Tyttöjen ilta kolmekymppisenä

torstai 11. huhtikuuta 2013



Siinä on eroa, viettääkö tyttöjen iltaa parikymppisenä opiskelijana vai kolmekymppisenä perheenäitinä!

  • Parikymppisenä tyttöjen iltoja oli vähintään joka kuukausi, kolmekymppisenä korkeintaan pari kertaa vuodessa.
  • Parikymppisenä illan tarjoilut koostuivat fetasalaatista, patongista, levitteestä, sipsipussista ja karkkipussista. Kolmekymppisenä menun suunnittelu aloitetaan kuukausi ennen tapahtumaa, ja siihen kuuluu noin viisi erilaista suolaista vaihtoehtoa ja kolme erilaista jälkiruokavaihtoehtoa. No on siellä kyllä se fetasalaatti ja patonki mukana edelleen.
  • Parikymppisenä juomat juotiin jostain muovimukista. Kolmekymppinen emäntä ostaa iltaa varten uudet kuohuviinilasit (menikö tässä kohtaa jo vähän överiksi ?)  ;)
  • Parikymppisellä oli koko päivä aikaa valmistautua iltaa varten. Kolmekymppinen ei mitään kynsiä lakkaile. Hän saa miehen ja lapset ulos ovesta klo 16, kun ensimmäinen vieras saapuu klo 17. Tunnissakin ehtii toki vallan mainiosti imuroimaan, pesemään lattiat, tyhjentämään yhden koneellisen pyykkiä, meikkaamaan ja tekemään sen fetasalaatin!
  • Parikymppiset juttelivat illanistujaisissaan opiskeluista, poikaystävistä ja harrastuksista. Kolmekymppiset juttelevat lapsista, matkustelusta ja töistä. Ei-synnyttäneitä traumatisoidaan synnytystarinoilla.
  • Parikymppisenä oli kiire baariin jo yhdentoista aikaan. Kolmekymppisenä sinne baariin ei oikeastaan viitsisi edes lähteä.
  • Parikymppinen jaksoi valvoa aamuseitsemään asti. Kolmekymppinenkin sinnittelee neljään. Näemmä. Tsiisus
  • Parikymppinen sai huoletta pötkötellä koko seuraavan päivän peiton alla ja vielä seuraavankin. Oli kolmekymppisellekin järjestetty lepoaikaa. Mutta sohvalla pötköttely on kieltämättä vähän erilaista ja jotenkin hytkyvämpää, kun kolmevuotias ja kaksivuotias pomppivat samalla sohvalla...

30 kommenttia:

  1. Niinpä! Tsiisus! Ei tee paljon mieli sitä kuohariakaan nykyään. Järjetön jysäri! Toista se oli parikymppisenä :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kuohari on ihan jees, mutta hieman pienempinä määrinä, kiitos! ;)

      Poista
  2. Just noin! Ja jos OIKEASTI meinaa lähteä baanalle niin lapset pitäis saada kahdeksi yöksi hoitoon, eli siis todellisuudessa baari jää välistä ja ilman sitäkin tekee kuolemaa;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sanos muuta... Melkein viikon ottaa toipumiseen nykyään... :D

      Poista
  3. No just näin! Heeeiiii, V&B:n servetit :) Ja ei ole missään nimessä ylimitoitettua ostaa uusia kuoharilaseja, olisi pikemminkin understatement olla tekemättä niin!

    Järkätäänkö kesällä tyttöjen ilta jossain keskustassa? Jus the two of us?

    A

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä, V&B:n servetit JA kuoharilasit (ostin tarjouksesta täältä)!

      Tyttöjen ilta keskustassa järkätään ehdottomasti!! Syömään ja johonkin istuskelemaan... Joo, kannatan!

      Poista
    2. Ai niin, se Luxista ostettu kuohuviini tuli korkattua heti ensimmäiseksi ja oli todella hyvää, sai kehuja kaikilta!

      Poista
    3. Sullahan on sitten ollut ihan laseja myöten lux(us)-ilta... Ja kivaa, että crémant maistui.

      Poista
  4. Osuvaa analysointia! Ja neljäkin on kyllä huippusuoritus nykyään. Se seuraava aamu tai päivä tai joo, viikko, nykyään on kyllä niin Huhhuh.

    Meillä on tyttöjen ilta seuraavaksi toukokuussa ekan (toivottavasti!) puolimaratonin jälkeen - kauankohan silloin jaksaa? ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Puolimaratonin jälkeen kannattaa ainakin nestetasapainon palauttaminen hoitaa jotenkin muuten kuin kuohuviinin avulla! :)

      Tällaisia klo 4 -suorituksia mahtuu nykyään yksi vuoteen... :) Voin sanoa, että nyt torstaina alkaa väsymyksestä jo päästä, kun lauantaina tätä tyttöjen iltaa vietettiin.

      Poista
  5. hihhih! Mä uhosin, että heti kun lopetan imetyksen, järjestän naisten saunaillan meillä ja vedän lärvit. No, enpä oo jaksanut. Ei ehdi, ei jaksa, ei kiinnosta. Ajatuskin baarista on järkyttävän tylsä. :D Mutta kavereita on aina ihana nähdä! Pisteet sulle siitä, että jaksoit vääntää illan noin vimpan päälle!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meillä oli nyyttärimeininki, joten en voi valitettavasti ottaa pisteitä esimerkiksi noista rocky road -brownieseista. :)

      Mutta kaikesta väsymyksestä ja vaivannäöstä huolimatta tällainen ilta ja ystävien kanssa turiseminen piristää arkea!

      Poista
  6. Tuli jotenkin opiskelija-ajat mieleen :) Silloin jaksettiin kyllä, enään ei. Jotkut illanistujaiset olisi kyllä naisten kesken, hyvää ruokaa syöden ihanat. No, jossain vaiheessa sitten :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, kyllä nyt on ajat muuttuneet, ja se on ihan hyvä. :) Mutta pieni irtiotto välillä piristää!

      Poista
  7. Ihaana, tyttöjen illat on kivoja! (ja harvinaisia) Herkulliset tarjoilut teillä, oiskohan mahdollista saada tuon rocky road brownies ohjetta...?

    Itsellä tyttöjen illat on tässä elämäntilanteessa tosi vähissä, ehkä joskus sitten taas. Baarit ei kyllä jaksa kiinnostaa, mukavinta on kokoontua jonkun kotona ja syödä hvyin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minulla ei ole sitä alkuperäistä ohjetta noihin, mutta googlesta löytyi heti pari ohjetta kun haki rocky road brownies -hakusanalla. :)

      Minullakin meni pitkä aika kun olin joko raskaana tai sitten oli pikkuvauva hoidettavana, enkä oikein päässyt mihinkään, enkä olisi kyllä edes jaksanut/halunnut. Mutta nyt kun pienempikin poika on kohta jo kaksi, niin huomaa että on jo tilaa muullekin...

      Poista
  8. huoh... Karu totuus, mutta että ihan neljään asti? Mä alan katsella taksia jo kahden aikaan.(Kakskymppinen kävelis...)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, meni se kyllä vähän turhan pitkäksi, hih! :) Joo taksilla todellakin, hyvä lisäys tuohon listaan että parikymppinen kävelee vaikka viisi kilometria mielummin, kuin ottaa taksin... Ja kolmekymppinen ottaa taksin sille 0,5km:nkin matkalle. :)

      Poista
  9. Neljään asti, wohou! Teillähän on ollut pitkän kaavan bileet! :D Loistavaa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. ...and I'm proud of it...! :)

      Kerran vuodessa saattaa yltää tällaisiin suorituksiin.. ;)

      Poista
  10. Jos olet neljään jaksanut niin se on jo superhyvin. Heh, jos minä kirjoittaisin vastaavan sepustuksen nelikymppisen näkökulmasta niin nuoremmat varmaan masentuisi. Puheenaiheita olisi ainakin krempat, avioerot ja teinien kolttoset. Onneksi mulla on myös tuttuja joilla on pieniä lapsia. Teineihin ei oikein osaa samaistua. Eikä halua. ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itse asiassa keskusteltiin lauantaina, että koskahan se eroaalto alkaa... Kun alkaahan se kumminkin jossain vaiheessa. Teinien kolttosia kammoksun jo etukäteen, huhhuh...!

      Joo, neljään porskutin, mutta onhan se toki vähän kostautunut... ;)

      Poista
    2. Vietin viime perjantain teinien avoimessa kahvilassa työjuttujen takia ja se oli lähes traumatisoivaa. en oikeesti kestä kun ne nolostuu kaikesta ja kaikki on niin vaikeeta kun niillä on kuupat niin sekasin! onneksi kävin toisessakin paikassa, jossa oli avoimia esiteinejä, joitten kanssa juttu luisti. :D

      Poista
    3. Kuupat sekaisin...! :D Mutta joo, niinhän se taisi olla, mikään ei ollut kovin helppoa. Mutta hei, onneksi meillä ei ole tyttöjä, kun tytöillä on usein hankalampi murrosikä... ;)

      Pakko tunnustaa, että olen jo niin täti että melkein pelkään kulkea kaupan edessä rehaavan nuorisolauman läpi... :)

      Poista
    4. Minäkin pelkään ja en kestä teinejä! Tuo zirkin kuvaus oli mainio. :)

      Ja Laura, minäkin olen ajatellut, että pojan kanssa pääsisi teineydestä helpommalla, mutta saapa nähdä. Onneksi sitä ei ihan vielä tartte murehtia.

      Poista
    5. No saapa nähdä tosiaan! Kunhan eivät muutu jurottaviksi möykyiksi, joita ei kiinnosta mikään ja jotka kiusaantuu aikuisista niin kaikki on hyvin!

      Poista
  11. Vitsit ja mä kun en ole vielä koskaan viettänyt tyttöjen iltaa :D

    VastaaPoista
  12. Hyvässä seurassa aika kuluu kuin siivillä. Myös yöllä! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No niinhän siinä tahtoo käydä! Ihan yhdessä hujauksessa kuluu monta tuntia, kun on hyvää seuraa. :)

      Poista