mahtavaa! Hyvällä mallillahan nuo haalarikuviot on! Meinasin sanoa, että tsrvitaanko edes kahta haalaria, mutta ehkä enemmän ulkoilevissa perheissä tarvitaan. Meillä on pärjätty mitä mainioimmin yhdellä tämä talvi. Tarhassa laittavat kuitenkin kurikset haalarin päälle vesikeleillä. Tai no on meillä toppatakki-housu setti, mutta oiskohan sitä käytetty kaksi kertaa! ;) Siis kotimaassa. Takkia kyllä yksin joulun Etelän reissulla, kun oli vielä anopin hankkimakin. :)
    Mutta joo, ensi talven haalaria ei vielä ole. Yritän kyllä haalia sen pian. Että kiitos muistutuksesta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä koen, että tarvitaan erikseen nuo rymyämishaalarit, koska en jaksa kotioloissa pistää lapsille kurahousuja - eli loskakelin haalarit ja lumikelin haalarit on meillä vähän niinkun erikseen. :)

      Meillä käytetään kauppatakkia farkkujen kanssa mutta toppahousuja en hankkinut täksi talveksi lainkaan. Eikä olla kyllä kaipailtu.

      Poista
  11. Aika hyvä löytö :)!! Ens talvi ei todellakaan ole hanskassa, ei edes sormenpäissä :D Mulla ei siis ole mitään tietoa, mutta varmaankin ostan toiseksi haalariksi Kappiksen haalarin jos laatu pysyy edelleen. Tänä vuonna ostin sen tummahkon vihreän ja se on livenä ja ulkona tosi kiva! Ja se laatu on ihan järjettömän hyvä edelleen hintaan nähden (varsinkin vielä kun on käyttänyt joka vuosi sen -15% kupongin jonka kanta-asiakkaana saa). Meillä on kolmas vuosi tätä haalaria ja vaikka joka vuosi on se joku enemmän "merkki"haalarikin ostettu niin Kappiksen haalari on sen käytettävyydessään päihittänyt :)

    Kappahl-saarna päättyy nyt ;D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meillä on ollut myös jonkun verran KappAhlin ulkovaatteita, mm. tämän talven kauppatakit, ja viime talven kevättakit sekä useammat vk-housut - hyvin on pelittäneet kaikki! Go KappAhl! :D Eli hinta-laatu on kyllä oikein pätevä.

      Poista
  12. Mä ajattelin ekaa kertaa "sortua" tuohon Rainbow kuosiin , mutta pollyn muodossa, onko se yhtä In ja ihana niinkuin kuvissa ja kuvauksessa väitetään. Kyllästyykö ?



    Kesä kesä kesääää tule jo !!


    Meillä on pienemmälle varmaan siskon rodini ja musta Molo kids ensi talveen eli hankinnat vain yhdele olettaakseni :) En osaa 2-3 vuotiaan kasvua ennustaa yhtään, joten hankkimatta on ale-jutut.


    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mikä koko sulla on hakusessa? Meillä olisi nyt tuo 98cm Polly haalari Rainbow-värisenä todennäköisesti jäämässä pieneksi ja lähdössä myyntiin. :) Tosi hyväkuntoisena. :)

      Poista
    2. Me just hankkittiin jo se, ja toivon , että tyttö tykkää, kiitos kumminkin , vaikuttaa kivalle. Mikä yhteensattuma :))

      Poista