Pipinä

perjantai 30. elokuuta 2013

Tänään se tapahtui. Ihmeellistä oikeastaan, että vasta nyt, ensimmäistä kertaa sitten päivähoidon aloittamisen. Pieni mies kipeänä, ei voi mennä hoitoon. Kuume nousi eilen illalla nopeasti 39 asteeseen. Tänään kaveri oli silti jo kovin reippaana miehenalkuna. Ihan hyvin voi vetäistä muutamat vatsalihastreenit tuolla vatsapyörällä tai tehdä pari jooga-asentoa. Itse saattaisin maata vain sängyn pohjalla.

Vähän jännittää, milloin tauti tarttuu muuhun perheeseen...

Olin etukäteen ajatellut, että nämä lasten sairastamiset hoidetaan sitten miehen kanssa puoliksi. Ehkä vielä niin, että minähän en automaattisesti ole se, joka ensin jää kotiin.

Kummasti vaan olin heti vapaaehtoisena heiluttamassa kättä, että minulle sopii jäädä kotiin tänään. Ei ollut tärkeitä palavereita ja muutaman työasian pystyi hoitamaan puheluilla ja sähköposteilla. Ehkä petailin tällä sitä, että varmasti pääsen ensi viikolla Tallinnaan työpaikan tykypäivälle, mielenkiintoiseen koulutuspäivään sekä odotettuun tapaamiseen tärkeiden blogituttujen kanssa... :)






P.S. Onko hei ihan OK yhdistää Mini Rodinin pandat ja me&i:n pandat vai riiteleekö nuo brändit nyt vallan keskenään?? ;)

33 kommenttia:

  1. Meilläkin jonkinlaista flunssan poikasta ilmassa. Ei ole kuume vielä tullut mutta se tulee tietenkin vasta kun viikonloppu oikein surahtaa käyntiin, jep.

    Eiks se käy panda kuin panda...merkistä viis.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itse asiassa mullakin on nyt vähän sellainen olo etten vaan olisi kipeäksi tulossa...

      Hih, no ajattelin vaan mahtaako nuo pandat tulla toimeen keskenään vai kilpailevatko vaan... ;)

      Poista
    2. Faaaaan, tässä tule aina sit vastan tää mun ymmärrättömyys sisäänkirjoitettuihin vitseihin ja hauskuuksiin...jään aina monttu auki et mitähän täs nyt haetaan...ja sun jutuissa mulla käy usein näin :) Jos oltais kasvokkain lukisin siitä mitä ajat takaa...näin luettuna asian oon yhtä ulkona kuin lumiukko....hehheee.

      Poista
    3. Hih, musta tuntuu että kukaan ei välillä tajua näitä vinksahtaneella huumorintajullani varustettuja juttuja... :D

      Poista
  2. Parantumisia pienelle!
    Meilläkin ehti jo yksi flunssa olla loman jälkeen, mutta se vaati vain yhden ylimääräisen kotipäivän, koska alkoi torstaita vasten yöllä, joten neljän päivän huilin jälkeen oli poika maanantaina taas ihan tarhakunnossa (nokka tietysti vielä valui).
    Hauskoja suunnitelmia sulla ensi viikolle! Ei parane sairastua. ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No sehän meni tavallaan kätevästi, vaikka toisaalta kurja jos viikonloppu meni sairastaessa.

      Poika on ollut tosi reippaana koko päivän, mutta mahtaako illaksi taas nousta kuume... No, toivottavasti menisi helpolla oli tämä tauti. :)

      Poista
  3. Pikaisia paranemisia myös teidän pikkuiselle! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Nyt taitaa olla näitä tauteja taas liikkeellä...

      Poista
  4. Pikaista paranemista! Hirveesti ainakin meidän PK:llä flunssaa liikenteessä. Itse sairastanut nyt pari vk, tällä viikolla jo parempana ollut. Saa nähdä milloin muu perhe tän pöpön saa :(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jospa ei enää tarttuisikaan...?? :)

      Ja toisaalta ei tämä flunssahomma ole vielä mitään, jossain vaiheessa alkaa kiertää ne vatsapöpöt. Yök. :/

      Poista
  5. Pandat mätsää!

    Kauhulla odotan ekaa sairastelua, tietty se osuu johonkin superkiireiseen kohtaan :/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No nyt just olis vähän superkiirettä, ensi viikolla kivoja menoja tiedossa niin töissä kuin vapaa-ajallakin. Ja tänä viikonloppuna kummilapsen ristiäisetkin. <3

      Poista
  6. Meillähän yks koululainen alkoi niiskuttaa ekan kouluviikon lopulla, mutta lämpöili vasta viime vkl. Muut nuhaili viime vkl alkaen ja nyt on pienin kuumeessa :( Pikaista paranemista sinne, ja toivottavasti ei koko perhe sairasta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jotenkin olisi kaikkein tehokkainta jos kaikki sairastaisivat kerralla! :)

      Poista
  7. Mun mielestä nuo pandat sopii hyvin yksiin :) Sitä en sitten tiedä, mitä henkeen ja vereen me&i fanit asiasta sanoisivat ;)

    Pikaista paranemista pienelle, toivottavasti ette muut sairastu. Meillä nuhailtiin viime viikko, kuumetta ei ollut kenessäkään. Koko perhe niisti ja pienin oli välillä aika reppana. Itellä oli aina joka toinen päivä väsyneempi ehkä sen mukaan, olinko yrittänyt levätä vai en. Tauti oli sellainen sahaava.

    Onhan tää päiväkodin aloitus vähän niinkuin rulettia pyörittäis: oksennustauti, täit vai kihomadot? :O Ei kiitos mitään noista...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Täit ja kihomadot, ei apua...! :o Juuri kuulin yhdeltä naapurilta että heidän pojan päiväkodissa on täitä. Kuulemma melkein kaikkien poikalasten tukat on leikattu siiliksi, koska täit ei ilmeisesti muni ihan lyhyeen tukkaan. Mutta joo, yäkyäk...

      Pienen herran kuume nousi taas iltapuuroaikaan, vielä ei tauti ole selätetty... :/

      Poista
  8. Mä tykkäsin kans pandamätsäyksestä ;)

    Tsemppiä taudin selättämiseen!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No eikö ole ihan hauska? ;)

      Kiitoksia! Kyllähän tämä toistaiseksi menee kun vasta yksi tauteilee...

      Poista
  9. Paranemiset pienelle! <3 ja joo! Taktikointi onkin erittäin hyvä juu, kun on supertärkeitä tapaamisia luvassa. ;)
    Mua jännittää miten paljon kuopus tulee sairastamaan hoidon alettua. Toisaalta on ollut nyt jo aika usein kipeä kun saa isoveljiltä pöpöjä. Että ehkä vastustuskykyä on jo alkanut muodostua.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ai niin ja pandat: sopii, mutta tuntuu vähän tuhmalta. Ihan kuin vaatteiden Romeo ja Julia, ihan eri leirit. Nyt yhdessä!

      Poista
    2. Sekin vielä että aion myydä meidän minttupohjaisen panda kääntöcollegepaidan kun se on lyhyt noille pitkäselille. Koko on kai 104/110. Kiinnostaisiko?

      Poista
    3. Ah, sä tajusit miksi mun mielestä me&i:n ja rodinin pandat ei ehkä voisikaan olla samassa asussa! :D

      Pandacollege kiinnostaisi kyllä... :)

      Niin, ja kai nää flunssat vaan kuuluu syksyyn ja talveen, oli sitä vastustuskykyä vanhastaan tai ei...

      Poista
    4. "Sopii, mutta tuntuu vähän tuhmalta" Mä en kestä! :D Piti ihan ääneen täällä yksikseen hihitellä. :D

      Poista
  10. Voi että, pikaista paranemista :/ Saa nähdä koska flunssa tulee kylään, viimeksi on sairastettu vesirokko maaliskuussa. Ihanan pitkä terve jakso :)
    Pandat passaavat keskenään oikein mainiosti :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meilläkään ei ole nähty kipeitä lapsia sitten maaliskuun. Mutta ei kai tälle mitään voi, kuuluu asiaan... Vesirokkoa ei ole vielä sairastettu, no silloin vasta niitä työpoissaoloja varmaan onkin sitten tiedossa!

      Poista
  11. Meillä oli nyt jo eka sairastelu, tyttö oli kovassa flunssassa ja jäivät sitten molemmat kotiin, kun ei pojalle käynyt ajatus, että menisi ilman siskoa hoitoon. Meillä mies jäi kotiin ja varmaan useammin onkin se, jonka on helpompi jäädä.

    Joo, on se uskomatonta, meilläkin umpitukkoinen tyttö otti aina välillä juoksuspurtteja ja hyppi ylös-alas. Ei tulisi itselle mieleenkään.

    Paranemista sinne! Ja toiv pysytte muut terveinä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meidän pk:ssa toivotaan että jos joku lapsi perheestä sairastaa, niin muutkin lapset olisi kotona. Ymmärtäähän sen, ehkäisee varmaan pöpöjen leviämistä tuo periaate.

      Vielä on poika pipinä, mutta kummia nuo kuumelääkkeet, kun sellaisen ottamisen jälkeen energiaa piisaa kyllä vaikka mihin... :)

      Poista
  12. Voi pientä (jumppa)potilasta :(

    Pandat sopii täydellisesti yhteen, ça c'est sûre!

    Ihania juttuja tulossa sulle, toivottavasti pääset osallistumaan kaikkiin.

    Viikonloppuja,
    A

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toivotaan tosiaan parasta, ettei oltais ens viikolla koko perhe kipeänä! :)

      On nuo pienet kuumepotilaat kyllä vähän reppania aina kun ei ole kuumelääkkeen vaikutus päällä... (juuri kannoin yhden reppanan päiväunille...)

      Poista
  13. Paranemisia. Eikäää, mäin haluun jonnekki tärkeeseen koulutukseen ja palvereihin niin ja blogitapaamisiin ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! <3 Just lähti isi ja poika käymään lääkärissä. Kunhan vaan paranisi pian, ei kai niillä tapaamisilla niin väliä. :) Vaikka en niitäkään haluaisi missata...

      Poista