Nova Starin housu-uutuuksia

torstai 14. helmikuuta 2013

Nova Starin farkut ovat mielestäni parhaita ikinä! Mukavat päällä, pysyvät jalassa hoikalla lapsella, kivoja yksityiskohtia, kestävät ja laadukkaat housut. Toki näistä sitten joutuu maksamaan enemmän. Toisaalta melkein mielelläni kyllä maksankin, kun tiedän menestyksen olevan taattu. Meidän pojilla on molemmilla yhdet Nova Starit, ja käyttöä löytyy monen monta kertaa viikossa.

Kevään mallistossa oli moniakin houkutuksia:


Ehkä mieluisimmat olivat kumminkin nämä slimmin malliset, hintaa Babyshopissa 41,40€. Tässä kuvassa tytön päällä, mutta aika unisex, eikö?

 

Shortsejakin oli oikein kivoja, mutta niihin en taida ruveta tekemään sijoituksia, katsotaan jos niitä jää sitten vaikka alennuksiin.



Alevinkkinä vielä yhdet viime kauden housut -31%, löytyi vielä kokoa 92, 98 ja 140 MiniQ:sta. Näistä vain puuttuu tuo maailman käytännöllisin lahjeresori, mutta jos ei sitä kaipaa, niin varmasti muuten oikein hyvät housut...


Nova Starithan ovat muuten hyvinkin reilua kokoa, meidän 98/104 -kokoinen kolmeveemme käyttää näistä housuista kokoa 92, ja ne ovat edelleen reilut. Myös pikkuveljen 86-kokoiset nähtävästi menevät isoveljen jalkaan, jos isi on erehdyksessä ne hänelle pukenut... :)

Kuvat: Babyshop, Oii Design, MiniQ

8 kommenttia:

  1. Oijoi, minä myös rrrrakastan näitä!! Ja kyllä vaan on pakko-ostos-listalla Pienemmälle, Isommalle ei enää kokoja ole :/
    Tosin yhtä paljon käyttöä meillä on tullut (https://www.facebook.com/Taikutti) Taikuttin farkuilla :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Taikutti -vinkistä, hyvältä näyttävät nuokin! :)

      Joo, melkein menee sinne pakko saada -osastoon... :D On ne vaan niin hyviä.

      Poista
  2. Mä kyllä saattaisin haluta noi mitä säkin ajattelit, vaikka eka mietinkin tuota väriä... toisaalta harem-malli on ihan paras :D Ja toi vaalea denim näyttää kivalta... Että iiiisoja aleprosentteja kiitos ;D

    Niin ja meillä on tuollaiset slimmit vaaleana, eikä tuossa mallissa haittaa ettei ole resoreja, koska lahje on kapea :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Iso aleprosentti olisi kyllä kiva! Mutta ei kyllä malttais ootella... Katsotaan kuinka käy! ;)

      Meillä on yhdet haremit ja yhdet summer chinosit, ja seuraavaksi tekisi mieli kokeilla just noita kapeampia... Tai no, kaikki käy! :D

      Poista
  3. Houkuttelee, houkuttelee! Ja esikoinen tarvii! KIITOS, molon pöksyt tulivat ja pääsivät heti käyttöön. Hupsu olit ykkösluokassa laittanut? KIITOS vaan hyvistä kaupoista. Me so happy.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä en ole varma, tarvitaanko me, mutta houkuttelee kumminkin! ;)

      Kiva että tulivat perille! Mä laitoin ykkösluokassa, kun oli niin pieni ero kakkosluokan hintaan. :) Me so happy too, että housut löysivät niin hyvän kodin!

      Poista