The Laukkuhankinta ja muut aleostokset

maanantai 30. joulukuuta 2013

Jotkut blogia pidempään seuranneet saattavat muistaa, että täällä on aiottu panostaa laadukkaaseen ja ajattomaan nahkalaukkuun aina työelämään palaamisesta lähtien.

Tämä äiti siis ajatteli palkita itsensä kotiäitivuosista ja vähän kaikesta muustakin ja käyttää veronpalautusrahat viisaimmalla mahdollisella tavalla - panostamalla itseensä. Muovista korviketta on heiluteltu mukana nyt syyskuusta lähtien, mutta konjakinvärinen laukkuhankinta on ollut mielessä koko syksyn. Kotona on jopa käynyt näytillä pari eri vaihtoehtoa, Tiger of Swedenin turhan jättimäinen laukku sekä Marc O'Polon liian kulmikas ja miehekäs cross body- tyyppinen viritys.

Lopulta ajattelin, että kun panostetaan, niin panostetaan sitten kunnolla. Uskaltauduin tutkimaan Mulberryn valikoimaa, ja tutustuin PurseForumin asiantuntevaan sisältöön eri vaihtoehtoja vertaillakseni (se on muuten ihan oma maailmansa, ei tosin perusfilosofialtaan kovinkaan kaukana esimerkiksi Mini Rodini- tai muistakaan lastenvaatehullutuksista).

Tapaninpäivän alennusmyynnistä rykäisin sitten itselleni tuon alla oikealla näkyvän Small Bayswater Satchel -laukun. Toinen vaihtoehto oli vasemmanpuoleinen Oversized Alexa, mutta hylkäsin sen sitten kun ajattelin sen olevan hieman turhan oversized (ja overprized) lyhyelle rungolleni.


Hauskintahan tässä on, etten ole laukkua nähnyt livenä, saati sitten sovittanut. Kuvia olen sen verran kuitenkin katsellut, että oletan tämän olevan rakkautta ensi silmäyksellä... (paree ollakin!)

Äitiä on lykästänyt muutenkin tänä alekautena, koska ostoskoriin ja kassalle on päätynyt myös seuraavaa sekalaista:


Raitamekko: Henri Lloyd * Kengät: Crocs * Paita, huivi, farkut: Lindex

Nyt on siis kaikki äidin varusteisiin kohdistetut alehurahdukset tunnustettu ja omatunto puhdas! ;)

Lapsille tuli tilattua puoleen hintaan poliisiautopaidat me&i.lta sekä muutama perusvaate Blingolta. Kaikki aleostokset olen tehnyt verkkokaupoista Sellon Punavuoren peikon loppuunmyyntiä lukuunottamatta. Sieltä tuli muuten viestiä, että kaikki loput tuotteet ovat -50%, vielä tänään ja huomenna ehtii...

Lastenvaatteiden osalta odottelen jo kevätuutuuksia. Varsinkin, kun suunnittelemme lomaa johonkin aurinkoon vielä ennen kevättä... :)

26 kommenttia:

  1. Noi Mulberryt on kyllä niin ajattoman klassisia ja kauniita. Kaihertaa kyllä omaakin mieltä, mutta jospa SITTEN KUN palaan työelämään :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ehdottomasti laukku, jonka sinäkin TARVITSET kun palaat työelämään! ;)

      Poista
  2. Kaunis laukkuhankinta, laita sitten kuvaa kun saat sen näppeihisi! Itse kävin kanssa tuolla alessa pyörimässä, mutta en sitten raaskinut mitään tilata, muualta sitten perusvaatetta töihin on tullut tilailtua.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kuvaa tulee aivan varmasti! :) Ensi viikolle odottelen toimitusta.

      Vähän kyllä hirvitti painaa "tilaa" -nappia, mutta ajattelin sitten, että tämä laukku on ikuinen... :)

      Poista
  3. Onnea itseesi sijoittamisesta :). Hyvältä näyttää ainakin näin ruudun välityksellä, luulen että livenäkin!

    Mä olen shoppaillut vain kenkiä lapselle (tarpeeseen muka, jättijalalle :D).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ja näin monta päivää meni ennen kuin uskalsit laukkuostoksen tunnustaa ihan omassa blogissa :D. Joo, oli pakko, enkä vakoile sua ;).

      Poista
    2. Kiitos! Ja joo, uskalsin! ;D

      Mä en ole ostanut lapsille yksiäkään kenkiä alesta, kun en osaa arvioida kokoja ensi talveen... Mutta sulla oli kyllä hyvät alehankinnat!

      Poista
    3. Meillä tytön jalka on kasvanut koko ajan ennustettavasti - saa nähdä miten käy tällä kertaa :D.

      Poista
  4. Vastaukset
    1. On ne! :) Itseensä panostaminen kannattaa aina. ;)

      Poista
  5. Loisto-ostos! Tökkiikö sivut pahasti, kun kävit shoppaileen? Minä tilasin ruskean Lilyn ja sivut olivat ihan jumissa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Todellakin tökki! Sivuille ei päässyt koko tapaninpäivänä ennen kuin joskus loppuiltapäivästä. Ihana laukku sinullekin tulossa! Itsekin ihailin sitä. :)

      Poista
  6. Hyviä hankintoja! :) Mä olen keskittänyt hankintani taas vaihteeksi lastenvaatteisiin (ainiin paitsi hankinhan ihan killerit saappaat itellenikin taannoin :D)..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Odottelen jo, koska paketteja alkaa ropista laatikkoon... Noin niinkun kuvannollisesti, kai se on Postiin raahauduttava suurinta osaa hakemaan. ;)

      Äidit ansaitsee myös panostusta! :)

      Poista
  7. Iiihana laukku! Paljon parempi mun silmään kuin tuo Alexa :) Mullakin napsusormi napsutteli muutamia juttuja lapsille, mutta onneksi vain yhdessä tytön jutussa vähän hurahdin sellaiseen ei niin tarpeelliseen. Itselleni en kyllä nyt ostele mitään ennenkuin entiset jäävät isoksi (toiveajattelua).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On tuo Bayswater tuollainen ajattomampi ja simppelimpi. :) Väreistä pohdin myös mustaa, mutta ehkä panostan mustaan laukkuun sitten ensi vuoden alennusmyynneistä tai joskus hamassa tulevaisuudessa, kun olen toipunut tästä kirpaisusta... ;)

      Poista
  8. Nyt sitten repäsit ja hankit sen laukun! Wau! Hienoja hankintoja muutenkin. Itsellenikin on tulossa Crocsilta nuo samaiset kenkulit mustina. Näillä vesikeleillä menee rakkaista nahkakengistä vesi sisään, että loiskis.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No joo! :) Mä myös katselin noita kenkiä mustina, mutta päädyin sitten kuitenkin ruskeisiin. Mulla on noista kengistä se karvavuoretonkin malli, ne on olleet tosi kovassa käytössä ja alkaa vähän näyttääkin siltä - ajattelin että näissä uusissa voi tepastella pakkasaamuna töihinkin. Siis jos tässä tosiaan jotain pakkasaamuja tulee. ;)

      Poista
  9. kaunis ja klassinen laukku! Pitäisi panostaa enemmän itteensä kun lapsiin vaan aina...

    VastaaPoista
  10. Vastaukset
    1. ♡ ♡ ♡

      Eipä tuohon voi oikein muuta lisätä! :D

      Poista
  11. Vielä kerran, ihana laukku... Olet niin sen arvoinen :) Muutkin ostokset toki ihania, mutta laukut ovat aina laukkuja... ;) a

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Nyt vaan innolla odottelen, koska tuo laukku oikein saapuu... ;) Hyvää kannattaa odottaa..?

      Poista
  12. Erinomaisia ostoksia! Ja pakko myöntää, että kyllä kade olen tuosta laukusta. Huikea!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Laukku on ihana! Mutta missä se viipyy?? Tulisi jo! :D

      Poista