Pisaroita ja Papu?

lauantai 14. joulukuuta 2013






Blogeista jälleen kerran inspiroituneena olen hankkinut meillekin muutamat pisarat. Niitä löytyy Ikean kangaspalasta viritetystä taulusta, Annon tyynyliinoista sekä Annon pisaralautasista. Todellinen HC-pisarafani tietenkin mätsäisi sisustuksen ja lastenvaatteet. Papu julkaisi tällä viikolla muutaman uutuuden, joista yksi oli tämä pisarapaita:

Kuva: NiiloIlo


Ensin ajattelin että tykkään paidasta tosi paljon. Sittemmin en ole vain päässyt yli tästä sikiömekkoassosiaatiosta:

Kuva

Papun paidan suhteen jäin siis toistaiseksi jahkailevalle kannalle. Tykkäsitkö sinä?

30 kommenttia:

  1. Meille tuli tuo kyseinen Papun paita ja sen nimi on "talviunilla". Koita päästä yli sikiöassosiaatiosta :D Paita on ihana.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toinen assosiaatio oli että onko tämä sitten kumminkin enemmän tyttöjen paita? Kun on se nappirivikin ja kaikki? Taidan olla jotenkin rajoittunut... :D

      Poista
  2. En olisi yhdistänyt noita kahta jos et olisi sanonut :) Mutta tuo paita on kyllä ihana! En ole hintaa katsonut ja varmaan onkin sitä luokkaa etten raaski, mutta on se suloinen, ah! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No niinpä, olisikohan tämä ollut 34€. Laatu näissä on kyllä onneksi kohdillaan, meiltä löytyy Papun leggarit ja hyvät on olleet!

      Poista
  3. Hahaa, tuo mekko oli aika järkky, mutta paita ihana. Voisin ottaa meille!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No mistä sitä tietää vaikka minäkin innostuisin aikani tuumailtuani... ;)

      Poista
  4. :D Mä niiiiin taaaaas luulin että olen ainoa jolle tuli tuo assosiaatio! Ihanaa törmätä toiseen jolle tuli sama mieleen. En tilannut. Siis ainakaan vielä :D.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Huh, onneksi oli joku toinenkin, mäkin pelkäsin että olen ainoa!! :D

      Eipä siinä, kaunis paitahan tuo on. Mies kyllä urputti noista pisaroistakin kun näytin kuvaa paidasta hänelle. Näyttää kuulemma lialta...? Siinä en ole kyllä samaa mieltä!

      Poista
  5. Tutut tyynyt :). Huippuhieno toi pisarataulu, mäkin haluun samanlaisen! Sikiömekko on ihan järkyttävä, mutta Papun paita himoittavan ihana!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No sinun blogissahan minä taisin ne ekana nähdäkin! :)

      Taidan poiketa valtavirran mielipiteestä sikiömekon suhteen: minusta se on ihan hauska! Ei siis missään nimessä sellainen, että itse pukisin päälle, mutta noin niinkun yleisesti ottaen en järkyttynyt. :)

      Poista
  6. En tykkää :) Mutta sen sijaan olkkari näyttää ihanalta, bien fait! A

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Merci! :) Mukavaa viikonloppua sinne, mahtaako teillä olla jotain synttärihulinoita...?

      Poista
  7. Kivoja nuo tyynyt! :) Papun paita ei niin iske, mun silmiin myös ehkä vähän liian tyttömäinen mutta mä olenkin tosi rajoittunut kaikessa. :D
    Ja mä tykkäsin sikiömekosta mutta en tiedä oliko linnan juhlat kuitenkaan ihan oikea paikka sille mekolle. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, ehkä vähän turhan hurja linnanjuhliin tuo mekko! :D

      Täysin unisex-vaatetta on muuten varmaan aika vaikea tehdä, aina tahtoo olla vähän enemmän joko tytön tai pojan näköinen... :)

      Poista
  8. Minusta papun paita on hieno ja voisin ostaa sen meidän 3-vuotiaalle, eli pojalle siis. :) Meidän neidin näköinen tuo ei ole yhtään.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En minäkään toki ole ajatusta hylännyt vielä... Hmmm... Ei varmaan parane liian kauan mietiskellä, kohta on koot kumminkin loppu!

      Poista
  9. Kivoja sisustusjuttuja! Ja pääse ny yli assosiaatiosta, paita on kiva. :) No ei pakko-saada-kiva, mutta kiva.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No eiköhän tämä assosiaatio ole ihan ylitsepäästävissä! :D

      Poista
  10. Mekko on karmiva, huh...

    Paita on mun mielestä söpö, mutta meille turhan simppeli/väritön. Mutta ei siitä kyllä sikiöt mieleen tule ;) Mulla tulee mieleen oma lapsuuden kirjani "Peukku saa ystävän". Jotenkin samanlainen kuvitus. Molemmat pojat ovat tykänneet kirjasta kovin.

    Kaunis sisustus teillä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä tykkään kyllä paidan väreistä, monenkirjava kausi alkaa ehkä takana päin ja hillityt värit miellyttävät silmää... Ja on tuo printtikin söpö! ;)

      Poista
  11. En niin paljoa , että olisin hankkinut ! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, samaan näköjään olen päätymässä täälläkin! :) ihastelen sitä sitten kuvista muiden lasten päällä! ;)

      Poista
  12. Musta toi paita on ihanan simppeli, mutta pakko yhtyä sun mielipiteisiin; paita on tyttöjen ja siitä tulee sikiö mieleen:D

    Mä olen suunnitellut Kodin1 noiden pisaroiden takia pitkään, mutta matka (max.10km) on ollut ylivoimaisen pitkä, joten jäädään ilman pisaroita kokonaan varmaan;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kävin Vantaan Variston Kodin1:ssä ja rohmusin hyllystä viimeiset tyynyliinat. :D Pussilakanoitakin havittelin, mutta kun niitä oli vaan yksi setti jäljellä, niin jätin kauppaan. Kauniita pisaroita kyllä ovat! :) ... Niin paidassa kuin tyynyliinoissakin, mutta paita taitaa jäädä tällä kertaa hankkimatta...

      Poista
  13. Hieno olkkari!

    Mulle tuli heti tuosta paidasta mieleen, että siellä se sikiö makoilee kohdussa. Ihmettelin vähän aihevalintaa lasten paitaan. :) Hih, hyvä etten ollut ainoa! Muuten hieno paita ja ehkä täytyy nyt yrittää ajatella tuota "talviunilla"-ajatusta... mutta en silti osaa ajatella meidän pojalle kohtua. Enkä tytölle vielä sikiötä. :D Mutta pyrin ajattelemaan tuota talviuniajatusta, kun näen tätä muilla. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hauskaa että sieltäkin löytyi sikiöassosiaation saanut! :D Ja vielä kun merkin nimi on Papu, meillä taidettiin esikoista jossain vaiheessa kutsua papuksi odotusaikana... Kohtu pojalla TAI sikiö tytöllä tuntuu joo hieman absurdilta! :D Minusta paita on kyllä kaunis mutta ei sitten kuitenkaan tarpeeksi himoittava että hankkisin. ;)

      Poista
  14. Ihanan näköistä olohuoneessa :) Mun on varmaan pakko tehdä samantyylinen taulu ;) Tuo lautanenkin on aivan ihana, koitan kovasti olla hankkimatta niitä, koska mun astiat on kaikki Taika-mukiin (punaiseen) sävytettyjä tällä hetkellä... Ne sopii meidän keittiöön joka on kaikkea muuta kuin musta-valkoinen... :D Tuosta paidasta.... ei se tyttöjen paita ole, mutta mullakin tuli sikiö ekana mieleen kun sen ekaa kertaa näin, hassua kyllä! Mutta kyllähän siihen tottuu, talviuni-ajatukseen, eikö vaan......?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Taulu oli helppo, nopea ja halpa! :)

      Ihastuin noihin astioihin. Mieheltä tuli kyllä heti palautetta, että taas olen mennyt ostamaan jotain erilaisia lautasia, jotka ei sovi yhteen minkään kanssa... No sopiihan nuo ainakin noiden tyynyjen kanssa sitten! ;)

      Tuo onkin hyvä lähtökohta astiaston sävytykselle tuo taika-muki! :) Meillä on enimmäkseen monenkirjavaa KoKoa, mutta ne alkavat jo vähän kyllästyttää...

      Kyllä varmaankin talviuniajatukseen voisi tottua... ;) Ehkä, kai... Hih!

      Poista