Projekti lastenhuone

perjantai 2. elokuuta 2013



Harmaata, valkoista, keltaista sekä noin 10 pikkuruista neliömetriä. Lastenhuoneemme... vuonna 2014?

Sängyt, vaatelipasto, matto, pimentävä rullaverho ja pussilakanat löytyvät jo. Enää tarvitaan tapettia ja valkoista maalia! Ja joku tapetointitaitoinen assistentti. Hih. Ja säilytyshyllykkö leluille. Tosin tilaa leikkiä on arviolta kaksi neliömetriä (meillä leikitään olohuoneessa).

Eikös kaikki alakin tapetista? Ensin mietin Marimekon Bo Boo -tapettia, mutta taidanpa kallistua rauhallisempaan vaihtoehtoon, harmaa-valkoiseen Rush Hour -tapettiin (Ferm Living). Sitä sitten liimaillaan yhdelle seinälle. Odotellaan nyt ensin seuraavaa Elloksen merkkialekoodia saapuvaksi (ja mahdollisesti anoppia tapetointi- ja maalausavuksi..?).

Lisäkuvia tulossa vuonna 2014. Stay tuned!

P.S. Uskotteko, että kahden pojan kaikki sisävaatteet mahtuvat tuohon kolmelaatikkoiseen Malm-lipastoon?? Kyllä vaan! Pursuillen... ;)


Sänky: Veken Kaluste
Printit: Highway Design
Matto, lipasto, säilytyshyllykkö: Ikea
Pussilakanat: Finlayson
Tapetti: Ferm Living (www.ellos.fi)
Rullaverho: Färg&Form (www.lekmer.fi)
Valaisin: Muuto (www.room21.fi)

19 kommenttia:

  1. Kivoja ideoita,voisin hyvin kuvitella samantyyppistä E:n huoneeseen (jos sellainen olisi...) :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Idean tasolla vielä onkin, katsotaan muuttuuko mieli matkalla, hih!

      Poista
  2. Meillä on tuo harmaa ferm living pilvikuvio tapettina lastenhuoneessa yhdellä seinällä. On se aika ihana :) (löytyy blogista lastenhuone tagin alta jos nyt sattuisi kiinnostamaan). Ja tosi kivoja ideoita! On se vaan ihana tuo keltainen-harmaa värimaailma.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meiltä löytyy jo valmiina tuo pilvikuvioinen rullaverho (ollut siis käytössä jo yli vuoden) ja tykkään siitä ehdottomasti, joten se saa jäädä uusittuunkin huoneeseen ja muut värit yhdistellään siihen sopiviksi. ;)

      Minäpäs käyn katsomassa kuvat sinun blogista nyt heti! :)

      Poista
  3. Vinkkaa heti, jos/kun huomaat Elloksella merkkialen! :) Kivoja ideoita! Harmaa vaan jotenkin tökkii tällä hetkellä, mutta keltainen.. No kyllä sä tiedät ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minäpä vinkkaan! Eiköhän syys/lokakuulle viimeistään saada taas merkkialekoodia... ;)

      Keltainen on ihanan raikas, harmaa tasapainottaa värikkyyttä. :)

      Poista
  4. Näyttää aivan ihanalle! Siis to-del-la.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ootellanpa nyt että saan tämän vision joskus toteutettua... ;) Mies vastustelee, hänen mielestä vuonna 2004 laitettu beige puputapetti boordilla (edellisen asukkaan peruja) on aivan hyvä. Mutta kun se sisustuskärpänen iskee, niin se iskee... ;)

      Poista
  5. Oi, ihan herkku-huone tulossa!! Rupes heti sisustuttamaan :D

    VastaaPoista
  6. Onpas kivan näköistä! Sopisi meillekin. Keltainen ja harmaa on kyllä hyvä yhdistelmä. Tykkään tosi paljon valitsemastasi tapetista ja tietysti noista pussilakanoista! :)

    Täytyykin joskus postata poikien huoneista...isoveikalla on - yllättäen - Cars-teema ;) ja pikkuveikan huoneessa kiipeilevät apinat... (miksi oi miksi, sorruin heikkona hetkenä Carsiin?) Teemaa on onneksi verrattain helppo vaihtaa, kun se on meidän tapauksessa tehty vain tekstiileillä ja joillakin pikkutavaroilla.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ajattelin että tapetti olisi sellainen että kelpaa pojille vielä monen vuoden päästä - toisin kuin nuo nykyiset puput, veikkaan. ;)

      Carsia olen vähän yrittänyt vältellä, kaikessa! :D Vaikka kai sille on pakko antaa periksi jossain vaiheessa...

      Poista
  7. Kivoja juttuja! Tääläkin on menossa kamala sisustuskuume... :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, ja muista blogeista saatu inspiraatio ei auta yhtään asiaa! :D

      Poista
  8. Oi ihana värimaailma! :) Meillä on kahden nuorimman huoneessa juuri pääväreinä keltainen ja harmaa, mutta lisänä vielä vaalea turkoosi ja hiukan mustaa. Tuota turkoosia mietin jos jättäis pois, tuntuu että on hiukan likaa..
    Meiltä löytyy isona tuo Ikean säilytyshyllykkö ja musta/valkoisena Finlaysonin norsulakanat. Keltaiset työtuolit on myös pojilla Ikeasta ja keltainen seinävalaisin. Ikeasta ostin pari viikkoa sitten julisteen, jossa on kaksi keltaista norsua.
    Nyt tekis mieli ostaa vielä tuota Finlaysonin kelta/valkoista puuvillakangasta ja ommella siitä pojille verhot. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Musta voisikin vähän "terävöittää" tuota harmaata ja keltaista, pistetäänpä korvan taakse. ;)

      Hei, taisinkin nähdä Ikeassa keltaisia norsuja tauluna, se oli ihana! Sopisi varmaan meillekin. Katsotaan mitä kaikkea hauskaa tulee hankittua, kunhan ensin saisi tuon tapetin paikoilleen ja loput seinät maalattua...

      Poista
  9. Harmaa tapetti näyttää kivalta! Heh, on your dreams saat poikien vaatteet mahtumaan Malmiin, mutta yrittänyttä ei laiteta vai miten se oli???

    A

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No hei, meillä siis on jo tuo lipasto, ja hyvin mahtuu! :D Pieniä vaikeuksia on aina välillä saada laatikoita kiinni, tosin...

      Poista
    2. Oho :) Ja katos vaan, jäänyt nolo typokin, in your dreams pitäis olla.

      Poista