Poikien joululahjoja

perjantai 14. joulukuuta 2012

Meidän pojat eivät vielä oikein ymmärrä, mikä se joulu on, ja että silloin voisi saada jotain lahjojakin. Sen verran kilttejä (?) ovat kuitenkin olleet, että varmaan treffataan joulupukin kanssa jouluaattona. Ainakin tällaisia lahjoja tulee paketeista löytymään:

PlanToysin puinen parkkitalo on lahja isovanhemmilta.
Mammakin opetteli tilaamaan jotakin netistä. :)

Lisää Brion junarataa junafaneille... verkkokauppa.com:sta
hyvällä tarjouksella, ja paketti tuli SmartPost
-automaattiin seuraavana päivänä!

Tämä löytyi HongKongista 15€:lla.

Edellinen lempparibussi hajosi.
Näitä oli pakko ostaa kaksin kappalein,
jotta ehkäistään pahimmat riidat.
Kyllä, tähän on nyt menty...












Autonkuljetusauto...

Nämäkin saattaisivat kiinnostaa, mutta
vielä ei olla hankittu... Varmaan kyllä aika nopeasti olisi
Myy jo kateissa sohvan alla tai imurissa...

Lisää Muumiaterimia.
Ovat olleet lasten suosikkeja!







Lisäksi jotkut uudet lautaset pojille,
kun vain keksisi mitkä.... :)

Vaatteita en aio laittaa paketteihin, niitä tulee hankittua muutenkin aika usein, ja enemmän ne vaatteet taitavat olla äidin juttu kuin poikien. ;)

Olikos teillä mitään samoja?

Loppukevennys: Partiolaisten joulukalenteri koki karmean kohtalon, kun joutui äidin silmän välttäessä kahden silppurin käsittelyyn. Tosi kilttejä pikku tonttuja. ;) Ihan vielä ei tuon kalenterin idea näemmä auennut, tai sitten äiti ei vaan osannut selittää tarpeeksi hyvin...

8 kommenttia:

  1. Tosi kivoja juttuja :) Toi parkkitalo tais olla mulla siinä yhdessä vinkissä vai oliko lukijatarjouksessa, en enää muista :)

    Mä laitan vaatteita pakettiin, vaikka se on osittain mun periaatteita vastaan, mut ajattelin et saapahan poika edes jonkun paketin enemmän tänä vuonna ja hän itse tykkää myös kivoista vaatteista :) Me ostetaan itse varmaan yksi lelu jos ensi viikolla päästään jossain käymään, mummulta+mun veljeltä x2 (toinen kummi) tulee yhteislahja.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihailin tuota parkkitaloa jo vuosi sitten lelukutsuilla, mutta sen postauksesi jälkeen aloin taas miettiä sitä aktiivisemmin. Ja sitten kun Mamma kysyi joululahjatoiveita, niin tuon näytin... :)

      Meillä ei pojat arvosta vaatteita tippaakaan (eivät ole siis ainakaan tulleet minuun, hih!), joten en viitsi niitä laittaa paketteihin...

      Poista
  2. Kivoja lahjoja!
    Me ei olla ostettu yhtään lelua pojalle, mutta pari vaatepakettia kyllä on. Poika on autofani, joten paketissa on mm. autopaita ja autoyöpuku. Lisäksi on krokotiilikylpytakki kappahlista. Pojalla on nyt käytössä mun pikkuveljen ikivanha kylpytakki ja se on ihan hitti. Ajateltiin, että krokotiili voisi olla nallekuosia kivempi meidän vauhtihirmulle :) Katsotaan sitten aattona menikö nappiin vai ei :)
    Sukulaisilta on tulossa ainakin junarataan osia, joten jotain lelujakin on tiedossa. Ja vähän tekisi mieli hankkia vaikka joku palapeli, kun niistäkin meillä tykätään...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itse olin tyytymässä vain tuohon Brion rataan, mutta miespä innostui hankkimaan nuo muut lelut (paitsi parkkitalon). :) Katsotaan mistä sitten tulee niitä oikeita suosikkeja!

      Poista
  3. Nuo muumiaterimet ovat kyl oikeesti parhaita munki mielestäni. Niitä pitäis meillekin hankkia lisää kun kahdella vasta on ja kohta jo neljäskin omansa tarvitsee :)

    VastaaPoista
  4. Muumiaterimia löytyy meiltäkin ja lisäksi Ikean vastaavia. Tosi kivat lahjat!
    Pojat saa meiltä Bruderin case-traktorin (veikko) ja maanajokärryn (Johannes) kun ovat niistä puhuneet. Lisäksi muorilta tulee perus-legoja lisää. Kummeilta tulossa pyjamat, muut ymmärtävät toivon mukaan antaa rahaa. :D
    Toivolle ei ole mitään, kun ei se kaipaa, enkä minäkään toivottavasti saa mitään. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kuulostaa juuri teidän poikien jutulta nuo Bruderit! Nämä eivät osaa vielä toivoa mitään, joten pitää arvailla mistä sitten tykkäisivät. Ainakin MINUN mielestä erityisesti tuo parkkitalo on hieno, mutta katsotaan mitä pojat tykkäävät...

      Minä en varmaan saa mitään, koska mies kustansi uuden kirjahyllyn. :D Miehelle on varattu kirja (tyyppi etsi sitä eilen kirjastosta, mutta onneksi ei löytänyt, kun on paketti valmiina!).

      Poista