Mitähän me&i:lta...?

perjantai 16. elokuuta 2013

Meidän lapset alkaa nyt olla siinä iässä, että on vaatteita ja vaatteita. Siis äidin suosikkeja ja poikien omia suosikkeja.

Täytyyhän se äidin ilahduttaa lapsiaan, ja varmaankin tilata jokunen tällainen poliisiauto meille (eikö täydykin?):


Äidin valinta on nuo "kids coolest pants" -housut, jotka näyttävät samalta mallilta kuin viime keväänä me&i:lta hankkimani suosikkipöksymme. Mielettömän hyvät, vähän baggymalliset housut, joiden nilkkaresorit on kätevät kun talvella pukee haalaria. Pakko suositella!

Ja äiti voisi kiinnostua tästä mekosta:


Mutta onkohan se yhtä awesome, kuin tuotenimi lupaa? Kaula-aukko ainakin näyttäisi olevan... ;) Minusta me&i:n naistenmallistoja vaivaa jonkinlainen laajojen kaula-aukkojen syndrooma...?

Mahtavaa viikonloppua!

17 kommenttia:


  1. joo ne kaula-aukot ..viime keväiset levähtäneet juurikin vielä lisää. Huono homma!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oijoi...! :/ Monilla muillakin merkeillä on tämä kaula-aukko-ongelma. Hankaloittaa vaatteiden löytämistä, kun ei aina haluaisi olla laittamassa jotain toppia sinne alle!

      Poista
  2. Tervetuloa kerhoon! ;) Isoveikka on ollut jo pitkään turhankin tietoinen omista vaatteistaan ja siitä, mitä haluaa kulloinkin päälleen pukea. Yleensä jotain ihan muuta, mitä äitillä on mielessä...Tasapainoilua, tasapainoilua ;)

    Menen maanantaina me&i-kutsuille ja varmaankin lankean tuohon keltaiseen poliisiautopaitaan...tai sitten johonkin muuhun. Äiti-mallistosta ei ole oikein välittänyt, ainakaan tähän saakka. Tiedä nyt sitten, mihin siellä kutsuilla ryhmähysteriassa sortuu! ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ryhmähysteria on vaarallista! ;)

      Poliisiautopaidat on kyllä ihan jees. Niitä taidan meillekin tilata. Vaan mistä? Yhdet kutsut olisi ollut eilen, mutta en päässyt... Mitä mä nyt teen jos en pääse nauttimaan joukkohurahduksesta? :D

      Poista
    2. Laitoin sinulle sähköpostia :)

      Poista
    3. Kiitos Nanna S! Saatan hyödyntää tarjouksesi jos kutsut jäävät välistä. :)

      Poista
  3. Kokeilin eilen kutsuilla tuota awesome-mekkoa ja mun päällä se oli ihan kumman mallinen :o yleensä mulle käy mikä vaan meandin mekko mut tän malliston mekot oli ihan käsittämättön rumia mun päällä :( olin luottanut meandiin että sieltä tulee mekkoa ja tunikaa taas, minä kun menin laittamaan eteenpäin kaikki meandin mekot keväällä kun tuntuivat niin mammatyylisiltä...ja nyt niille olisi sitten tarvetta...
    Pojat saivat valita paidat itelleen ja A olisi ottanut kaikki ja jopa keltaisen pupumekon :D mutta äiti valitsi sitten punaisen autopaidan ja ekaluokkalainen ei kelpuuttanut muuta kuin piraattipaidan (ei ehkä äidin suosikki mutta eipä tuo enää noita lapsekkaita kuoseja päällensä laita). Pienempi sai vielä navyt joogat. En muista koska olisin näin edukkaasti päässyt kauden ekoilta kutsuilta. Ehkä myöhemmin tilaan vielä jotain, kaivelemaan jäi itselle pinkki kruunumyssy ja slimmit ja v.punaisen pupujumppiksen tilaisin heti jos tietäisin tytön olevan tulossa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minäkin olen selvinnyt kutsuilta yhä edukkaammin ja edukkaammin...! Kerran jopa en tilannut yhtään mitään. ;) Vaan onpa harmi kuulla että mekot ei istuneet. Täytyisi kyllä päästä kokeilemaan! Ja tuollaiset joogahousut olisi muuten pojille kivat...

      Mutta hei, siis teille tulee vauva? Mulla on ehkä mennyt tämä ohi?! Onnea! :)

      Poista
    2. Kiitos, vauvaa odotellaan :) blogia en olekaan päivitellyt aikoihin, ehkä joskus jotain laittelen, en tiedä vielä...

      Poista
  4. Joku siinä Meandissa mättää, en ole edelleenkään lämmennyt merkille... yhtään vaatetta en ole ostanut, yksi velourtakki saatiin lahjaksi, ja ollut ehkä yhden kerran päällä, kun ei vaan ole meidän juttu (paljon ne maksaa ja paljolla sen voi myydä :D ???)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jaahas, no minkähänlainen velourtakki mahtaa olla kyseessä? ;) Kyllähän siitä varmaan voisi aika hyvät rahat kääräistä. Käy Sydänpyllyissä vakoilemassa hintataso! ;) Varmaan parikymppiä nyt ainakin voisit saada.

      Poista
    2. Ruskee missä oranssi siili. Onks nää nyt sellaisia, että kantsii jemmata pari vuotta lipastossa, että arvo nousee?? :D

      Poista
    3. :D Mä veikkaan että pahin hullutusvaihe on jo takanapäin...?

      Poista
  5. Ihan samat mahdolliset tilattavat lapselle bongasin minäkin. Valtaosa kuoseista ja varsinkin väreistä ei iskenyt yhtään. Itsellä mulla on ollut vaan yoga päntsejä ja niistä tykkään.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olikos tässä mallistossa naisille yoga päntsejä? Ne voisi olla ihan jees, kotihousut kaipaisi päivitystä...

      Poista
  6. Mä vannoin jo ennen malliston julkaisua että nyt otetaan tilaksen kanssa rauhallisesti.Olenkinnyt käynyt malliston rauhassa ns läpi ja nähnyt sen myös livenä. Sievoinen summa taas olisi menossa sille puljulle noin nin kuin sunnitelman mukan. Se mitä tilaan onkin sitten eri juttu...

    Naisten mallistosta osui silmin vain se värikäsmekkotunika...ja ne farkut...ehkä olisi syytä katsella tarkemmin myös mamalle itsellen vaatetta...mksujen kaapit kun pursua vaatetta ihan jo tarpeiksi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, panostukset äidin vaatekaappiin olisi täälläkin taas ihan tervetulleita nyt kun syksy tulee. :)

      Kiva jos löytyi paljon mieleistä! Mä olen alkanut vähän kranttuilemaan tämän me&i:n kanssa... :)

      Poista