Sukkapostaus

perjantai 15. maaliskuuta 2013

Kuulun niihin hysteerikkoäiteihin, jotka tykkää että lapsilla on kivat vaatteet sukkia myöten. Ehkä jo sen tiesittekin. Mutta juuri niitä kivoja sukkia on ollut mielestäni vähän hankala löytää!

Sukkien kun pitäisi olla...

  • sen väriset, että ne mätsäävät mahdollisimman monen asun kanssa
  • ei valkoiset, koska ne menee heti ruskeanharmaiksi
  • laadukkaat, etteivät ne mene heti nyppyiseksi tai tule täyteen reikiä
  • järkevän hintaiset, koska ei kai nyt sukista viitsi itseään kipeäksi maksaa


Tässä muutamia sukkia, jotka kelpuuttaisin ja tuollaiset Lindexin sukat meillä onkin...

Tiedättekö muita kivoja sukkamerkkejä?

24 kommenttia:

  1. Ite ostan yleensä aina niitä Po.pin yksvärisiä jarrusukkia,sopii hyvin moniin asuihin ja laatuun oon kyllä ollut tyytyväinen:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ne onkin kivoja! Meillä taitaa vaan koot käydä niistä vähiin tuolla pienemmälläkin, kun 24 on jo jalka. :)

      Poista
  2. Po.pin yksivärisiä minäkin suosin. Ja nyt isommalla monet sukat käyneet pieneksi tai menneet rikki, niin ostan noita tummansinisinä. Kätevää kun kaikki on kaikkien pareja. Helpottaa pyykkäystäkin. Miehellä vain mustia. Itelle täytyy miettiä samaa ideaa ja pienemmällä on kaikki riemunkirjavat.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onkos popilla liukuesteettömiäkin yksivärisiä? Sellaiset olisi varmaan hyvät meille...

      Meilläkin on miehellä vaan mustia sukkia. Itsellä on KappAhlista ja Lindexiltä mustia, joissa on varressa joku kuvio jonka perusteella parit löytyvät. :)

      Poista
  3. No joo, tästä asiasta olen tehnyt ihan postauksiakin, kun mulla on vielä se sini-vammakin... Eli mistä hiivatista saa pojille iloisen värisiä sukkia eikä sitä ainaista sinistä autosukkaa????????? Ja siihen kun vielä lisätään, että minusta on älytöntä maksaa yhdestä sukkaparista esim. 7 e, niin vaihtoehdot on hyvinhyvin vähissä... Mä olen tilannut jonkun kerran Nextiltä sukkia, on välillä ollut kivan värisiäkin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulle kelpaa siniset autosukatkin, kunhan ei mene cars- ja spidermanlinjalle... :D Sinistä taitaa tällä hetkellä olla aika paljon poikien vaatetuksessa, niin sopii kyllä värimaailmaan hyvin.

      Nextiltä en olekaan koskaan tilannut, jos joskus jotain tulee tilattua niin voisikin samalla testata heidän sukat...

      Itse asiassa kaikkein helpoin vaihtoehto taitaisi olla mustat sukat, sopii aika lailla kaikkeen! Mutta ehkä vähän tylsä...

      Poista
  4. Meillä on POPin sukkia..kaikista parhaita. On meillä ollut HM ja Lindex sun muita sukkiakin ,mutta nuo POPin on sellaisia jotka ei nukkaannu, pysyy pehmeinä ja vastaavat kokoaan myös pesun jälkeen...meillä niitäoranssi ja vihreä raidallisia sekä tummansinisiä ja moniväriset...vielä haen punaraidallisia ja muitakin jos kokoja on.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sieltäkin siis ääni popille! Nyt alkaa popin sukat houkuttaa entistäkin enemmän, kun kaikki niitä kehuvat! :)

      Poista
  5. Meillä on muutamat Meltonin kuviolliset sukat ja sukkikset käytössä molemmilla, olen jemman ostellut aina kivoja kun on jossain alella vastaan tullut. Kuvat ja värit on mun mielestä ihania tällä merkillä :) laatukin on ihan hyvää, mitään moitteita en ole löytänyt.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tämäpäs oli ihan uusi merkki minulle, kiitos vinkistä! :)

      Poista
  6. Mä justiin eilen hipelöin noita silverjunglen sukkia, ainakin kätee tuntuivat hyviltä, pehmeiltä ja paksuhkoilta.
    Meillä on enimmäkseen h&m ja lindex sukkia, sitten jotain ihan ihme markettien megapack sukkia, jotka tosin on olleet huippu hinta-laatu suhdetta!
    Henkka&maukat tapaa ainakin meillä menettää nopeasti joustonsa ja värinsä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Silverjunglen sukat vaikuttaa kivoilta! Niin sinähän olit siellä kutsuillakin? Pitäisköhän järkätä itsekin moiset kutsut joskus... Pääsisi hypistelemään muitakin juttuja.

      Poista
  7. Meille tuli just tuo hm raitasukkapaketti. Pitää hankkia toinenkin. Kerrankin kivoja!

    VastaaPoista
  8. Vastaukset
    1. Name it olikin päässyt unohtumaan kokonaan! Täytyy katsoa sieltäkin sukkia kun käy seuraavan kerran...

      Poista
  9. Heh, ihana postausaihe!
    Minä olen vähän samanlainen sukkien suhteen ja vielä se on tärkeää että tosiaan käy vaatteisiin. En tykkää jos sukat on iloisen kirjavat, muttei sovi asuun. ;D
    Yleensä meillä onkin kaikki sukat täysin yksivärisiä, ne vaan sopii siten parhaiten vaatteisiin. Olen huomannut että raidalliset, kuviolliset ja muuten vaan kirjavat jää pitämättä, koska ne harvoin istuu muiden vaatteiden kanssa. Ellei sitten paita ja sukat ole samaa kuosia. Mutta esim. jos paita on raitaa, ei sukat voi olla kuosilliset tai jos on kuosipaita, ei sukat voi olla eri kuosia. Joops sanokaa vaan hulluksi, oon tosi tarkka. ;)
    Minun suosikkeja on H&M:n yksiväriset. Villervallan sukat on olleet hyviä kanssa ja siellä on ihania yksivärisiä (se varren tästi ei minuakaan haittaa).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sukat on tärkeitä ja ansaitsevat oman postauksen! :D

      Juu tuo on pahin jos on kuosipaita ja kuosisukat mutta eri kuosia! :D Tosin niin meillä tuppaa aika usein käymään, jos vaikka ne mätsäävät sukat onkin pesussa. Helpoimmalla kyllä pääsisi jos olisi vaikka vaan mustia sukkia. :)

      Poista
  10. Pop-jarrusukkien kannattaja täälläkin! Mitään muita ei osteta. Tai eiku ostetaan, yösukiksi jotain halpoja. Yöllä kestää heikommatkin sukat eikä jarruja tarvita. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No jestas, tässähän pitää varmaan tehdä Po.p -reissu! :)

      Poista
  11. Meillä on popin, meandin ja jotain Lindexin sukkia. Pienemmällä säilyy vielä kaikki suht hyvänä, isommalla kun jalka kasvaa hitaasti ja sama sukka menee pitkään niin aika useesti sukkia saa heitellä roskiin, pohjat kuluu rikki. Luulen että osasyy on meidän puulattia, kuluttaa varmaan enemmän...
    popin yksiväriset jarrusukat on olleet meidän lemppareita, kuopukselle menee vielä se isoin koko 25-27 vaikka niukkaa mitoitusta ovat. Sen sijaan raitasukkiin olen pettynyt, ostin isommalle kokoa 31-33 ja parin ekan pesun jälkeen olivat niin kutistuneet että menevät nyt pikkuveljen 25 kokoseen jalkaan :(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nuo popin jarrusukat mahtuisivat siis meidän kuopukselle vielä, esikoiselle ei... Sama kokemus muuten raitasukkien kutistumisesta! :/

      Meandilla on ollut hyviä sukkia ja huonoja sukkia. Käsitin, että tänä keväänä he eivät saaneet tarpeeksi laadukasta sukkatoimittajaa, joten sukkia ei tullut mallistoon ollenkaan...

      Poista
  12. Heh hyvä et muitakin fanaatikkoja löytyy :) Ihania sukkavinkkejä, sukkaostokset odottaa ;D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tästä kommenttiketjusta löytyi tosi paljon hyviä sukkavinkkejä! Kiitos siis kaikille! ;)

      Poista