Mitä kuuluu?

torstai 7. helmikuuta 2013

Kauheen vaikea kysymys, johon kuitenkin joutuu vastaamaan tämän tästä. Mitäs teille? Miten menee? Mitäs pojille? Minulla lyö yleensä päässä ihan tyhjää, kun joutuu keksimään tällaisiin visaisiin kysymyksiin vastauksia.

Erityisen vaikeaa on jutella kuulumisistaan, jos kysyjänä on joku sellainen ystävä, jolla ei ole lapsia. No mitäs meille.... Ööö, ollaan käyty kerhossa ja muskarissa ja Prismassa. Siinäpä viime viikon kohokohdat. Ai niin, ostin pojalle keväthaalarin. Joo, ja saatiin me yhdet kakat pottaan! Jotenkin epäilen kiinnostaako sinkkuystävääni moiset seikat. Olisi tietysti syytä kiinnostaa, kun ne minulle tärkeitä ovat. ;)



Sain tässä tämmöisen Kaunis blogi -tunnustuksen ihanilta bloginaisilta, Leopardikuningattarelta ja nunjulta. Kiitos! <3 Tunnustus oli itse asiassa haaste, jonka mukaan tulee kertoa itsestään kahdeksan totuutta. Ajattelin vähän kiertää sääntöjä, ja kertoa kahdeksalla kohdalla, mitä minulle (ja meille) kuuluu. :)

1. Viimeisen viikon kohokohtia ovat olleet noiden yllä mainitsemieni lisäksi järjestämäni Blingo-kutsut, kyläilyreissu kuopuksen kummeille, kyläily ihan uusilla kavereilla ensimmäistä kertaa, pari mummola- ja mammalareissua tähän omalle kylälle sekä ystävän piipahtaminen luonamme valkoviinilasillisella. Eli nähtävästi viikon kohokohtia ovat olleet muiden ihmisten näkeminen.

2. Mainittakoon vielä erikseen viimeisen viikon kohokohtina erinäisten välikausikamppeiden tipahtelu postiluukusta (noin niinkun kuvaannollisesti, koska meillä ei ole postiluukkua, vaan postilaatikko, ja sitä paitsi nämä kaikki paketit piti vaivautua hakemaan ihan postista asti). Palaan näihin ensi viikolla.

3. Tuolla kyläilyreissulla kummien luona Herra Vilpertti leikki antaumuksella melkein saman ikäisen pikkuserkkunsa kanssa. Menivät kahdestaan yläkertaan heittelemään palloa ja pomppimaan patjalla. Aikuisilta oli pääsy kielletty. Niin ihanaa! Pojalla on kavereita! <3

4. Ollaan oltu terveitä. Tämähän on aina lapsiperhesmalltalkin vakkariaihe: ootteko ollu terveitä? Ja toivottavasti pysytäänkin terveinä. Meillä ei ole ollut vatsatautia tai influenssaa. Kopkop!

5. Herra Vilpertti pärjää nyt itsenäisesti puheterapiassa terapeutin kanssa eikä kaipaile äitiä ollenkaan koko 45 min. aikana. Hyvähyvä! Sanoja tulee myös paljon lisää koko ajan.

6. Iholla-sarja on hyvä! Suosikkini tällä kaudella ovat Venla ja Johanna. Viime kausi oli kuitenkin ehkä jotenkin parempi. Tajusin sen johtuvan siitä, että silloin oli mukana enemmän pikkulapsiperhearkea ja jopa vauva-arkea, eli pystyin eläytymään juttuihin paremmin.

7. Huomenna lähdemme perheen kanssa Luxembourgiin pitkäksi viikonlopuksi. Menemme kylään ystävien luokse. Thank god myös ystävillä on pieniä lapsia, muuten emme toki kehtaisi mennä. ;) Olen pakannut tänään ihan hulluna, ja vaikka ollaankin vaan neljä päivää pois, niin mukaan näyttää lähtevän koko omaisuus.

8. Tämä reissu tietää siis ainakin neljän päivän blogihiljaisuutta starting from now. Miten ihmeessä kestän?? ;D Heippa!

EDIT. Jotta kuulumiset eivät kuulostaisi ällöpositiivisilta, niin lisättäköön, että lapset ovat kiukutelleet ja uhmanneet viime aikoina p-a-l-j-o-n...

Taidan jättää tämän tunnustuksen/haasteen jakamatta, kun tämäkin on niin monessa jo ollut. :)

P.S. Ostakaa pois nuo UUDET Molon collegehousut! Koko 98cm (ks. aiempi postaus).


17 kommenttia:

  1. No mä ostan ne housut sulta, kun rakastan niitä! ja oon harmitellut, kun en ostanut jo ennemmin...
    Tuo on niin huikea hetki, kun lapsella on ihka oma kaveri. <3
    Ihanaa lomaa teille!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ostatko oikeesti?? Eikös teillä ole Veikolla nämä?

      Poista
    2. Veikolla on 92cm, ja ovat sopivat, mut mä haluun näitä lisää! :D Parhaat housut ikinä! Ainoat, joita voi pitää jopa kahtena päivänä, kun lika imeytyy niihin. :D

      Poista
    3. Tuo on mainio ominaisuus housuissa! :) No hyvä, nyt teillä on sitten nämä varastossa. :)

      Poista
  2. Mukavaa matkaa :) Mulla on tuo sinkkukaveriongelma erityisesti yhden todella hyvän kaverin kohdalla, koska hän on niin toisessa ääripäässä kuin mitä oma elämä on (hyväntekeväisyystyössä ympäri maailmaa reissaava ikisinkku on vähän muuta kuin paikoilleen jämähtänyt uraa miettivä kotona kuitenkin osa-aika työtä tekevä kahden lapsen äiti...), mutta onneksi hän on ystävänä niin ihana :D Kuuntelee mun kuulumiset ja sitten antaa mun toljottaa suu kirjaimellisesti auki kun hän kertoo omansa.. eikä naura mun tyhmille kysymyksille ;D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minusta on aina kiva jutella ihan eri elämäntilanteissa olevien kanssa, se avartaa kummasti omaakin ajattelua. :)

      Poista
  3. Hauskaa matkaa! Ehkä olette jo matkalla..? Luxemburg kuulostaa kiintoisalta, matkapostauksia lienee luvassa?

    Ja teillähän on ollut tosi toimelias viikko! Hirmu paljon treffejä ja visiittejä! Mua nauratti, kun itsellä on vähän sama, kun joku kysyy kuulumisia. Ei oikein tiedä mistä näkökulmasta pitäisi vastata. Raportoida lapsen syömistottumuksista pk:ssa? ;)

    Mietin juuri samaa, että minustakin eka Iholla-kausi oli parempi. En tiedä syytä, mutta se voi olla tuo sama, jonka mainitsit. Mutta jännä, minusta juuri Venla ja Johanna on sarjan epäkiinnostavimmat tyypit! Varsinkin se Johanna on ihan turha, lässyttää vaan miehenkipeänä. ;) Suosikki on Claudia!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kuulumisten kyselyyn vastaan nykyisin, että on ollu kreisimeininki. Ja Leopardikuningatar, kiitti kun mainitsit blogissasi Girls-sarjan, olisin muuten missannut sen! se on hyvä, katsoin putken eilen. :)
      Iholla sarjaan tuntuu kaikki olevan koukussa, mutta en ole katsonut siitä yhtäkään jaksoa! Mutta hyvä, että blogeissa puhutaan töllöstä, kun löytyy katsottavaa. :)
      Minäkin odotan reissupostausta.

      Poista
    2. Haa, zirk, mustakin se Girls on jotenkin ihana! Odotan jo innolla seuraavia jaksoja. Tekisi mieli nähdä sitä enemmän putkeen. Viiden putki koukutti niin kovasti, että heti alkoi tulla vieroitusoireita. ;)

      Poista
    3. Kyllä! Se on vähän niinkuin uusi sinkkuelämää, mutta parempi, tuoreempi, ja kyynisempi, ehkä. Laatusarjoja tulee tosi harvoin vastaan. Pan am oli myös hyvä. Ja nyt menen katsomaan Vera Stanhope vai mikä se ny oli-tutkii. Pe iltaisin ykköseltä. (onnea on kaikki kanavat tallessa serverillä 10vrk). Anteeksi Laura, tää homma on mennyt nyt sun lomas aikana täällä vähän sivuraiteille.
      No, se tv:stä. (mitä muutakaan me ei-lomalaiset perjantai-illalla tehtäis).

      Poista
    4. I'm back! :) Väsyneenä, mutta onnellisena... Reissupostauskin ihan varmasti tulossa, kunhan kerkiän. :)

      Tuo Girls kuulostaa mielenkiintoiselta, ehtisiköhän joskus...?

      Poista
    5. Hyvin ehdit vielä Laura Girlsiin. Luulin, että viiden jakson putkeen alkaisivat näyttää jaksosta kuusi, mutta pöh, seuraavalla viikolla tulikin jakso nro 2 ja huomenna kaiketi nro 3. Ja areenassa on siis edelleen ne kaikki viisi ekaa. Sinne vaan! :)

      Poista
    6. Ohhoh...! Nyt alkoi houkuttaa... Mutta millä ajalla?? :D

      Poista
  4. Heissan! Hyppään mukaan ihanaan blogiisi! Olen tässä lasten nukkuessa päikkäreitä lukenut kaikki (kyllä! Kun jäin hännille siinä jonossa, jossa tukkaa jaettiin, kerkesin ekojen joukossa lukunopeus-jonoon) postaukset ja rakastuin.

    Kahvikuppi kourassa jään seuraamaan...

    Annina

    Ps. Sun pitää kyllä ruveta kirjoittamaan työksesi. Tätä on ilo lukea!!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vähänkö olet nopea! :) Terkkuja täältä vuodesohvalta ja nähdään kohta... ;)

      Poista