Molo Kidsin värit kaupan hyllyllä

lauantai 17. elokuuta 2013







Niin, mitä sitä muutakaan sateisena lauantaina tekisi, kuin lähtisi ostoksille. Taka-ajatuksena oli pyörähtää muka ohimennen hipelöimässä, miltä ne uudet haalarit nyt sitten näyttävät... Siellähän niitä oli Punavuoren peikossa, komeissa ja värikkäissä pinoissa ja riveissä! Makujahan on monia, mutta kyllä minusta nämä ovat talvihaalareiden kuninkaallisia. Niin malliltaan, tyyliltään kuin laadultaankin.

Päätin leikkiä tutkivaa reportteria ja kysyin luvan, josko saisin haalareita blogiin kuvata. Ehkä joku muukin haalari-intoilija pähkäilee, miltä värit ja kuosit näyttävät muuten kuin tuotekuvissa..? Kaikille muille väreille nostan peukun pystyyn, paitsi oranssille, joka oli jotenkin laimea ja haalistunut (laimeampi kuin miltä tuossa kuvassa näyttää). Ja nuo kuosilliset... hmmm, jotenkin yllättävän kivoja!

Mutta kyllä minä olen jo melkein päättänyt esikoisen ensi talven haalarivärin. Se on se denim...! Joko sullakin on suosikki valittuna?

P.S. Ja tämä ei ollut mikään maksettu mainos. Jätin kuitenkin tuotemerkistä väännetyt kaksimielisyydet tällä kertaa pois... ;)

34 kommenttia:

  1. Hihii, minäkin varmaan taas jossain vaiheessa leikin tutkivaa reportteria :D Kuvien perusteella jo epäilin sitä oranssia, mutta sitten joku kauppias mainosti sitä tosi kirkkaaksi, niin meinasi jo hieman kiinnostaa :D Mutta ilmeisesti eka epäilyni oli siis oikea? Näistä ei taida löytyä meille ale-kyttäily-väriä :(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minä en osaa vielä edes ajatella alekyttäilyjä vuoden päästä talveen, kun pitäisi ensin ratkoa tämä tuleva talvi! :D Tai nyt on kyllä sentään haalari jo mielessä, mutta vielä hankkimatta tietysti.

      Mutta mutta... melkein voisin innostua kyttäilemään tuota turkoosia ensi vuoteen... ;) Tai sitten ihan perus-mustaa, jota ei muuten näyttänyt Punavuoren peikon valikoimissa olevan.

      Poista
  2. Kyllä on värikästä, ihania :)
    Meillä olis molemmille haalareitten osto edessä, enkä osaa yhtää väreistä päättää ja kootkin ovat vähän mietinnän alla. Pitäs lähteä oikein sovittamaan ja hakemaan kaupasta haalaria, niin vois natsaa koot. Hyvä tietää, että punavuoren peikossa on ainakin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Siellä niitä oli juu, enkä ollut ainoa niistä kiinnostunut. ;)

      Minäkin vähän pähkin kokoja. Kuopukselle löytyy se rainbow kokoa 98 ja luulen että se on hyvä. Mutta esikoiselle varmaan täytyy ottaa jo 110cm. Tyyppi lienee nyt noin 102cm, ja 104cm olisi varmaan nyt just hyvä mutta talvihan on vasta tulossa... monen kuukauden päästä! ;)

      Poista
  3. Ihania iik iik! Meillä ei ole Moloa ollut ollenkaan, ollaan menty ihan perusmarketmerkeillä ja nyt tekis taas mieli jotain muuta. Mutta eipä meillä kyllä välikausikaan oo kunnossa, just niukin naukin löysin kuopukselle haalarin ja pojalle nippanappa meni entiset vk-housut. Kenkiä ei oo kumisaappaita kummempaa, että pitäs vissii se eka miettiä kuntoon :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meiltäkin uupuu syksyksi goretexit isommalle pojalle, ja talveksi ei ole mitään kenkiä vielä hankittu...

      Mutta suosittelen Molon haalareita kyllä! Varoitan tosin: jos kerran hankkii, niin on vaikea enää vaihtaa merkkiä... ;)

      Poista
  4. Oi, tämä olikin kiva postaus! Kiitos! Monesti nuo tuotekuvat on kyllä ihan erilaisia kuin mitä värit luonnossa. Mun suosikit jo näitkin, mutta hitsi mun tuo mintunvärinen näyttää kyllä kanssa niin ihanalta! Se oli mun suosikki eka, sit innostuin pupuists, mutta molemmat siis mun mielestä ihania. Harmi kun tuo oranssi on pliisu :(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva jos tästä oli iloa!

      Se mintunvärinen ON ihana! Ehdottomasti harkitsisin, jos meillä olisi tyttö.

      Varmaan sille oranssillekin löytyy tykkääjänsä, mutta mun eka ajatus oli, että onpa vähän haalean oloinen väri. :/

      Poista
  5. Kiitos Mrs. Holmes. :) Apua, ei kai tuo Pupu ole meille tulossa? Lähes parivuotias on alkanut nyt hokea "vaaleenpunane" joka asiassa, että voi olla, että saan haudata ne kirkkaanpunaiset omat haaveeni, ja kysyä ihan lapselta. :)

    Denimkö se iski silmään parhaimpana? Eikö teillä ollut aiemminkin denimiä? Meillä oli viime vuonna Rainbow ja vaikka kuinka siitä tykkäsinkin, niin en enää tälle vuodelle sitä halunnut. Toisaalta mitäpä sitä hyvää vaihtamaan, tai vannomaan yhtään mitään. Hihhih.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eipä kestä!

      Joo, meillä oli viime vuonna denimiä, ja samoin viime keväänä, mutta en ole vielä kyllästynyt! Että olkoon se sitten suosikkini. Rainbow'n lisäksi siis, koska sellainenhan meiltä löytyykin pienemmälle vesselille viime vuoden alennusmyynneistä ostettuna.

      Tosin kyllähän tuo alppikuosikin oli häiritsevän kiinnostava... Eli en vielä lukitse vastaustani tuon denimin osalta... ;)

      Pupu olisi just ihana teidän tytölle, eikös ne puput ole muutenkin in teillä, niin kävisi kivasti teemaan...? :)

      Poista
  6. Kyllä se olis tuo oranssi... Tosin ostin vakiostoksena Kappiksen sen vihreän haalarin, sen tummemman, mutta kun toisenkin tarvitsisi :) Onneksi :D Muutenhan joutuisin kuolaamaan ihan turhaa ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jes, hyvä että löytyy oranssinkin kannattajia!

      KappAhlista meinasin kytätä yhtä vastaavaa takkia, joka meillä oli viime talvena. Toivottavasti sinne sellainen ilmaantuu!

      Ja ai niin. Kai mekin tarvitaan kaksi haalaria...??

      Poista
  7. hmmm ja nams... Onneksi meidän talvi on jo hoidossa, alekyttäily olkoon mun homma.

    VastaaPoista
  8. Meillähän on kaapissa 104 ja 110 eli alekyttäilen sitten 116 ja onneksi on aikaa miettiä mitä väriä :D. Mies tahtoisi tytölle denimiä (jo toista talvea peräkkäin - en ole vielä taipunut), tyttö tahtoisi pupuja (ylläri, katsotaan tahtooko vielä keväällä ja löytyykö) ja minä olen iskenyt silmäni tuohon minttuun (?). Tutkiva reportteri voisikin kertoa onko se enemmän minttu vai vaalea turkoosi? :D

    Ja kyllä mä näkisin teillä tässä talvessa jo sen turkoosin :D. Mutta multa ei vissiin kysytä :D.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No minusta tuo on ehkä kuitenkin enemmän vaaleaan turkoosiin vivahtava... Mutta todella kaunis!

      Minusta ne puput olisi muuten teidän näköiset. ;)

      Ai jaa, tähän talveen meille jo Atomic vai...? :D No tokihan huolisin senkin... Hei, mitään ei ole vielä päätetty... ;)

      Poista
    2. Älä nyt yllytä pupuilemaan :D. Vaikka on ne kyllä jotenkin omituisesti alkaneet näyttää meiltä :O. Ensinäkemältä en tykännyt mutta tokihan en ole (vielä) nähnyt livenä :D.

      Joo! Ehdottomasti tähän talveen teille Atomic, mä olen vähän jo kyllästynyt denimiin teidän poikien päällä (tirsk :D).

      Poista
    3. Hei, entäs jos minä en olekaan vielä kyllästynyt siihen? :D

      Pakko myöntää, että Atomicin puolesta kyllä puhuu edullisempi hinta. :) Denim olisi kuosina taas likaystävällisempi, siksi tykkäsin siitä viime talvenakin niin paljon...

      Mutta juu, pupuja teille, se on päätetty!

      Poista
    4. Olet samaa mieltä meidän tytön kanssa mutta saatte molemmat odottaa ainakin aleaikaan asti :D. Katsellaan sitten onko pupuja vielä jäljellä.

      Poista
    5. Joku kiva alekoodi voisi tulla jo loka-marraskuussa... ;) Nimimerkillä itse sellaista odotteleva...

      Poista
  9. P.s Sulla on niin hyvä huumori näissä sun jutuissa, miten sää jaksat :DD Kiitos.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No sitä jaksamista välillä itsekin ihmettelen... ;D Eipä kestä, ihana kommentti taas Rea! <3

      Poista
  10. Jaa, nytkö ne on tulleet? Pitääpä lähteä katsomaan ihan huvikseen, vaikka meillä onkin nyt haalarit kunnossa ensi talveksi. Tuo violetti/lila näytti tosi paljon viime vuoden Magic Purplen väriseltä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kuulemma se violetti/lila on sama väri kuin viime vuonnakin, näin kertoi Punavuoren peikon myyjä. :)

      No mutta tosiaan, on kai teilläkin vielä auki talvi 14/15...?

      Poista
    2. Siis mitä häh? Ai se violetti on sama kuin viime talvena vaikka nimi on eri? Täältä sivusta huutelen ja totean että mehän ollaan sitten alkutalvi ainakin ihan muodin aallon harjalla kun on se magic purple tuolla :D.

      Poista
    3. No jos ei ihan sama, niin ainakin hyyyyvin lähellä. Näin ymmärsin! :)

      Poista
  11. Hei, ja totta myös se, että ei ole enää paluuta muihin merkkeihin kun on kerran kokeillut Moloa! (Katsos, hoidin kätevästi sun puolesta sen kaksimielisyyden ;) )

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olen se poikkeus joka vahvistaa säännön. Meillä ei tykätty pinnasta (kaikki pöly ja roska tarttuu ja ei kestävyydeltäänkään loistava), lumilukot lahkeissa ajoi hulluuden partaalle pukiessa ja lämpimyys ei meidän viluttarelle riittänyt. Malli oli kyllä kiva.

      Molon sisävaatteet ja takit kelpaa kyllä :)

      t. Teija

      Poista
    2. Lumilukot on kyllä näissä haalareissa se huono puoli, pakko olla samaa mieltä siinä kohtaa. :/ Lämpöisyydestä meillä on kyllä hyvät kokemukset! Ja viime vuoden speed check- ja denimkuoseissa ei ainakaan minusta ollut pöly- tai roskaisuusmagneettiprobleemaa, sitä edellisen vuoden saddlessa (ruskea) kylläkin muistaakseni.

      Kiitos Maria kaksimielisyydestä, ai vitsit että itselläkin poltteli kielen päällä muutamat, kun postausta kirjoittelin... ;)

      Poista
  12. Meilläkin menee alekyttäilyksi, kun pari Moloa on kaapsissa. Heh, ei voi mitään, kun aina se vähän naurattaa. Helppoa! :D Mutta kyllähän nämä nyt taas vakuuttaa enemmän kuin ensinäkemältä. Mä en kestä, kun tällainen vanha hiihtopummi ei vaan voi olla tykkäämättä tuosta alppijutusta - mutta kun se on valkoinen! Pakkohan sen on, lumi on valkoista. Mutta jos järkeennyn tästä niin denim olisi ihana tai vihreä. Tai turkoosi. Onhan noita!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, mullakin taitaa olla hieman yksinkertainen huumorintaju, kun jaksan näille hihitellä... ;)

      Valkoinen on kyllä jäätävän epäkäytännöllinen väri haalarille. Mutta olisihan tuo kyllä aika upean näköinen valkoisilla hangilla aurinkoisena päivänä... :) loskakurakelillä ei ehkä niinkään...

      Poista
  13. Jaa, onkohan mussa jotain vialla kun ei Molot himota yhtään.

    -T-

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No kun aikasi näitä katselet niin ties vaikka alkaisikin himottaa...? :) Mikä on sinun suosikkimerkki?

      Poista
  14. Ulkovaatteissa Reima on suosikkini. Ei noissa moloissakaan mitään vikaa ole...

    -T-

    VastaaPoista