Kevään lupaavimmat uutuudet

perjantai 14. helmikuuta 2014

Lastenvaatevillitys menee näköjään kausissa, ja jokusen kuukauden kestäneen lamakauden jälkeen tunnen keväkuumeen nousevan. Johan ne pikkulinnutkin visertävät! Tässä mielestäni mielenkiintoisimmat uutuusyksilöt eri merkeiltä sekalaisesti yhteenkoottuna. Oliko suosikkeja? Vielä odottelen myös uusia Aarrekideja!

1. Pipot


2. Housut



3. Hupparit


30 kommenttia:

  1. Mä ihastuin kans tuohon Noshin pipoon :). Vaikka ei toisaalta ole yhtään meidän lasten näköinen, joten tuskin tulee hankittua :D. Minä odotan kans Aarrekidin kevätmallistoa, muistelen, että tuleva printti on ihanan hempeä?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se näyttää hauskalta! Tilasin sen testiin. :) Katsotaan suostuuko jompi kumpi pitämään, yleensä eivät innostu lipallisista hatuista...

      Aarrekid oli muistaakseni tosiaan aika hempeä. Onkohan liian hempeä pojille...? Hmm, täytyy miettiä. ;)

      Poista
  2. Mä en odota uutuuksia, vaan edelleen sitä, että Metsolalla tajuisivat alentaa niitä musta-valkoisia... :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No just kanssa tänään huomasin, ettei niiden hinnalle ole edelleenkään tapahtunut mitään! :D Ne sopisi aika kivasti yhteen noiden noshin housujen kanssa... ;)

      Poista
  3. Aika kivoja , mä olen kans heräillyt ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kivaa, kun on nettikaupoissa uutta selattavaa... Mutta ei pidä unohtaa äitiäkään, äidille kans! ;)

      Poista
  4. Apuaaaa, Noshit ja gugguut.... voi eiiiii, ihania!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No on!!! Joistakin nettikaupoista oli muuten toi lätsä jo loppu siinä 2-4v koossa... Vinkvink kaikille. ;)

      Poista
  5. Just samaa meinasin, että ihania Noshit ja Gugguut! Miksei muutkin, mutta nuo aivan erityisesti!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo Gugguun huppari on aivan huippu, mutta raaskisinko maksaa kuuttakymppiä (sitä luokkaa se taisi olla) lapsen hupparista? Ehkä en. Täytyy miettiä. :)

      Poista
  6. Juu, kelpais meillekin :)

    Tuo Molon pikkuautokuosi on kyllä aivan upea ja jokaisen pikkupojan unelma. Oranssi Gugguu-huppari miellyttää mun silmää kovasti, samoin nuo Metsolan vihreät housut.

    Lintuhuppariin törmäsin eilen jossain ja olen hieman yllättänyt, että tykkään. Aiemmin en ole välittänyt noin hillityistä lastenvaatteista. Alkaakohan kohta joku väriähkykausi vai mitä tämä oikein meinaa? ;) Sopis hyvin, kun isoveikan jemmassa on lähinnä Metsolan froteeta...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Molon pikkuautokuosi on taatusti niiiiiiin joka pojan suosikki ja sopisi sitä paitsi hyvin Molon denim Hopla -takkiin. Jos nyt siihen päätyisin. :) Ehkä pitäisi ensin päättää takki ja sitten pipo. Vai miten päin se nyt sitten meneekään. :)

      Metsolan housut näyttää kyllä todella hyvänmallisilta. Ehkä ihan pakko testata niitä(kin)!

      Lintuhupparia ehdotin nuoremmalle pojalle mutta hän kieltäytyi. Huoh. Innostui kun näki småfolkin kuoseja. Ja mulla kun juuri on se väri-kuosi-ähky ollut jo jonkin aikaa. ;)

      Poista
  7. Gugguun hupparit on kyllä niin voi ei lompakon kannalta! Me&i:n tummansiniset slimmit tilasin ja toivon että ovat yhtä kivat mitä kuva lupailee. Meillä on aika vähän kyseisen merkin vaatteita ollut, en ole jotenkin innostunut, mutta kun kaveri kehui nuo slimmit maasta taivaaseen niin pakkohan se on kokeilla ;) Metsolan housut olis kans ihanat, mut anteeks mitä, 35 euroa collegehousuista? :(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No kyllä tosiaan aika suolaisia hintoja pyydetään nykyään lastenvaatteesta jos toisestakin. Ja mammathan maksaa, hih! ;) Onneksi budjetti asettaa jotkut raamit.

      Me&i:n housut tilasinkin jo ja ne tulivat tänään. Hmmm. En ole ihan varma niistä sittenkään. Ehkä otin pojille liian isot koot. Täytyy vielä sovitella!

      Poista
  8. Kivoja juttuja! Kamalaa aikaa tämä kevät, kun koko aika tulee jotain uutta ihanaa!! :D

    VastaaPoista
  9. Toi Noshin lippapipo on ihana! Ja Molon pipo. Ja Rodinin huppari. Ja Me&I, paitsi ne on liika slimmit Sisulle eli Sirpalle. Ja kaikki. Mä poden kevät sekoamista eikä tää kipeenä olo auta yhtään, kun saa vaan hengata kotona......

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Lapset olivat puolitoista viikkoa kipeänä, ja shoppailin tylsyyteeni uuden maton ja valaisimen. Sitä se siis teettää... ;) Tiedän tunteen kun seinät kaatuu päälle pitkän sairastelun aikana!! Paranemisia!

      Poista
  10. Tuo lippapipo menee kyllä tilaukseen ja ihastuin suunnattomasti me&i:n ruskeisiin yogapantseihin missä oli edessä napit ja vielä normaalia pidemmät resoorit pultuissa. Saa nähdä sitten ovatko päällä yhtä ihanat kuin rekissä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ne ruskeat joogapantsit vaikutti täydellisiltä muuten, MUTTA: niissä ei ollut kiristysmahdollisuutta vyötäröllä. :/ Se kun juuri on me&i:n housuissa parasta niin harmi että se uupui noista. Ja se ruskea värikin vähän kyllästyttää, olisivat laittaneet pari muutakin vaihtoehtoa. :)

      Poista
    2. Apua, en huomannut tarkistaa koko asiaa! Nyt Hobitti lihotuskuurille :) Nosh on muuten myynyt loppuun kaikki musta-valkoiset tupsupipot :/

      Poista
    3. Oho, no nehän menivät nopeaan! Tilasin omani viime viikolla Lasten Taikamaasta, mutta loppu olivat näköjään sieltäkin.

      Poista
  11. Metsolan housut kiinnostaa ja hintakin on ok jos ovat oikeasti laadukkaat. Olen vaan skeptinen muiden kuin froteiden suhteen, Metsolan trikoot kun eivät täysin vakuuttaneet. Toinen ongelma Metsolan housuissa on ollut viime aikoina todella kapeat vyötäröt, en tosin ole tuolle meidän luikummalle 6v:lle kokeillut, lanteikkaalle tytölle ei mahdu.

    Teija

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meidän poitsuille on hyvä vaan, mitä kireämmät housut on vyötäröltä. Koskaan ei ole vielä tullut vastaan liika kapeita, heh... :) Täällä on melkeinpä jo ostopäätös tehty noista vihreistä. Vielä kokoa vähän arvon. Eikö Metsolat ole yleisesti ottaen aika niukkaa kokoa...?

      Poista
  12. Tosi kivoja poimintoja kaikki. Aivan mahtavan ihania uutuuksia tänä keväänä! Vai onko niitä aina..? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hmmm, taitaahan niitä olla. ;) Kaikenlaista kivaa shoppailtavaa, kyllä vaan! :)

      Poista
  13. Mä tuun ehkä vanhaksi tai jotain, mutta on alkanut iskemään selkeämmät ja yksinkertaisemmat vaatteet. Retrotyyliä ostelen oikeastaan vaan vauvalle, koska se näyttää söpöltä niissä vaatteissa =)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sama homma täälläkin. :) yksiväriset, joissa on joku juju, kolahtaa. Raidatkin on jees! :)

      Poista
  14. ARGH. Just vkl ajattelin, että tänä keväänä ostan mahdollisimman vähän. Täsmä-ostokset listalta ja siinä se. En ala metsästämään mitään väriyhdistelmiä tmv, ostan jonkun peruskivan haalarin kohtuuhinnalla ja siihen yhden mätsäävän setin. Ja mustat vk-housut, koska takki meillä onkin jo.
    Isommalle pitää (jälleen, huoh....) ostaa kaikki uutta, mutta hänellekin yhdet hyvät vedenpitävät ja toiset varakamppeet. Ns.kauppatakki häneltäkin löytyy jo. Ja sitten nään tällaisia ihania kuten toi Nosh Organicksin pipo!! Eihän mulla mitään tollasta ole tarkoitus ostaa, eihän.....

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pipo saapui tänään (niin, siis, öh, se tosiaan tuli tilattua) ja se on hieno! Vielä kun lapsi suostuisi laittamaan sen päähänsä. ;) Tyyppi on varsin leimautunut siniseen talvipipoonsa, kyllä on kohta kuumat oltavat sen kanssa... :D

      Niin että ei muuta kuin pipokaupoille nyt vähintäänkin, hih! :)

      Poista