Rodini-seurue

sunnuntai 6. lokakuuta 2013



Palaan vielä hetkeksi viime viikonloppuisen risteilyreissumme tunnelmiin.

Tietenkin tällainen lastenvaatehörhö tekee automaattisesti havaintoja siitä, mitä lapsille on laitettu päälle paikkaan, johon keskiverto suomalaisperhe lähtee edustamaan. Ja lapsiperheitähän laivalla kyllä riitti. Luonnollisesti yleisilme oli varsin ketjuliikemäinen, ja se jos mikä on ihan normaalia ja odotettavissa olevaa. Vain erityisen hörhöt äidit kun tykkäävät ostella lapsilleen merkkivaatteita.

Jokunen merkkivaatehavainto risteilykansan vilinässä tuli toki tehtyä. Ensinnäkin kiinnitin huomiota siihen, että lähes kenelläkään ei ollut päällään me&i:ta. Onko merkki nyt ihan out vai kenties päätynyt päiväkoti- ja arkivaatteiden kategoriaan? Metsolaa näin yhdellä perheellä, Po.pia jokusella. Ja yhdellä lapsella oli ihana Molon trikoopipo!

Mutta se Rodini-seurue, siitä on pakko kertoa teillekin! Heti Helsingin pään satamassa kiinnitin huomiota suloisiin Pico-takkisiin lapsiin, joita oli ehkä yhteensä neljä kahteen eri perheeseen jakautuneena, tyttöjä ja poikia. Jos ko. äidit nyt tunnistavat itsensä tästä kirjoituksesta, niin voin tässä yhteydessä syvästi pahoitella tuijotustani: yritin vain tiirailla olivatko nämä lapset kenties tuttuja jostakin blogista, niin mahtavan supercool ja Rodini-koodattuja he olivat!

Bongasin seurueen laivalla useampaan otteeseen näiden kolmen päivän aikana, ja joka kerta jokainen seurueen lapsi oli pukeutunut koko-Rodiniin - oli karttaleggaria, alppipaitaa, Rodinin farkkua, pantterineuletta ja mitä kaikkea! Tällainen puolimaalainen kun ei ihan joka päivä tällaiseen Rodini-tykitykseen törmää, niin kyllä teki vaikutuksen. :)

Hauskinta on tietenkin se, että tuskin kovin monikaan kanssaristeilijä itseäni lukuunottamatta kiinnitti huomiota asiaan, mutta kuten aiemminkin todettu, kyllä lastenvaatehullu lastenvaatehullun tunnistaa... Voin lyödä vetoa siitä, että näiden äitien Tukholman reissun pääkohteena oli Mini Rodinin liike..?

Tukholman päässä taas pinnalla näytti olevan Po.P Po.P Po.P. Monessa lastenvaunussa vilkkui Po.Pin peitto, melkein kaikilla näkemilläni lapsilla oli Po.Pin pipot ja Po.Pin takit. Paitsi sillä yhdellä pienellä taaperotytöllä, jolla oli päällään Mini Rodinin ylisuuri toppahaalari. <3

Kuten tekstistä saattaa päätellä, elän jonkinlaista Rodini-buumia, enkä taida olla ainut. Se on sinänsä ihan kamalan ristiriitaista, sillä mielestäni nämä syysmalliston vaatteet eivät ole edes olleet erityisen laadukkaita, ikävä kyllä! Trikoo saisi olla napakampaa ja kaula-aukot vähemmän lörpsähtäviä jne... Oletteko muut Rodinia hankkineet a.) huomanneet samaa b.) ehkä huomanneet mutta ummistaneet silmänne c.) olleet täysin tyytyväisiä laatuun?

48 kommenttia:

  1. Hihii! Loistopostaus! Mä oon möksähtänyt rodinin laatuun ja seonnut osastolle metsola-Molo, koska niissä saa ihan oikeasti rahoilleen vastinetta. Hämmentävän paljon pojillani on nimenomaan metsolaa, yhtäkkiä ja yllättäin. Ties mistä sitä on meille eksynyt. ;) enhän ole edes retro-äiti tai metsolafani varsinaisesti, mitä nyt joitain kivoja kuoseja niillä on.
    Musta tuntuu, että metsola on jopa maalla suosittu. Alkaa lähennellä me&i- suosiota, mutta ei ihan sittenkään.
    Ihanaa, jos miikkarit alkaisikin olla out. Joku niissä tökkii. :D
    Rodini sais oikeasti ryhdistäytyä laatunsa kanssa. Pöh.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kuka lie teidän pojille ostanut Metsolaa tosiaan! :o Metsolan raidat ja pallot viehättää myös meikäläistä kovasti, ja laatuhan on mitä mainioin!

      Unelmalastenvaatemerkissä yhdistyisi Rodinin design ja esim. Metsolan, Molon tai (jopa) Miikkarin laatu (me&i:n paitamalli on muuten paras ikinä meidän lapsilla). Miksi sellaista ei ole???

      Poista
  2. Hah! Mä luulin että olen ainoa joka kiinnittää reissuilla huomiota muiden lasten vaatteisiin :D. Mieheni on siihen jopa hieman kyllästynyt kun tökin häntä kylkeen että katokato tuolla lapsella on päällään just SE paita jonka haluaisin meille :D.

    Meandi on varmaan vähän out kun on ollut laatuongelmia ja ei-niin-kivoja kuoseja? Tai no, kai niistäkin vielä joku tykkää :D.

    Rodinia en ole ostanut kun laatu on mietityttänyt... Moloa on siis tullut ostettua enemmänkin kun niissä ei ole vielä osunut kohdalle yhtään pettymystä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä yritin jotain miehelleni selittää tästä Rodini-seurueesta, mutta yllättäen hän katsoi takaisin kuin hullua...! ;D Onneksi olette te blogikaverit, joiden kanssa voi näistä(kin) asioista jauhaa!

      Meidän me&i-vaatteet on olleet pääosin tosi hyvälaatuisia. Erityisesti pitää kuosinsa hyvin, mitä ei kyllä voi sanoa näistä Rodineista.

      Poista
  3. Mäkin kattelen aina muiden lasten vaatteita, kiva bongailla tuttuja merkkejä. Tosin harvoin niitä näkee, meidän pienessä kunnassa on ketjuliikkeet edustettuina eniten. Molo Kidsiä näkynyt lisäksi mutta Rodinia ei muilla kuin meillä. :)
    Rodinin laatuun on vastaus B. Meille tuli se musta Pico ja siitä lähti yhdestä nepparista "päällinen" irti muutaman käytön jälkeen. Ei sinänsä haittaa käyttöä mutta näyttää rumalta. Muut syksyn malliston tuotteet on kyllä olleet hyvät (pingviini-college ja kettuhousut). :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ketjuliikkeiden ja markettien vaatteet on täälläkin yleisin näky. Mutta on meilläkin niitä, hih. ;) Rodinia ei näy täälläkään. Molon ulkovaatteita bongailin viime talvena jonkun verran.

      Minä olen tänä syksynä hankkinut pingviinipaidan, alppipaidan ja ne Stockan kantispandat - ja kaikista on kyllä vähän jotain sanomista. :/

      Poista
  4. Mä vähän petyin tuohon tämän syksyn pantteri collegepaitaan. Se pantteri haalistui ekassa pesussa. H&M paidatkin pysyy parempina, mutta ne kuosit.. plääh. Kiva postaus! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. H&M, KappAhl ja Lindex - akselilta ei ole oikein löytynyt mitään kivaa tänä syksynä. Alkaisivat kopioimaan tuota Rodinin tyyliä, saisi samaa designia halvemmalla mutta parempaa laatua... :P

      Poista
  5. Haa ihana postaus! Myönnän bongailevani lastenvaatteita, joskus ehkä ihan vahingossakin. Mä kuvittelin me&in olevan jotenki tosi IN ( en hirveesti ite innostu niistä!) koska niitä näkee melkein joka toisella lapsella nykyään :O

    Mä en osaa hirveesti laadusta sanoa muutakun et mun mielestä noi hihansuut on jotenki ärsyttävän lörppöjä, en tiedä johtuuko siitä ohueesta kankaasta vai liian pitkistä hihoista mut en hirveesti uskalla niiden kanssa venkslailla ettei jää superlörpöiks :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla tämä lastenvaatebongailu tapahtuu jotenkin jo ihan automaattisesti (herää kysymys mahtaako mulla mitään elämää, hih...)!

      Meidänkin paidoissa on hihansuuongelma! Ja tosiaan joko paidat on vähän liian isoja vielä tai sitten muuten vaan malliltaan turhan lörpsähtäviä meidän lapsille. Ja jos lapsi vielä venyttää paitaansa, niin olen heti hössöttämässä, että eiiiiih, älä venytä! :D

      Poista
  6. Mä kans kattelen aina mitä muiden lapsilla on päällä :D Täällä yleensä suurimmalla osalla on jotain marketti- ja ketjukamaa, niin sitten jos on jotain muuta, niin siihen heti kiinnittää huomiota!

    Mun ainokainen Rodini kokemus (pingviini-college) ei ole vakuuttanut laadullaan, resorit lörpöttää...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voihan lörpöttävä resori sentään! Eli en ole yksin tämän huomioni kanssa, siis. Enpä tiedä viittiikö tähän merkkiin jatkossa syytää rahojansa... Vaan mihinkäs sitten??

      Poista
  7. Yhdyn muihin, huippu postaus :)

    Olen huomannut saman, ei me&i:n vaatteit pahemmin enää nää. Päiväkodeissa huomasin kyllä niitä, kulahtaneina.

    En nyt lokeroitsisi itseäni vielä lastenvaatehulluksi mutta saman pistän itsekin merkille, käydessä kaupungilla mitä lapsilla on päällä :). Ja nykyää tvstäkin tulee katsottua ja tyyliin syynäämällä näkyiskö merkkivaatetta :).

    Ulkovaatteissa käytetään paljon popin, niin kaupungilla kuin päiväkodeissa. Mutta nähdessäni rodinia niin ilahdun :) Kummaa on mutta jotenkin ilahdun kyseistä merkkiä nähdessäni ja jos näkyy samaa vaatetusta kuin omilla lapsilla niin tulee hihkastua välillä jotain. Mitä milloinkin mieleen tulee.
    Kerran jäin ihan tuntemattoman kans keskustelemaan vaatteista, kun ratikassa kehuin lapsen rodini vaatetusta ja bugaboon rattaita (joita himoitsen kuumeisesti. Miehen kommentti oli vain että sit uuden tulokkaan myötä. Ja hän on jo päättänyt että lapsiluku jäi lahteen :)). Niin mukava kun löytyy muita joiden kanssa voi keskustella MR basic malliston ruskeasta sävystä ja pingviinien tuottamasta kuumeiludta :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minäkin katson aina kaikista tv-ohjelmista, lehtimainoksista ja vauvalehtien artikkelien kuvista, mitä lapsilla on päällään... Joo, hullu mikä hullu! :P

      Minä en ole vielä uskaltanut heittäytyä lastenvaatejuttusille ihan tuntemattomien kanssa, ja tutuissakaan ei taida olla ketään näin höyrähtänyttä kuin minä. Onneksi on siis tämä blogimaailma, jossa asioita vatvoskella! ;)

      Huomaa kyllä eron siinä, mitä maalla ja kaupungilla lapsille puetaan, meidän pikkukunnassa ei tosiaan noihin rodineihin ikinä törmää...

      Poista
    2. Joo, siis maalla olen paheksuntaa jopa saanut siitä mitä puen lapsilleni. Ei ne tunne siellä rodineita tai gugguuta ja .. Ehkä jos siellä maalla asuisin niin ulkovaatteissa menis jotku markettien vaatteet. En kuitenkaa niin hälläväliä-meneekö likaiseksi- meiningillä ole siellä käydessä vaatteiden suhteen kun maatilalta olen kotoisin.

      Blogi on kyllä ihana paikka, täällä saa hullaantua :)

      Poista
    3. Höh, no mitäs se kenellekään kuuluu mitä kukakin lapsilleen pukee, onpa tympeää jos olet ihan paheksuntaa kokenut... :/

      Poista
  8. Mä olen kanssa vähän pettynyt Rodinin laatuun. Olen muutaman vaatteen ostanut Rodinia kesällä ja nyt syksyllä ja molemmissa näyttää olevan laatu vain kohtalaista mutta hinta kyllä sitten yläkanttiin laatuun nähden ;(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meillä oli kesällä pari ihan laadukasta paitaa, mutta nämä syksyn paidat ei loista laadullaan. Kohtalainen on hyvä sana kuvaamaan sitä! Erityisen kauhtuneilta vaikuttavat Stockan kantisalen multipandapaidat. :/

      Poista
  9. Kiva postaus , osittain ainakin tai suuremmaksi osaksi kuin minun päästäni ajatelmia. Toki pistää silmään / vilkuilen muiden lasten vaatteita , lähinnä mielenkiinnosta mitä kivaa / toimivaa heillä on. Me & I :ta mä en ede tunnista , en ole koskaan pläränny merkin juttuja. Mun silmiin pistää kuitenkin eniten ehkä Popin vaatteet , ihan täällä koti suomessakin.

    ps. Tarhassa käytyämme vilkuilin mitä lapsilla oli päällä. En tykkää jos selkä vilkkuu tai sukat on makkaralla , muutoin ihan sama mitä päiväkodissa on :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. pps. niin ja laadusta , OLEn rekslannut heppa leggarit , muutoin varsinkin basicceihin olin tosi tyytyväinen. Niin ja pico haalari ommeltiin jo lahkeesta ym , mut ei muserra mun kuumetta merkkiä kohtaa <33

      Poista
    2. Tunnistan lähes kaikki me&i -kuosit, sen verran stalkkasin Sydänpyllyt-ryhmää FB:ssä pari vuotta sitten (no okei, saatoin jotain ostaakin, hih... ;) ).

      Laatu ei tosiaan ihan nyt vakuuta, mutta toisaalta olen huomannut että näille vaatteille löytyy siitä huolimatta hyvät jälkimarkkinat. Joten ihan hukkainvestointeja nämä eivät kuitenkaan ole! :)

      Poista
    3. Joo jälkimarkkainit on niin taattu , ettei toisinaan edes tahrat taikka reikä haittaa. Saatiin muuten ilmainen ompelu puvulle ja uudet leggarit reklamaation päätteeksi, että jos laadussa tökkii niin yhteyttä kauppiaaseen vaan , kyllä sieltä uuden saa, ja sitten voi mittiä jatkoa. OOn kyllä ihan hullantunut merkkiin :)

      Poista
    4. Ei tässä mitään niin suuria huolia ole, että tarvisi reklamaatiota tehdä, yleinen vanuminen ja venyminen vaan häiritsee... trikoo saisi olla vähän napakampaa, mielestäni! :)

      Hienoa että sinulla toimi hyvin tuo reklamointi! Ja hullaantumisesi merkkiin on huomattu, hihih! ;D

      Poista
  10. Mahtava postaus:) Mä olen jotenkin kuvitellut olevani ainoa, joka tekee näitä rekisteröintejä kanssaihmisten lapsista:) Tämä siis vähän halpotti omaa oloa, en ole ihan ainoa höpsö..
    Me&I on minusta kyllä selvästi tipahtanut päiväkoti- ja arkivaatteeksi, ainakin meillä täällä maalla niitä näkee nykyään päiväkodissa joka toisella. Pomp de Lux taas näyttää tytöillä nostaneen päätään juhlapukeutumisessa, ainakin kesällä bongasin Suri-mekkoja useissa häissä useammallakin neitosella. MoniRodinia täällä kyllä näkee vielä aika harvoin. Turun Stockalla niitä jo näkee välillä;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihanaa kyllä lukea näistä kommenteista, että muitakin höpsöjä löytyy! :)

      Hyvä analyysi merkeistä! Me&i:ta näkyy aika paljon meidänkin lasten pk:ssa, ja on sitä meidänkin lapsilla muutamat paidat ja pipot. Pomp de Lux on varmaan muuten tosiaan suosittu juhlamekoissa. Mulle merkki on vieras, kun poikien mallisto ei niin säväytä (jos olisi tyttö niin mekot kyllä kiinnostaisivat!).

      Poista
  11. Tunnustan bongailevani lasten pukeutumista/vaatemerkkejä missä tahansa liikummekin. Kiva tietää, että muutkin tekevät samaa ;)

    Meillä täällä maalla kuljetaan vielä aikalailla ketjuliikkeiden vaatteissa ja me&i näkyy edelleen melko yleisesti lasten päällä. Rodinia ja vastaavia ei juuri näy. Poppia tulee vastaan jonkin verran.

    En osaa vielä kommentoida Rodinin laadusta. Isoveikka puki tänään ekaa kertaa pingviinipaidan ylleen ja nautiskeli selvästi olostaan! :) Ensimmäinen pesu on sitten tulikoe. En ole vielä päättänyt, uskallanko antaa paidan päiväkotiin. Hullua varjella lastenvaatetta, mutta minkäs teet! ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Lastenvaatteiden bongailu on hauska harrastus! ;) Ja kiva tosiaan tietää, etten ole ainoa...

      Hyvin samalta kuulostaa tuo teidän tienoon lastenvaatemerkkien yleisyys, mekään ei tosiaan asuta kaupungissa.

      Pingviinipaita on säilynyt näistä tämänsyksyisistä ehkä parhaiten. Isoin ongelma näissä itse asiassa on se, että jonkun aikaa päällä oltuaan ne "lörpsähtävät". Hihat roikkuvat, helma pussittaa, kaula-aukko venähtää. Sitten pesussa ne palaavat takaisin kuosiinsa. Ihme kamaa!

      Poista
  12. Jep, jep! Päiväkodin vasu-keskustelussa tuli ilmi, että meidän neiti halailee ja istuskelee vierekkäin usein jonkun poitsun kanssa -ja mä olin ensimmäisenä huolissani siitä, että millaisia vaatteita kyseinen poika käyttää -ja mitä tyyliä edustaa :D Pöh, hölmö minä!

    Kyllä katson nykyään, mitä muiden lapsilla on päällä. En niinkään lokeroidakseni, vaan lähinnä hakeakseni uusia ideoita ja inspiraatiota. Suurimmaksi osaksi lapsilla on päällä todellakin ketjukamaa, mutta hihkun ilosta, jos näen jotain meidänkin suosimia merkkejä muiden päällä. Varsin iloiseksi tulen, jos näen uusia tapoja vaatteiden yhdistelyyn.

    Mulla on muuten sellainen fiilis, että meidän syksyn Rodinit ovat jo vähän vanuneet pesuissa. Niitä on kuitenkin pidetty paljon ja joka viikko. Pidän vielä vähän aikaa silmät kiinni ja avaudun asiasta ehkä myöhemmin. Onneksi meidän kaikista suurin lemppari eli Molo pysyy aina kuosissaan :P

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No pitäähän se äidin olla tietoinen millaisia vävykokelaita tyttö alkaa mahdollisesti kotiin roudata! :D Mutta jos tyttö on yhtään äitiinsä tullut niin osaa se ehkä vähän kuitenkin katsoa tyylin päälle. ;) No viimeistään teini-iässä sitten!

      Itse asiassa harmittavan vähän pääsen tekemään tällaista inspiroivaa lastenvaatemerkkibongailua, kun paikallisessa ruokakaupassa se on vähän tylsää. Pitäisi käydä useammin laivalla ja muissa kunnon lapsiperhemeiningeissä... ;)

      Vanuminen on hyvä sana kuvaamaan tuota mitä syksyn Rodineille on tupannut käymään. Erityisesti tulee tästä sanasta mieleen nuo Stockan multipandat...

      Poista
  13. Itse kun pääsin tossa vasta Kempeleen Metsolan liikkeeseen (maailman ihanin palvelu siellä!!) niin ihastelin siellä lapsia joilla just oli päällä ns. päästä varpaisiin jotain merkkiä. Käytiin siis kauppakeskus Zeppeliinissä ja melkein itku pääsi kun en ehtinytkään hiplaamaan MiniQ:n Nova Staria yms tämän syksyn juttuja mitä oon vasta netissä kuolaillut... Mun lapsilla ei reissulla kyllä ollut päällänsä Småfolkia kummempaa, isompi taisi olla ihan "ilman", merkitönnä raukkaparka ;) Eiku oishan Pienemmällä ollut siellä farkkucollareiden alla ne Villervallan leggarit... Hitsi kun ne ei näkyneet ;D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mitä, et ehtinyt MiniQ:n, mä olisin varmaan mennyt sinne ihan ensimmäiseksi! :D

      No niin, ens kerralla sitten ne Villervallan leggarit niiden farkkucollareiden PÄÄLLE, eikös? ;)

      Poista
    2. ;D en meinannut uskoa itsekään! Mutta kun piti valita Metsolan liikkeen ja MiniQ:n välistä ja Metsolan liike on iso ja siellä on istumapaikka miehelle ja leikkipaikka pojille ;) Sit koitin kiputtaa sinne yläkertaan ja se MiniQ oli just mennyt kiinni!

      Poista
  14. Ainiin! Kauppa yms reissuilla kuiskin aina miehelleni et "katos tota lasta, sillä on Mini Rodinin (tai muu merkki) se-ja-se ja se maksaa siellä-ja-siellä sen-ja-sen verran ja mä oon aatellut ostaa sen ziljoona kertaa, mut kerran se meni jo ostoskoriin, mut sitten...." jne. Mies vajoaa kuuntelukoomaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kuuntelukooma, ihan mahtava ilmaisu! :D

      Meillä käydään usein tällaisia keskusteluita: "Mikä talvihaalari näistä mun pitäisi sun mielestä ostaa esikoiselle?" "No vaikka toi sininen." "No eiiii sitä ainakaan, väärä vastaus!"

      Poista
  15. Mä ostin varovasti nyt vaan pantteri collegen ja housut. Ekasta pesusta paita selvisi ihan ok, mutta housut selvästi haalistui. En oo kovinkaan tyytyväinen, sen hintatason rytkyt pitäisi kyllä olla paljon parempia.
    Ennestään meillä on pojalla ollut se harmaa biker jumpsuit ja se nukkaantui lähes piloille. Isommalla pojalla taas on yksi rodinin harmaa gollegetakki ja se taas on ollut paras huppari ikinä. Mikäpä nuista tietää, harmi vaan kun muuten tykkäisin. t:HeliS

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jännä tuo että paita selvisi mutta housut haalistui, luulisi että ne on tehty ihan samoista matskuista... :/

      Kyllähän noilla hinnoilla pitäisi jo saada kunnon laatua! Ja pitäisi nimenomaan pystyä luottamaan siihen, että laatu on AINA hyvää. Eikä niin päin, että joku vaate saattaa olla helmi, loput vähän sinne päin tai ihan susia.

      Poista
  16. Täälläkin lastenvaatebongari;D hyvin tunnistan kaikki merkit, eli hyvin pätevä tässä hommassa:DD Meillä noi Rodinit on hyvin kestänyt muutamia kuoseja lukuunottamatta eli minttu- ja vaaleanpunainen pohja pandoilla ja viime kauden pantterit oli tosi surkeat.. Tässä mallistossa kaikki on hyvin kestänyt, mutta eniten käytetyllä vaatteella on ollut varmaan kaksi pesukertaa.. Eniten liputan aina vaan H&M puolesta! Kaikki pysyy aina vaan niin hyvänä:)
    Mä en muuten jostain syystä pysty meijän lapsilla käyttämään saman merkin vaatteita samaan aikaan siis just, että paita ja housut olisi näkyvien sukkien lisäksi samaa merkkiä.. Mistä lie johtuu? Mielummin valitsen Rodininkin kaveriksi vaikka sen H&M tai Lindexin vaatteen;) Tähän tietysti vaikuttaa hieman sekin, että yksiväriset ostan melkein aina ketjukaupasta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tämän malliston pantteri collage muuten haalistui pantteristaan toisessa pesussa! Tuli mieleen, kun luin tuota kommenttia..

      Poista
    2. Minun laatusuosikkeja meidän tämänhetkisistä paidoista on Metsolan frotee ja Aarrekid. H&M:ää meillä on pari peruspaitaa, jotka on muuten kyllä pysyneet hyvinä mutta toiseen on ilmestynyt pari pientä reikää. :o

      Joo, sellainen kokonaan johonkin merkkiin pukeminen on vähän "tylsää", kivempi on monesti jos on vähän miksattu ja mätsätty, hih. ;)

      Poista
  17. :) mitäköhän meistä ajatellaan?

    A

    VastaaPoista
  18. Oijoi, mä oon ihan OUT tästä rodinihommasta. Ei vaan säväytä, ei mikään! ei ainakaan niin paljon että maksaisin noin paljon mitä maksavat. Käytän ne eurot kivempiin vaatteisiin ;)

    Itsekään en tykkää pukea saman merkin vaatteisiin kokonaan, oon ihan miksailun kannalla :) En myöskään tykkää pukea pelkkiin *merkkivaatteisiin* lapsiani, pitää olla aina jotain tavista kanssa mukana. Nää on sellasii hassuja juttuja, mitä kukanenki ajattelee (jos ajattelee, TOTTAKAI kaikki miettii mitä lapselle laittaa päälle ;D) pukiessaan lastaan jonnekin.

    Hauska postaus, kiitos taasen!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olepa hyvä, hih! :)

      Minäkään en ole kiinnostunut haalimaan kaikkea Rodinia, mutta tietyt jutut on ollut p-a-k-k-o hankkia, kuten vaikkapa nuo multipandat. (Ja nyt niistä toisessa on porkkanatahra...) Ja myös keltaiset takit oli ostettava!

      Sulla on hyvän kuuloinen miksailustrategia! :)

      Poista
  19. Tunnustan bongailevani lastenvaatteita joka puolella, kadulla, kaupassa, päiväkodissa yms. Täällä meillä maalla ei kovin paljon merkkivaateita näe, enimmäkseen ruotsalaisketju vaatteita.
    Tää "lastenvaatehulluus" on pistetty myös päiväkodissa merkille.... just tuli kehuja kuinka ihanan värikkäitä vaatteita pojallani on, ei pelkkiä tummia spiderman vaatteita. Monesti kysytään kuinka isot vaatekaapit tytölläni ja pojallani on kun... öö miten niin onkohan ne huomannut, et meil on aika paljon vaatteita ;)
    Tän syksyn rodineita en ole ostanut yhtään, koska viime vuosina laatuvaihtelu ollut suurta. Muutaman vuoden takaiset pysyneet paljon paremmassa kunnossa kuin nykyiset.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tummat spiderman-vaatteet... Juu, huokauksia.... Harmi vaan että esikoinen on imenyt pk:sta orastavan ihastuksen tähän tyyliin, katsotaan kuinka kauan äidin valinnat enää menevät läpi!

      Saisi tuo Rodini kyllä skarpata laatunsa kanssa, tai jää jatkossa hankkimatta meilläkin... :/

      Poista
  20. Mitenkäs minä bongasin tämän postauksen vasta nyt?! Kertonee syksyn hulinasta jotain, vaikka sinun blogin seuraamisesta (sekä parin muun) olen yrittänyt ainakin pitää kiinni. Joka tapauksessa, tämä pisti hymyilyttämään, sillä tehtailin eilen illalla postausta, joka liittyy vähän samaan aihepiirin. Perästä kuuluu. ;)

    Vaikka itse olenkin aika heikkona muutamiin merkkeihin (tuo yllä mainittu tietysti mukaan lukien), on musta vähän tylsää, jos lapsi on päästä varpaisiin vain yhden merkin vaatteissa. Silloin jos milloin tulee merkkipelle olo. Meiltä löytyy eniten popin vaatteita ja välillä yritän rajoittaa, ettei lapsi liikaa olisi yhden firman mannekiini. Vaikka väliäkö tuollakaan... Silloin on vain hankala vaikuttaa sellaiselta, että lapsella nyt "vahingossa" sattuu olemaan merkkivaatteet päällä. Skitso minä! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Syksyn hulina on johtanut täälläkin monien hyvien blogipäivitysten missaamiseen... :/ Tai vaikka ehtisi lukea, niin kommentointi monesti jää.

      Parempi olla ehkä kokonaan yhden merkin vaatteissa kuin laittaa päälle ihan sekamelskana kaikenkirjavaa ja -väristä meandia, popia, rodinia, lindexiä, moloa... Siltä meidän pojat näyttää ainakin silloin kun iskä on valinnut vaatteet aamulla. ;)

      Jään innolla odottelemaan postaustasi!!

      Poista