Molon uusi toppahaalarimallisto (AW 2013) - hei vihdoin!

keskiviikko 7. elokuuta 2013

Meneekö yöunet, kun Molo se vaan panttailee ja panttailee niitä talvihaalareitaan? No eipä. Hihi.
No kurkkaapa täältä:

http://www.houseofkids.dk/maerker/molo/

(selaa sivua alaspäin)

Ja täältä: http://kidswear-department.com/?id=16&showBrand=101&collID=22












Pupua ja laskettelurinnettä löytyy kuoseista ainakin... Kuosien tyyli on lainattu sisävaatteiden puolelta, siis. Missä ruudut? Mutta lisäksi denimiä, onneksi. Se taitaa olla se meidän juttu. Vaiko sittenkin tuo raikas ja räikeä oranssi...?

44 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Minä en ehkä vielä tiedä, mitä olen mieltä sisävaatekuosien siirtymisestä ulkovaatteisiin - en ole kyllä koskaan ollut noiden kuosien suuri fani. Hmmm. Laskettelurinnemeininki näyttää kyllä ihan hauskalta tuossa haalarissa. Väri lienee vähän arka?!

      Ja perusmusta haalarikin olisi ihan jees vaihtoehto!

      Sitten tuolla oli uutena värinä minttu. Miellän sen enemmän tytölle sopivaksi, kun siinä on ilmeisesti pinkki vuori hupussa. Ihan jees!

      Poista
  2. Oranssi on ihan kiva, denim ei taida olla meidän juttu (vieläkään)..printit ei iske :) Mutta meillä onkin jo Molot jemmassa ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Denimiä meillä oli jo viime talvena, ja tykkään siitä edelleen. Mutta katsotaanpa nyt kuinka tässä käy. ;)

      Poista
  3. Tuo oranssi on yllättävän kiva noilla somisteväreillä, vaikka silti se särkee mua silmään. :) Joka tapauksessa, taidan olla eniten noiden yksiväristen ystävä. Ja denimin. On sekin ihan kiva. Oikeastaan nuo puput on aika jänniä, mutta se on kyllä ihan tyttökuosi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On se aika häikäisevä!! :)

      Eiköhän näistä meille joku löydy, yksivärinen tai denim. Ensimmäisiä mid season -alennuksia odotellessa... ;)

      Poista
  4. awww! Ihanat puput! Oranssi ja denim näyttää hyviltä kans. Täytyy pitää mielessä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aika kesäinen kuosi talven keskelle - mutta ehkä se on just se juttu! :)

      Poista
  5. Hinnat on vähän turhan jäätäviä noilla nyt kyllä :D. Ei vielä mitään pakkosaadaheti-fiiliksiä... Ja kun on kahta kokoa haalaria (kivoja) jemmassa jo niin ei välttämättä ole pakkokaan ostaa noista mitään kun voi aina odottaa vaikka ens syksyyn :D.

    Omituisesti tykästyin siihen minttuun-pinkeillä höysteillä! Zirk lohdutti että siksi kun se on erilainen mitä meillä on jo ollut, huh, en ehkä olekaan sekoamassa :D.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä, todella suolaiset! Toivokaamme, että näitä saisi hieman järkevimmilläkin hinnoilla... Meillä ei nimittäin ole isommalle pojalle mitään jemmoja, vaan näistä sen haalarin olisi löydyttävä. :)

      Minttu oli minustakin kivan erilainen! Jos meillä olisi tyttö, niin tuohan olisi hyvä vaihtoehto.

      Poista
  6. Voi järkytys noita printtejä :D Seeprat on hauskoja!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kuosit on kyllä aika villejä yksivärisen ystävälle... ;) Seeprahaalari olisi ollut aika hauska, mutta sellaista ei näkynyt!

      Poista
  7. Hiihtohissit ja kaninkuvat, huh sentään! En pysty kuvittelemaan noita meille :D Olen ulkovaatteissa tällä hetkellä yksivärisen ystävä (no raidat tietysti aina menee). Oranssi sopisi isoveikalle hienosti :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nämä varmaan kyllä jakaa mielipiteitä, mutta onpahan jokaiselle jotakin! :)

      Poista
  8. jeps.... onneksi on haalarit jemmassa talvelle, ja onneksi kukaan ei ostanut mustaa haalariamme, kun se oli keväällä myynnissä hetken. taidan tykätä siitä aina vaan enemmän!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Musta houkuttaa kyllä minuakin. Siihen on ainakin helppo yhdistää asusteita eri väreissä. Meidän välikausihaalari syksyyn on musta tuolla esikoisella.

      Poista
  9. Mä oon ihan myyty, noi puput! Sisävaatteista ne on tuntuneet enintään 'ihan kivoilta' mutta talvihaalarissa, voi vide miten outo haalari, hyvällä tavalla outo siis. Ja mun tyttö taitaisi tykätä kyllä, sillä on nyt pupu ja kissanpentu-kausi. Hmm, tätä täytyy nyt kyllä vakavasti harkita... Kiitos kun laitoit esille! Liityin myös lukijaksi, tykkään sun blogista, vasta löysin tänne :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heippa Taina ja tervetuloa lukijaksi, kivaa kun löysit tänne!

      No just noin, jotkut ei varmaan lämpene kuoseille mutta toiset ihastuu. Ja hei hyvä pointti, pitäähän se tosiaan kysyä lapsenkin mielipidettä! :)

      Poista
  10. Denim on niiiiin meiän juttu tänä vuonna!!! Mutta puput...joo ysärikuosit on tosi jees pikkuhiljaa, mut mun maailma ei oo vielä valmis noille pupuille ja eläinkuoseille (okei, tyynyliinoja enempää). Odotin kyl mielenkiinnolla noita valokuvakuoseja ja ne onkin vähintäänkin mielenkiintoisia. Laskettelurinne on jotenkin hauska. Haha! Aikamoista.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Denim on jees ja tänä vuonna siitä puuttuu se neon-oranssi huppukin, mistä monet sanoivat yök viime vuonna. Vahva ehdokas!

      On nuo printit aika huimia, ja minä ainakin yllätyin noista!

      Poista
  11. Oranssi ja denim sekä seeprahousut ok, muuten ei oikein iskent. Olen aika tosi iloinen,että mulla on jemmassa ale-molot, koska hinnat vissiin pompsahtavat aikalailla ylöspäin. Puhetta on että peruspuvun saa omakseen n. 160 eurolla ja esimerkiksi tuon pupupuvun n. 190 eurolla. Hui.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi apua. Minun mielestä denimin hinta oli viime vuonna 160€ kieppeillä ja se taisi olla silloin kallein kuosi. Huhhuh joo..

      Mutta kyllähän näitä saa alennuksesta ennen ensilumia jo, viime vuonna ostin lokakuussa -30% jostain nettikaupasta. Mikäli moinen prosentti on riittävä. ;)

      Poista
  12. Mä luulen vähän, että on ns. mielipidevaikuttajista esim. bloggareista kiinni miten noin printit otetaan vastaan! Niistä voi tulla hitti tai huti, riippuen ostaako joku suosikkibloggari noita lapselleen. Voisin ihan hyvin pitää tytöllä tuota pupukuosia, mutta olisinko valmis maksamaan siitä ovh.:n... noup! Liian riskialtis jälleenmyynnin kannalta mun mielestä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuossa on varmaan perää! Nuo kuosit vaatinee kyllä vähän pureskelua ennen kuin uppoavat suuriin massoihin. Hinta on kyllä paha!

      Poista
  13. Siis apua, musta noi kuosit on aivan kamalia!! En tykkää Molon noista kuoseista edes sisävaatteissa, saati sitten isona pintana haalarissa..Onneksi meillä on jemmassa farkkukuosinen haalari, mikäli nyt mahtuu kamalasti kasvaneen pojan päälle..
    Hinnatkin kuulostavat aika hurjilta, mahtaakohan kohta käydä niin, että Molo hinnoittelee itsensä pois markkinoilta..?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. :D

      Hinnat alkaa kyllä olla kipurajan ylittävällä tasolla. Täydellä hinnalla ei ainakaan tulisi mieleenkään näitä hankkia, valitettavasti...

      Poista
  14. Ei ei nyt ei iske ainakaan ihan heti. Odotan kyllä mielenkiinnolla "käyttö"kuvia näistä blogeissa :) Tuotekuvat kun on aina mitä on.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Totta, käyttäjäkuvia odotellessa myös. Tai itse asiassa pitäisi päästä kauppaan näitä katsomaan, jotta näkee värien sävyt.

      Poista
  15. Mä en millään osaa muodostaa mielipidettä, tämä nyt vähän sekoitti päätä. En tiedä oliko hyvää vai huonoa shokkia.

    Mä en tykkää Molon printillisistä sisävaatteista, joten ajattelisi, että en tykkää näistäkään. Mutta sitten... tuo pupu on kuitenkin jotenkin veikeä. Ja jotenkin tykkään. Omalle tytölle tulee aina hankittua niin hempeitä juttuja, että en kuitenkaan meille harkitse tuota.

    Mutta tuo laskettelukuosi, se onkin hankala. Mä oon niin alamäkiurheilua rakastava ihminen, että en vaan voi olla tykkäämättä tuosta. Alpit, voih. Tuntuuhan se vähän tosin oudolta, että lapselle talvihaalaria pukiessa tulee omat hiihtopummiajat mieleen. :)

    Mites se vihreä? Ei oikein ottanut selvää, että minkä värinen se oikeasti on.

    Hinnat on järkyttäviä. Mennään jos sille tasolle, että vaikka jälleenmyyntiarvokin on hyvä, niin uuden hinta on silti mulle liikaa. Onneksi meillä on ale-Molo kaapissa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No niin, sulatellaan sulatellaan! :D

      Meiltä löytyy yksi ale-Molo, toinen vielä puuttuu. :)

      Laskettelukuosi on kyllä jännä, ja sinänsä talveen oikein hyvin sopiva!

      Vihreä ja turkoosi ovat varmaan myös ihan potentiaalisia värejä, ja löytyyhän sieltä sininen, keltainen ja oranssikin. On ainakin vaihtoehtoja. :) Ja tässähän näitä ehtii vielä hyvin puntaroida, ennen kuin näistä ensimmäinenkään tulee alennukseen...

      Poista
  16. Pupun voisin kuvitella (ehkä) ihan pienelle tyttöselle, mutta on se kyllä jotenkin aika häiritsevä.. Yritämme mahtua vielä viime talvisiin Moloihin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Taitaa aika monella olla vaikeuksia päättää, tykkääkö vai ei, hih!

      Poista
  17. Jos tuota pupua olis takkina niin saattais pienempi koululaistyttö sellaisen haluta...oranssi näytti taas näissä kuvissa liian kirkkaalta...yks talvi tilasin oranssin tytölle ja mies sanoi että näyttää ihan kelluntapuvulta ja espoonkaupungintyöntekijältä niin lähti palautukseen...pelkään että tämä oranssi on samanlainen...pakko nähdä livenä...no onneksi meille tulee rainbow haalari pienimmälle....aika jännä nuo uudet kuosit siis ne kuviolliset...värejä sais olla enemmän...varmaan onkin..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Puputakkia näytti tuolla olevan vain 104cm asti.

      Hyvät oranssiassosiaatiot nuo kyllä! :D

      Tosiaan, livenähän nämä on nähtävä. Tällä hetkellä vahvimmat vaihtoehdot meille ovat musta ja denim. Samalla linjalla siis jatketaan kuin viime talvena ja keväänä, uutuuskuoseista ei nyt ehkä mikään innostanut riittävästi. :)

      Voihan se olla, että kaikki ei vielä ollut tässä, vaan lisää on tulossa...

      Poista
    2. Puutun tähän tästä ihan sivusta vaan että Puputakkia tulee myös Cathy-mallisena ja saa kokoon 140cm asti :). Ihan vaan tosiaan tälleen pisti silmiin tämä - mitenkäänhän ei yhtään muuten kiinnosta (ja vielä hääpäivän ilta, pitäis olla vissiin miehen kainalossakin :D).

      Poista
    3. Jahas jahas, kiitos tiedosta L-E ja mukavaa hääpäivää! :) Ja takkishoppailujen suunnittelua... ;)

      Poista
  18. Reima yllättää tänä talvena positiivisesti, uskokaa mua ;). Minun lapseni ei laittaisi noista kyllä kovinkaan montaa päälleen

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Reimalla oli kyllä todella hienon näköisiä takkeja tulossa! Haalareista en vielä vakuuttunut...

      Poista
  19. No täällähän näitä herkkuja oli jo tarjolla, en ymmärrä, miten en nähnyt tätä postausta lukulistallani?? Pupu tuntuu shokeeraavan täälläkin. Siitähän alkaa ihan tykkäämään. :) Miksi ei tullut sitä sirkuskuosia, joka on nyt sisävaatteissa??

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No se minullakin kävi mielessä, sirkuskuosi olisi minusta pupua kivempi vaihtoehto tytölle! Miten ne siellä Mololla ei tajua, hihhih... Kysyisi meiltä! ;)

      Tuo bloggerin lukulista on jotenkin kumma ollut viime aikoina. Siinäkin menee aina yli puoli tuntia, että uusi postaus tulee sinne näkyviin...

      Poista
  20. Tuo oranssi, IIIH!! Iskee minuun kyllä ja lujaa. Jotenkin farkkuun jo ehkä vähän kyllästyin... mut tosi vähän vasta :D kyllä sekin menee siis vielä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jokaiselle jotakin! :) Farkku taas miellyttää minun silmääni edelleen... Vaan katsotaanpa nyt kuinka käy. Ehtiihän tässä vielä eipäsjuupastella. Mutta se on varmaa, että joku haalari on hankittava!

      Poista
  21. Mä olen ihan ihastunut tähän mallistoon. Printit on hauskoja ja erilaisia kuin kellään muulla. Pupukuosi tulisi meille ehdottomasti, jos olisi tyttö. Hiihtohissikuosin voisin pukea jos poika olisi pienempi. :D Atomic blue on aivan ihana. Tänä vuonna hankin pojalle kaksi haalaria ja toinen voisi olla atomic blue pyxis ja toinen rainbow polaris(jota olen ihaillut jo viimetalvesta). Polariksen hinnat on aika jäätävät, mutta ei näytä kovin halpaa olevan muillakaan merkeillä. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihanaa, tämä on kyllä todellisen Molo-fanin puhetta! :D

      Tuo on totta, että ovathan ne muutkin merkit kalliita, esim. Ticket ja olettaisin että Reimakin, vaikka eivät taida vielä kaupoissa ollakaan. Yksivärisen polariksen hinta nousi kuitenkin kait kolmella kympillä viime talveen nähden, mihinköhän tuo korotus oikein mahtaa perustua..??

      Poista