Raitoja, raitoja, raitoja (toimistoon)

maanantai 25. maaliskuuta 2013


Tilasin Lindexin Holly&Whyte -mallistosta hieman päivitystä vaatekaappiin tuleva töihinpaluu jälleen mielessäni. Erityisesti tarvetta on housuille, sillä en tällä hetkellä ihan aidosti omista muita housuja kuin farkkuja ja legginsejä. Toivottavasti siis nuo tummansiniset housut ovat sopivat! Raitoja en voinut vastustaa taaskaan, joten tilasin myös raitableiserin ja raitatopin (uuu, käytin juuri oikeasti sanaa bleiseri!). Sininen tähtihuivi on KappAhlista.

Laukku, kengät, bleiseri, housut, mekkoja, huiveja. Luulen, että nykyisellä vaatekaappini sisällöllä siis selvitään ensimmäisistä sekavista töihinpaluuviikoista. Varmasti ajan myötä selkiää, minkälaisille työvaatehankinnoille on vielä tarvetta.

Viime viikkoiset "Molot" eivät oikein iskeneet ainakaan tämän blogin lukijoihin, mitenkäs nämä raidat ja tähdet sitten? :)

P.S. Vannoutuneena kesäihmisenä en meinaa päästä yli tästä talven pitkittymisestä! Tasan vuosi sitten otetussa kuvassa oli jo näin paljon ruohoa näkyvissä:


Tosin nyt alkaa lämpömittari näyttää minun makuuni jo mukavampia lukemia... :)

10 kommenttia:

  1. Tuo tähtihuivi ois mulla ostoslistalla, kunhan joskus jaksan taas Kappaksellä käydä.:)

    Meilläkin oli viime vuonna tähän aikaa leikitty hiekkiksellä jo pari viikkoa ja piha taisi olla puoliksi sula. Tänään on kyllä onneksi jo lämmin ja jos tällaisena jatkuu, niin ehkä noista lumistakin päästään eroon.:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo huivi on kiva! Näitähän oli myös vihreänä valkoisilla tähdillä ja valkoisena punaisilla tähdillä, hyviä vaihtoehtoja nekin. :)

      Ehkä nuo lumet tuosta haihtuvat pois, niin ihanan lämpimästi aurinko paistaa!

      Poista
  2. Juu, täälläkin verrattu viime vuoden "tähän aikaan" kuvia...ja tuskan hiki tippuu....me ollaan todella hankien keskellä täällä mettässä ja epäilen että taitaa viimeiset lumet sulatta juhannuskokko...arrrrgh...

    Mietin kuumeisesti että voinkohan jo laittaa päikkäriin villahaalarin kanssa kuorihaalarin vai onko liian kylmä....mittari oli kivasti jo plussan puolella (jus ja just)...että juu, odotanko lämmintä ja kevättä ensinnäkin....

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No kyllä minuakin kutkuttaa nuo välikausivaatteet tuolla kaapissa, mutta ei kai auta kuin odotella vielä hetki niiden kanssa... :D Sen verran kylmiä aamut ainakin. Iltapäiviä voisi kohta ruveta harkitsemaan... :)

      Poista
  3. Tykkään! Mä oon pitkään junnannut sillä tasolla, että kaikki vaateostokset on lapsille eikä itselle mitään. Nyt oon päässyt pykälän eteenpäin ja alkanut hommata itsellekin jotain: urheiluvaatteita tosin lähinnä, mutta on sekin jo jotain. :D

    Mä tykkään talvesta, mutta haaveilen kyllä siitä, että tää talven pukeutumisrumba olisi ohi ja ulos lähteminen helpottuisi...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minä olen nyt päässyt tähän itselle ostelun makuun, mutta nyt pitänee himmata ja odottaa ensimmäistä palkkapäivää, ennen kun voi tehdä enempää peliliikkeitä nettikaupoissa... ;)

      Haaveilen jo siitä, että voidaan vaan laittaa kengät jalkaan ja mennä ulos!

      Poista
  4. Hei mun mielestä se H&M järkky printtimekko oli aikas hauska!
    Nuo raitableiseritkin on mieleen. Tosi kivoja juttuja oot koonnut tuohon. Nuo housut ja huivikin on kivat. Kivoja siis kaikki. KIVOJA. Hih, tuliko selväksi?
    Asiallista ja raikasta tyyliä! -Entäs kengät?
    Mun laukku tuli tänään, eikä se ollut tuotekuvan väriä, mutta aika kiva silti ja tuntuu, että muutenkin tyyli voisi olla loksahtamassa kohdilleen. -Ainakin tilapäisesti. Olen ihan hurahtanut itselle-shoppailuun! Shoppailin rannerenkaitakin. Ihan kreisiä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. PS. poikien päiväkodissa alkoi vesikelit ja kurikset on kunniassa. Pyytelivät kurakintaitakin, vaikka pojilla on vedenpitävät kintaat. Hain kaupasta Lassien suprafil-vuorilla olevia kurakintaita kokeiluun. Vaikuttavat hyviltä.

      Poista
    2. Itse asiassa H&M:llä oli yksi aika kiva vähän maltillisempi maisemamekko, joka oli pääosin mustavalkoinen ja siinä oli sitä kukkaa vaan helmassa ja jossain kaula-aukon lähellä... Melkein tilasin mutta jäin vielä miettimään. ;)

      Joo, kivoja kivoja! Ajattelin että tuo bleiseri on sen verran rento (se on sellaista collegemaista kangasta) että menee ihan lämmiketakkina kesällä muutenkin, farkkujen kanssa... Tämä tyyli ja erityisesti siistit housut tuntuu oudon asialliselta kotivaaterytkyjen jälkeen, ja tämän asiallisemmassa en varmaan viihtyisikään... :)

      Ooo rannerenkaitakin, ettei vaan olisi mopo nyt vallan karannut käsistä siellä? :D Kiva että laukku oli mieleinen! Mielelläni muuten luen lisääkin sinun tyylipostauksia!

      Äh, ne kengät... Kiilakorkonilkkurit (Vagabond) ulkokäyttöön, jotkut kuusi vuotta vanhat korkkarit löytyi kaapista sisäkäyttöön. :) Mennään niillä nyt alkuun.

      Meillä on sellaiset Rukan fleecevuorelliset kurahanskat, taidankin pistää pojille ne hoitoon... :)

      Poista
    3. Oioioi, sovitin hiljattain Vagabondin kiilakorkonilkkureita. Olivat niin mukavat jalkaan, että pääsivät heti kuumeisen haaveilun kohteeksi.
      Ja lisää tyylipostauksia sulta kans!

      Poista