Me&i -housujen sovittelua ja muuta sairastuvan viihdettä

tiistai 5. maaliskuuta 2013

Köhköh! Vaihteluna nenien pyyhkimiseen ja kuumelääkkeen annosteluun saimme perille kuukauden jossain seikkailleen me&-i -tilaukseni. Paketti sisälsi oranssin jalkapallopipon sekä long rise sweatpants -pöksyset.

Taidettiin löytää uudet suosikkicolleget!

Helpotusta
housupulaan

Tässä me&i:n uutuusmallissa on kaikkea, mitä hoikan pojan cooleilta ja käytännöllisiltä sisähousuilta vaaditaan: kuminauhakiristys vyötäröllä, lahkeissa resorit, mukavat päällä, kivat taskut ja taatusti kaiken kanssa yhteensopiva väri. Näitä taidan katsella meille lisää alesta (niin, valitettavasti nämä eivät ole ilmaiset, siinä haittapuoli)...

Meillä kolmeveen käytössä koko 98/104

Olen pannut merkille, että monessa blogissa on viime aikoina harrastettu muovailua, liekö se sitten flunssakauden suosikkiaktiviteetti? No, me liitymme joukkoon muutamalla kuvalla. Huom! Ei sotkukammoisille!



Saimme jokin aika sitten Mammalta lahjaksi Bubber-muovailumassaa. Se poikkeaa perinteisestä muovailuvahasta siten, että se ei ikinä kuivu. Massa on tosi jännän tuntuista, ja sitä on hauska pyöritellä käsissä mutta ei siitä kyllä oikein mitään saa muovailtua murenemisefektin takia. Suurin osa päätyi mujuna vastaimuroidulle lattialle (mattoa en keittiön pöydän alle ikinä laittaisikaan) ja siitä sitten sukkien pohjissa eteenpäin ympäri kotia, ennen kuin ehdin kissaa sanoa... Suosimme jatkossa perinteisiä muovailuvahoja...

14 kommenttia:

  1. Voi, tekö ootte ollu kipeenä? Toi muovailuvaha tästä sekamelskasta enää puuttuukin... ;)

    A

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, räkätautia pukkaa. Kuumeista ja väsynyttä sakkia koko porukka! :/

      Ehkä tosiaan sinuna odottaisin vielä hetken sen muovailuvahan kanssa! ;)

      Poista
  2. Onpa kivat housut! Nyt tekis mieli tilata, mut postit ja laskutuskulut ei houkuta :/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No joo, meandilla on kyllä aika kovat kulut jos tilaa vaan yhden vaatteen! Itse meinaan tosiaan katsella näitä lisää alesta, pikkuveljellekin voisin nämä hommata.

      Poista
  3. On tosiaan kivat housut! Pitääkin muistaa! Meidän poika on kyllä hoikka, mutta hän taitaa olla hieman lyhytjalkaista mallia (?), joten mietin, että jääköhän housut liiankin lököiksi...? Sinun esikoinen näyttää niin sorjasääriseltä.
    Ja heh, täällä yksi sotkukammoinen! Kyllä tuota muovailuvahaa pitää silti vielä joskus hankkia. ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tyyppi on kyllä sorja- mutta ei erityisen pitkäsäärinen. Kuvat on otettu vähän alaviistosta (kohteena sohvalla pomppiva elohopea), niin jalat saattaa näyttää pidemmiltä kuin ovatkaan. Minusta lököttävyys on näissä parasta, ja sitten kun noissa on nuo taskutkin, niin ei näytä ihan tavan pitkiltä kalsareilta. ;)

      Hanki vaan muovailuvahaa, mutta kierrä nuo Bubberit kaukaa! :)

      Poista
  4. Paranemisia teidän sairastupaan!

    Onko pienemmissä purkeissa PlayDoh-muovailuvahaa? Siitä olen tykännyt. Vanhempia, kuivuneita ja epämääräisiä ruskeita muovailuvahoja täytyisikin heitellä roskiin kun 3-vuotiaan silmä välttää, ei ne valitettavasti ikuisuuksia kestä.

    VastaaPoista
  5. Joo, se on PlayDoh'ia. Se on minustakin ihan jees, eikä sotku ole läheskään yhtä järkyttävä kuin tuolla Bubber-murulla. :D

    VastaaPoista
  6. Nämä collarit näyttääkin tosi kivoilta, vaikka muuten Me&I ei kuulu suosikkeihini. Täytyypä varmaan vielä kurkata, mistä koosta näitä saa josko ottaisi meillekin. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu nämä on kyllä ihan huiput, voin suositella! :) Minulla on muilta osin vähän me&i -ähky, mutta nämä housut oli kuin meille tehty. :)

      Poista
  7. Kivat nuo housut,meinasin kans noi tilata mutta päädyin kuitenkin niihin perinteisiin haaremi-tasku housuihin :D Pitääkin tehdä kans postausta meidän Me&i vaatteista,paketti saapui eilen postista:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meidän laiheliineille taas ne haaremit on turhan leveää mallia, mutta nämä oli onneksi tarpeeksi kapeat.

      Postausta odotellessa. :)

      Poista
  8. Ihanat housut, mäki haluun pojille!
    Ja kivat muovailut. :) Meillä muovailuvahoista tuli lopulta ällön väristä, kuivanutta laattaa kun siinä oli ajeltu traktorilla päällä... pitäis hommata uutta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jes, löytyihän teillekin me&i -tilattavaa! ;)

      Löydettiin paikallisesta halpahallista juuri 10 pikkupurkin PlayDoh -paketti 5€ hintaan, joten muovailuvälineet on kunnossa joksikin aikaa...

      Poista