Äidin suosikkeja

perjantai 1. marraskuuta 2013


Olen saanut tämän "luottomerkkihaasteen" kahdestakin paikasta, sekä Nunjulta että Juulilta. Kiitos haasteesta naiset! En ole mielestäni kovinkaan merkkitietoinen, mutta jos jonkun mieleisen löydän niin sitäkin -uskollisempi!

KENGÄT Vagabond. Ostin viime keväänä/kesänä yhteensä neljät kengät ja Vagabondejahan ne oli kaikki! Nyt pakkaa sekoittaa tuo Tanttaris, eiku Tamaris, hih! ;)

FARKUT Levi's ja Hilfiger. Omistan tällä hetkellä tasan kahdet farkut ja ne ovat tuon merkkiset.

T-PAITA Löysin kesällä alennuksesta kaksi Your FACEn raitapaitaa, ne ovat olleet ihan huippulaadukkaita!

KELLO Ei kelloa. Haaveissa jokin simppeli nahkainen, suurella kellotaululla...

TUOKSU Marc Jacobs Daisy Eau So Fresh. Luksusta arkeen. :)

ALUSVAATTEET H&M. Enkä muuten ole ainoa. Melkein kaikki tuntemani naiset ostavat alusvaatteet H&M:ltä!

LAUKKU Tällä hetkellä se muovinen Zaran laukku. On ollut hyvä! No okei, vähän kaivelee tietyt merkkilaukut ja sen sellaiset...

KORUT Pari mieheltä lahjaksi saatua Nomination -rannekorua, korvissa jotain hopeista ja simppeliä. En oikein osaa käyttää koruja!

TV Samsung. Ehkä?

KÄNNYKKÄ Lumia.

MEIKIT En panosta tässä kohtaa, vaikka ehkä pitäisi. Lumenen BB-voide, Maybellinen meikkivoide, Lancomen ripsiväri, MACin luomivärejä, Lumenen aurinkopuuteri, Lumenen huulikiilto, Lumenen silmänrajauskynä. Lancomen ripsiväriä en vaihda!

KASVOVOIDE Päiväkäyttöön Lumene, yöksi Mia Höytön Unelma -voide.

SHAMPOO / HOITOAINE Olen jumittanut todella pitkään Sunsilkin liilassa shampoossa, se vaan on niin halpa hyvä tuote! Hoitoaineena tällä hetkellä Tigi, hoitoaineeseen pitää panostaa. Mainittakoon tässä yhteydessä myös hiuslakka, se on Osis Session, tähänkin olen ollut koukussa noin 12 vuotta... Hei, taidan olla aikamoinen jämähtäjä!

VIINI Kuohuviini tai valkoviini. Enkä sylje lasiin, vaikka punaistakin tarjottaisiin. :)

LEIPÄ Ruispalat. Koukussa näihin jo pari vuosikymmentä, ruokavalioni kulmakiviä... Korvaan liian usein aterian leivällä!

RUOKA Muutun koko ajan yhä kaikkiruokaisemmaksi. Työpaikan ruokala tuntuu vieläkin olevan heaven on earth kotivuosien jälkeen! Mutta sanotaanko vaikka jokin ruokaisa salaatti.

JÄÄTELÖ Puffet!

KARKIT Fazerin Sinisen voittanutta ei ole. Paha riippuvuus! Viime viikolla ostin todella pitkästä aikaa irtokarkkeja ja ihania olivat nekin! Irtokarkkisuosikkini ovat samoja kuin 80-luvulla: "tutit", suklaarusinat ja merkkarit.

SÄNKY Ikeasta.

KAMPAAJA Anni. <3

LEHTI MeNaiset. Kiva tyyli, sopivassa suhteessa hömppää ja älyä. Tulee vaan liian usein, nytkin monta lehteä rästissä! Luen aina lähestulkoon jokaisen jutun.

Tämän haasteen jätän nyt laittamatta eteenpäin, kun olen tätä jo niin monessa blogissa nähnyt...

Jokunen muukin haaste on vielä toteuttamatta. Erityisesti mieltä kalvaa joskus about viime vuosituhannella Riikalta saamani ekologisuushaaste, koska haasteen toteutus eittämättä asettaisi minut epäedulliseen valoon. ;) Kaksi autoa perheessä ja niin edelleen...

12 kommenttia:

  1. Mulla myös alusvaatteet aina henkkamaukkaa :D ja lumia on myös mun suosikki!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Henkkamaukan alusvaatteet on suorastaan oudon hyviä istuvuudeltaan ja laadultaan! :D

      Poista
  2. Voitko kuvitella, mun Lumia on alkanut temppuilemaan?! Soittelee itsekseen pöydällä ollessaan ja sekoilee itse sovelluksesta toiseen. Muuten se kyllä on ihan luotettava kaveri, aina kädessä...

    Fazerin sinistä ei voita mikään!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Fazerin sininen on kyllä ikuinen ykkönen!!

      Minulle tuli älypuhelin vasta puoli vuotta sitten, ja nyt ihmettelen miten joskus pärjäsin ilman... ;)

      Poista
  3. Tää haaste oli musta tosi kiva ja mukava on lukea näitä muittenkin vastauksia! Kiva kuulla että muutkin käyttää Hennesin alusvaatteita, mä ku kuvittelin kaikilla olevan jotain oikeeta laatua :).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En ole koskaan ollut mikään merkkialusvaatteiden ostelija - jokainen voi itse valita ne asiat mihin panostaa, hih! ;)

      Poista
  4. Ihania, oisin muuten tienny aika monta noista. Ainakin sen Osiksen ;) semmosta vaan, että terkkuja Espoosta! A

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Osista olen yrittänyt monta kertaa vaihtaa pois, mutta en ole löytänyt vastaavaa! :)

      Mitä kummaa te Espoossa? Laitan viestiä... :)

      Poista