Blogi hunningolla

sunnuntai 4. tammikuuta 2015



"En mä varmaan enää jatka bloggaamista," kuulin itseni sanovan miehelle tässä eräs päivä.

Voi siis olla, että asia on näin, tai sitten ei. Se jää nähtäväksi. :)

Sellaisen blogin pitäminen, jollainen haluaisin tämän olevan, vaatii paljon aikaa, inspiraatiota, omistautumista, intoa. Ja fokusta. En tiedä, onko näitä riittävästi juuri tällä hetkellä. Jos ei, niin ehkä joskus myöhemmin vielä!

Vuonna 2015 aion ainakin...

... löytää uuden kodin meidän perheelle. Muutama viikko, ja emme asu enää tässä, vielä emme tiedä missä. Asioilla on tapana järjestyä.

... nauttia töistä. Meillä on ollut viime aikoina ihan huippumeininki. Onko hullua, jos ajattelee että on ihan kiva palata lomilta töihin?

... saatella esikoisen eskariin. Miten voi olla, että lapset ovat jo noin isoja? Ja kuitenkin onneksi aika pieniä.

... suunnitella meidän perheelle jonkun kivan lomamatkan. Lapset kyselevät usein, milloin mennään Kanarialle. No kyllä kelpaisi. Kanariaa ei pidä väheksyä.

... tanssia enemmän. Katsoa enemmän elokuvia. Tuolla polttelisi Love Actually, koitan huijata miehen katsomaan sen kanssani heti huomenna. Kuunnella musiikkia. Lukea kirjoja. Juoruilla kavereiden kanssa. Juhlia siskon häitä.

... ostella vähemmän.

... liikkua sopivasti. Toivottavasti enemmän kuin vuonna 2014. Johon siihenkin mahtui monta ihan kelvollista yritystä.

... katsoa edelleenkin ainakin lähes jokaisen jakson Kaunareita.


Lämmin kiitos kaikesta ja palataan asiaan! ;) Koska olihan se ihan mukavaa kirjoittaa tämäkin teksti...

27 kommenttia:

  1. Hyvää uutta vuotta! Mainioita suunnitelmia uuteen vuoteen! Oma blogini oli säästöliekillä käytännössä koko viime vuoden, ja tuntuu että jatkaminen on huijausta, kun ei jaksa kunnolla panostaa. Mutta on se vaan niin kivaa, ettei malta lopettaakaan! :)

    Kuuluillaan! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On se vähän niin että joko tai: täysillä tai ei ollenkaan... Nähtäväksi jää! ;) Kivaa se aina on kun vaan saa raivattua aikaa ja järjesteltyä ajatuksia.

      Poista
  2. Samoja fiiliksiä blogin suhteen välillä, aika ei riitä, tai oikeestaan juurikaan en jaksa laittaa sitä fokusta hommalle. Mun blogi on kuitenkin osa mua, osa meitä, mua ja lapsia, en mä ehkä osais lopettaa, vaikkakaan jokainen postaus ei oo ihan sitä mitä haluis... Laura , tsemppii uuteen vuoteen, oot huikee.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Rea! :) Blogi on tosiaan ihana päiväkirja omasta elämästä tässä tietyssä elämänvaiheessa. Varmasti mukava palata tähän myöhemmin, jatkoi sitten taikka ei. :)

      Poista
  3. Tunnistan blogitunnelmat :).
    Täällä on kuitenkin kiva käydä, älä katoa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Nämä on näitä vaiheita, katsotaan kuinka tämän vaiheen kanssa käy! ;)

      Poista
  4. Blogi saa olla hunningolla, koska se meinaa, että sä et ole! Hei vähän samoja tavoitteita, se koti nyt olisi ekana listalla. Harmi kun se riippuu niin paljon siitä tarjonnasta ja tällä hetkellä kukaan ei tahdo myydä. Pöf. Ja lomareissu ois myös tosi tosi jees.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinpä! Silloin kun ei bloggaa, tekee jotain muuta. Se on hyvä niinkin. :)

      Koti on todellakin tavoitteista akuutein. Myykää hyvät ihmiset niitä! Kyllä niitä ostajiakin löytyy. ;) P.S. Kohta pitää varmaan laittaa ilmoitus lehteen: "Ostetaan talo!"

      Poista
  5. Älä lopeta, ethän?! Sun postauksia on aina niin mahtavaa lukea. Mun lemppariblogi, ehdottomasti!

    Ymmärrän kyllä, että bloggaaminen vie paljon aikaa, mutta ainahan voit harventaa postaustahtia. Vaikka silloin kyllä aina mietin, että ethän vaan ole lopettanut kokonaan ;)

    Onnea uuteen vuoteen ja oman kodin etsintään. Asioilla todellakin on tapana järjestyä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olen ehkä vähän sellainen, että joko teen täysillä tai sitten en ollenkaan... ;) Joten harvoin päivittyvä blogi, jossa vain tuskastellaan ajanpuutetta, sellaista en tästä ainakaan tahdo. Mutta katsotaan, heti tuli tänään mieleen yksi aihe josta voisi kirjoittaa... ;)

      Poista
  6. Kanariaa ei pidä väheksyä. :D Hyvin sanottu, taidan ottaa tän meidän matkamotoksi tälle vuodelle.

    Sul on ihana tapa kirjoittaa, toivon, että jatkat <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kanaria on loistava kohde lapsiperheille, näin se vaan on. :) Ja taas tänään lapset kyselivät, milloinko mennään... Toivottavasti keväällä! Kiitos kivasta kommentistasi Satu!

      Poista
  7. Jee, ihanaa! Uusi vuosi, uusi koti! Onnea!!!

    Hei, miksi blogin pitämiseen pitää ladata kamalasti paineita? Itselläni se on nykyarjessa ja elämässä sellainen asia, josta en ainakaan ota paineita, kun niin monesta muusta asiasta taas otan. Kirjoitan fiiliksen mukaan. Kirjoita sinäkin. ;)

    Kannattaa pohtia, miksi blogia kirjoittaa? Moni aika ajoin kirjoittaa blogiin, että aikoo lopettaa. Sitten lukijat kannustavat, että älä lopeta. Jos blogin kirjoittaminen on merkityksellistä Sinulle, jatka sitä. No stress.

    Niin mukava on kuviasi katsella ja kuulumisianne kuulla. Entä haalaripohdinnat?! Hah! Jää Laura, jää. ;) Kanaria-raporttia odottaen. ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi Riikka, viisas sinä. :) Ehkä probleema onkin siinä, että blogi ei merkitse niin paljon kuin se aiemmin merkitsi. Eikä haalaritkaan merkitse, joten mistäs sitä sitten kirjoittaisi, hah? :D Kun on välikausivaatteetkin jo jemmattu vuodeksi eteenpäin.

      Jotenkin tuntuu, että olen ainakin hetkeksi astunut ulos jostain pikkulapsiperhekuplasta ja on aika suunnata ajatuksia enemmän itseen ja omiin haaveisiin. Ehkä pitää muuttaa blogin nimeksi Sunnuntaiäiti. ;)

      Olen itsekin huomannut tämän lopetan - en lopeta - lopetan -ilmiön blogeissa. Se on kyllä hitsin ärsyttävää... ;)

      Poista
  8. On mullakin blogi ihan hunningolla, mut vaikee jotenkin lopettaakaan ihan kokonaan. Toivottavasti kävisit aina silloin tällöin kertomassa jotain! :) Ihanaa tätä vuotta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eli samoja fiiliksiä sielläkin! No, sovitaan siis niin että blogataan kun blogataan, silloin kun siltä tuntuu ja asiaa on. :) Kiitos samoin Miima!

      Poista
  9. Just tätä blogia ja Miiman väri- epä-suoraa käyn kurkkimassa lähes päivittäin. Aina ilahdun, kun on uutta tullut.

    Ja Kanarian saaret on kivat just lapsiperheelle. Me oltiin viime talvena Teneriffalla ja nyt maaliskuussa Lanzarote. Ettei kyllä ainakaan väheksytä niitä kohteena.

    Sekin vaan kuuluu elämään, että haalarit ja muut herättävät vähemmän intohimoja kun aikaa kuluu ja lapset kasvaa. Ja jotkut omat jutut taas alkavat innostaa enemmän.

    Ja minustakin on ihan mukavaa palata pitkältä joululomalta töihin keskiviikkona. Jotenkin tykkään arjesta ja työssäkin on kivaa aika usein.

    Mukavaa uutta vuotta!

    -T-

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kivasta kommentista -T- ja oikein mukavaa uutta vuotta sinullekin! :)

      Mekin oltiin viime talvena Teneriffalla, ja edelleen pojat muistelee lomaa... Joten toivottavasti saadaan joku reissu järkättyä tähän ennen kesää vielä. :)

      Poista
  10. Mustakin oli ihana palata töihin :)

    Mä en pystynyt pitämään blogia hunningolla, tiesin että joko tai, ja nyt tiedän että tein oikean valinnan. Jotenkin kamalaa mutta en edes hirveästi kaipaa omaa blogiani, mutta tätä kaipaisin jos lopettaisit. Älä siis lopeta! Nih!

    Tykkäsin tosta tanssimisesta. Ehdottomasti pitäisi tanssia enemmän! Siitä tulee hyvä fiilis :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä taidan myös olla vähän joko/tai -tyyppi. Enkä tykkää, jos teen jotain "huonosti" tai vain puolella teholla. Katsotaan, miten ajatukset tästä jalostuvat! Voihan se inspis iskeä taas. Ihania tyyppejä täällä ainakin käy lukemassa! <3

      Poista
  11. Älä lopeta kokonaan, bloggaa silloin kun siltä tuntuu. Ja hei, olitteko te nyt ostamassa jotain uutta asuntoa? Mulla olis tuhat kullanarvoista vinkkiä, ennen kuin teette kaupat. Nimimerkillä elämän kova koulu... :D :(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olen vielä vähän kahden vaiheilla blogiasian kanssa... ;) Mutta talokaupat on kyllä tehty, joten kullanarvoiset vinkit jäivät nyt hyödyntämättä! Luin blogistasi teidän talon kohtalosta, o-ou. :( Tsemppiä!

      Poista
    2. Thanks! Ja toivotaan että teillä ei talossa tule ongelmia. Btw. ne voi kuulemma välttää jos tarkastuttaa talon heti oston jälkeenkin (siis nopealla aikataululla, ei mikään vuosi)

      Poista
  12. eikös laulussakin sanota että on välillä hyvä olla hunningolla ;) mullakin on ollut blogi jotakuinkin 9v jo. välillä ahkerammin ja välillä muutaman kerran vuodessa. saapa nähdä, tuleeko äitiysloman myötä kesällä sitten uutta intoa asiaan kun on aikaa istua koneella kun vauva syösyösyösyö..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Blogi on just passeli äitiysloma-ajan henkireikä. :) Olisi se kyllä muutenkin, jos vaan ehtisi... ;)

      Poista
  13. Kiva blogi sinulla,löysin sen vasta nyt ja liityin lukijaksi :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ohops! Kiva kun löysit tänne, vaikka hiljaista tuppaa olemaan! Pitäisi tehdä jonkinlainen kuulumisten päivitys tosiaan. :)

      Poista