Vieläkö keltakuume vaivaa?

keskiviikko 3. huhtikuuta 2013

Jäitkö picottomaksi? Ei hätää! :)

Seppälästä saa tällaisia keltaisia kevättakkeja hintaan 32,95 €. :)

Seppälässä näytti olevan myös aika hyviä ratkaisuja edullisten kesäpaitojen tarpeeseemme:


Tällaisia havaintoja äiti teki ensimmäisen päiväkotipuolitoistatuntisen aikana Seppälässä (piti kylläkin mennä kirjastoon, mutta se aukeaakin vasta klo 11!). Sitten kiiruusti takaisin päiväkodille. Vastassa oli vähän purkautuvaa ikävää, toivottavasti pikku hiljaa alkaa kaverit kiinnostaa, niin äiti ja isi unohtuu...

18 kommenttia:

  1. Mäkin just yks päivä huomasin tuon "Picon" Seppälän sivuilla, livenä en ole nähnyt joten en tiedä laadusta. :)
    Kivoja nuo t-paidat! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En hypistellyt, mutta päällepäin laatu ei kyllä tehnyt ihan samanlaista vaikutusta kuin "se oikea" Pico. :)

      Poista
  2. Just eilen mietin 'keltakuumetta' ja totesin että meidän keltainenkiintiö on ihan täys! Mutta hieno takki tuo on,jos olis jääty ilman picoa niin toi olis hyvin korvannut sen tai sitten Zaran versio Picosta :D Pitää käydä Seppälästä noita t-paitoja kattomassa,toi lippupaita tais siirtyä pakko saada listalle :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meilläkin alkaa olla ihan riittävästi keltaista. :) Ai Zarassakin on oma piconsa, sitä en ole nähnytkään!

      Seppälän paidat oli minusta kivempia kuin H&M:n viimeisimmät, ja sama hintaluokka. Verkkokaupassa ei näkynyt, mutta liikkeessä oli myös sellainen valkopohjainen kirjainpaita (mustat kirjaimet), se oli huippukiva ja sen ostin! :)

      Poista
    2. Joo Zarassa oli ainakin pienten poikien puolella vähän Pico tyylinen keltainen takki :D

      Oli noita lippupaitoja verkkokaupassa,laitoin just tilauksen :) Koot niistä oli kyllä hyvin loppuneet,98 otin vaikka saattaa olla hieman reilu kun 92 oli loppu. Pitää kyllä käydä ihan paikanpäälläkin kattomassa,kirjainpaita kuulostaa kivalle!

      Poista
    3. Kiva kun löytyi! Varmaan 98 on sekin jo ihan hyvä koko. Mitä nopeasti noita katselin, niin eivät näyttäneet miltään super-isoilta mitoitukseltaan. :)

      Poista
  3. Toi Seppälän kevättakki on aika magee! Kävin Seppälässä eilen mutta ei jostain syystä sattunut silmään...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Verkkokaupassakin näkyi olevan vain muutamat koot jäljellä... :)

      Poista
  4. Mä melkein hurahdin keltakuumeeseen, mutta sitten en näköjään hurahtanutkaan. Tai siis edelleen ihailen kaikkea keltaista, mutta ei oo vaan tullut ostettua. Paitsi yksi keltainen t-paita tytölle. Vaikka mistä sitä tietää, vaikka se iskisi jotenkin pahemmin, kun se iskee jälkijunassa: kaikki on jo myyty ja hulluna minä yritän vain yritän etsiä jotain edes jotenkin kellertävää... :)

    Eiköhän se pikkuhiljaa tule se päivähoitoon tottuminen. Tsemppiä pojille ja vanhemmille!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jos olet kyennyt noin hyvin vastustamaan keltakuumetta, ehkä se ei tartu sinuun ja voit tyytyväisenä todeta olevasi immuuni. :D

      Kiitos tsempeistä, niitä nimittäin todella tarvitaan... <3

      Poista
  5. Onpas kiva takki! Jotenkin keltainen iskee tänä keväänä kovaa.. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä meillekin on tullut hankittua aika monta keltaista juttua. :D Takkia, kenkää, hupparia, pipoa nyt ainakin... ;)

      Poista
  6. Voi että, se päiväkodin aloitus on rankkaa, usein enemmän äidille. :D Onneksi et vaan istunut (itkemässä) kirjastossa, vaan teit tärkeää empiiristä tutkimusta mistä picon korvikkeita. :D Reimalla on muuten tosi kiva keltainen vk-takki.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onko se sitten parempi mennä Seppälään itkemään, hmmm, en tiedä... ;) Tänään oli pk-aamupäivä sujunut aika hyvin jo, äidilläkin parempi mieli. :)

      Ihastelinkin sitä Reiman takkia jossain kuvassa. Harmi kun ei tarvita enempää takkeja... ;)

      Poista
  7. Mäkin pari viikkoa sitten kävin Seppälässä ja vielä kuvasin takin bloggausta varten, mutta tuo bloggailu on kovin nahkeaa taas;D Ruma oli livenä noiden kammoneppareiden takia mun mielestä:/!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No onhan se aito ja oikea kieltämättä kauniimpi. ;)

      Poista
  8. Oi voi, noita teeppareita on saatava! Meillä on parit Seppälän harlekiini?leggarit ja ovat suosikit vaikkakin aika leveää mallia ylhäältä - jopa kestovaipan kera.

    VastaaPoista