Kahden pojan kesävaatteita

torstai 4. huhtikuuta 2013

Vielä ei olla kunnolla keväässäkään, mutta minullapa pyörii mielessä jo kesä! K-e-s-ä!! Miettikää te muut vaan niitä välikausivaatteita. ;)


Hämmentävän samankaltaista ruotsalaista suunnittelua, Po.P ja Villervalla...! Tärkeä kysymys kuuluu, että kumpi on kivempi? Popit taisi jo mennä, Villervalloja saa näemmä jo tilattua ainakin Ruotsin puolelta...

Kaivoin kesävaatevarastot esiin kesäfiilistelymielessä. Lämpömittarin lukemat eivät ihan vielä rohkaise vetämään shortseja jalkaan, joten pakkasin vermeet takaisin kaappiin pikaisesti. No otin minä toki muutaman kuvan. :)


Viimevuotisista t-paidoista osa taitaa siirtyä pikkuveljelle. Isoveljelle on hommattu tähän mennessä yllä olevan kuvan paidat. Paidat vasemmalta oikealle Seppälä, Villervalla, Blingo ja hupparit H&M ja Seppälä.



Osa näistä lienee sopivia pikkuveljelle, osa menee vielä isoveljelle. Sekalainen kasa viime kesäisiä paitoja siis.




Shortsit on siitä kivoja, että hoikka poika voi käyttää samoja vaikka kolme kesää. :) Nämä farkkushortsit taitaa kaikki mennä kummalle pojalle vain, kokoja 86-98. Suurin osa on ostettu kirppiksiltä ja FB-kirppiksiltä.




Collegeshortseista me&i on ollut paras merkki malliltaan. Niitä löytyykin kaikenlaisissa väreissä, ja on tuolla myös joku Lindex joukossa.

Sateisena ja viileänä kesänä (mallia viime kesä) tämä määrä olisi varmasti aivan riittävä. Mutta muistatteko parin vuoden takaisen kuuman kesän? Ihan niin kuuma ei tarvitsisi olla, mutta auringon ystävänä haaveilen kuitenkin hellekesästä ja vähintäänkin jostakin lämpimästä lomareissusta. Jokunen investointi lienee siis vielä paikallaan. Toivottaisin tervetulleeksi vaikkapa tällaisia (ja paloautopaita meille onkin jo tulossa):


Mistä löytyvät teidän kivoimmat kesäpaidat?

27 kommenttia:

  1. Täältä ääni Popin jätskipaidalle, vaikka molemmat on kivoja ja tykkään kyllä yleensäkin molemmista merkeistä. Mutta noista toi pop iskee enemmän.

    Meidän metrin pituiselle hoikkeliinipojalle sopi vielä koon 80 shortsit. :D Huvikseni kokeilin (keksillä lahjoin kokeilemaan). Kyllä mä kuitenkin ne siirsin takaisin kirpparikassiin, vähän liian lyhyiksi jää kuitenkin malliltaan. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä minäkin taidan kallistua Popiin, toisaalta jos ne kerran on jo loppuunmyyty (ainakin verkkokaupassa), niin kelpaa meille tuo Villervallakin. :)

      Meidän metrin mittaiselle hoikkeliinipojalle taitaa ainakin koko 86 mennä vielä ihan hyvin shortseista. :) Varmaan koko 80 mahtuisi sekin vyötärön puolesta, mutta jäisi tosiaan aika lyhyiksi jo. ;) Täälläkin harrastetaan tuota kekseillä lahjomista, jos jotakin pitää sovittaa...

      Poista
  2. Heh ostin jo muutama viikko takaparin tuon popin jätskipaidan,mutta palautin! En oikein tiiä miks,joku siinä vaan ei sit iskenyt kuitenkaan :D Toi Mini Rodinin hihaton on tosi kiva,mutta taitavat olla loppu jo monesta verkkokaupasta:/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Löysin muuten ton hihattoman Oii:sta, jotenkin mulla mennyt ihan ohi noi Mini Rodinin kesäpaidat..mutta tilaukseen ton kuitenkin laitoin:)

      Poista
    2. Minäkin katsoin Oii:n puolelta sitä hihatonta ja se on kyllä tosi kiva..! Hei mitenkäs se lastenvaatelakko? ;D Toisaalta pitäähän noilla kesäksikin olla jotain päällepantavaa... :)

      Popin jätskipaita olis ollut kyllä minusta kiva (en ole kyllä livenä nähnyt), mutta heräsin siihen vähän liian myöhään... :)

      Poista
    3. Heheh,oon ihan liian heikko lakkoilemaan,se vähän niinku katosi itsestään.. :D

      Poista
  3. Huh, luulin jo olevani ainut, joka on suunnannut katseensa kesäänkin ;D Nyt kun vielä osaisi valikoida ne herkuimmat. Kaikkea ei pysty, eikä tarvi :D Jotain meillä jo onkin jemmassa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minä oikeastaan starttailin vasta tänään, nyt on jemmat tsekattu ja voi ruveta varustautumaan... ;)

      Poista
  4. Mulla on ollut väliakausi jo waaaaay back valmiina...kesän vaatteita nyt olen alkanut pistämään kasaan...Meandin tilaus tuli vihdoinkin ja siinä teeppareita pojille ja tunikoita nuoremmalle tytölle...ale löytöjä teeppareista tehnnyt samalle tytsille sekä Metsolalta pari teepparia kans ja pojille tulossa Mini Rodinin undulaattia teepparina...nyt ku löytäisi ne putiikit jotka myy jus niitä Småfolkin kuoseja joita haluan meille...pojille löysin Kappikselta oranssit shortsit...sitten on vielä kaiveltava kaappeja katsottava mitä viime kesästä jäi...että juu, vahvasti jo kesän vaatetuksessa...kyllä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä jotenkin uumoilen että H&M, Lindex ja KappAhl vielä panttaavat niitä kivoimpia paitojaan, odottelen vielä mitä heiltä tulisi. Jotain herkkujakin meinaan kyllä niiden lisäksi hommata, kun vaan osaisi päättää mitä! Me&i:ta meillä oli viime kesänä aika paljon, nyt se jo vähän kyllästyttää...

      Poista
  5. Kyllä mäkin haalin jo kesää! Sortseja meilläkin taitaa olla just ton "pitkän käyttöiän" vuoksi. T-paitoja ei vielä oikein ookkaan! Parit siistimmät ja paritkymmenet työpaidat on hakusessa:) Kengät on sandaaleja ja crocksja vaille valmiina. Ja lippiksiä (mä vihaan niitä, pojat rakastaa) ei ole yhtäkään...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Lippiksiä meillä ei olekaan vielä koskaan ollut, mutta varmaan sellaiset olisi jo ensi kesään aika kätevät! Mutta palaako korvat sitten auringossa, hmmm...?

      Kenkiä meillä on jonkin verran jemmassa, just löysin esikoiselle kirppikseltä hyväkuntoiset perussandaalit ja uudet crocsit. :) Kuopus menee esikoisen viimekesäisillä toivottavasti.

      Poista

  6. Mulla on pieni kesähankintastressi! Tarttis kengät kaikille JA itselle ja esikoiselle kampetta. Kuopuskin on niin valtava, että pitää kokeilla mahtuuko sille edes mitkään keskimmäisen viime kesäiset paidat. :D
    Esikoinen on nyt ihastunut h&m perusvalkoisiin T-paitoihin, koska isällänsä on samanlaisia. Muuten pojalla on kaksi vaatimusta: kaiken pitäisi olla oranssia ja traktoreita. Småfolkilla on (ruma) paita jossa on oransseja traktoreita, joten kai se on hommattava. Muuten ne valkoiset T-paidat on oikeastaan ihan cool juttu!
    Keskimmäisen oletan pärjäilevän jemmoilla. Farkkushortseja hommaan kans esikoiselle.
    Mitä kenkiä sä muuten pidät kesällä töissä? Tilasin just Vagabondin kiilakorkoavokkaat ja ballerinat kokeiluun..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ja hameitako kesällä töissä pidät?
      Unohtui sanoa sekin, että onpa teillä ihanat jemmat!

      Poista
    2. Ai niin ja vitsit tuo rodinihan olis ORANSSI

      Poista
    3. Oranssista tuli mieleen että vitsit kun näin jossain jotain oransseja juttuja niin ajattelin heti teitä... mutta en nyt muista missä! Palaan asiaan mahdollisesti, kun kaivelen ensin harmaita aivosolujani... :)

      Valkoiset t-paidat on kätevä valinta, koska ne mätsää kaikkeen ja on helppo pestä vaikka kloriitilla jos tahrat ei muuten lähde. Ja totta kai traktorimiehen pitää saada Småfolkin traktoripaita VARSINKIN jos traktorit on oransseja!!

      Mulla ei ole vielä hajuakaan mitä kenkiä pidän kesällä töissä! :o Palaan asiaan, kun olen keksinyt vastauksen. :D Sama juttu muunkin kesäisen toimistovaatetuksen kanssa, I have no idea. Ehkä jotkut caprimittaiset housut ainakin hankin, vai onko sellaiset ihan "out", en tiedä.. :) Ja mekkoja voisin hankkia. Ongelmana on se, että jos löytää jonkun tarpeeksi kesäisen, se on todennäkäisesti liian "rento" ja kaikissa vähän siistimmissä asuissa tulee liian kuuma helteillä!

      Poista
    4. Joo kerro oranssivinkit jos näet! housuja on vilahdellut ainakin popilla ja name it:illä. Paitoja rosinilla ja maxomorralla...katsotaan. kappiksesta olen hommannut ne sellaiset farkut joissa on oranssi käänne ja ehkä tilasin oranssit kavatin tor-kengätkin, mut meniskö ne lenkkareiden sijasta? enpä tiiä, mut olis oranssit. ;D
      Meidän toimistolla näyttäis olevan aika casual look, joten pääsen sikäli helpolla, mutta ihmisten parissa pitää pörrätä sen verran, että pakko vähän miettiä! olisko lyhythiainen rento jakku hauska, tai ne mekot ja hameet...caprejakin tosiaan vois harkita. huh. oma maailmansa ja onpas hankittavaa, kun ei voi rötvätä päiviä miehen pitkissä kalsareissa. :D

      Poista
    5. Mekot ja hameet olisi kyllä vilpoisin vaihtoehto jo tulee oikeasti lämmin kesä... Lyhythihainen rento jakku kuulostaa myös just hyvältä! :)

      Mä taidan klikata itseni nyt kenkäostoksille tuon sinun postauksen inspiroimana... ;)

      Poista
  7. Teillähän on kesä jo hyvällä mallilla =)
    Mä melkeen tykkään enemmän tuosta Villervallan kuosista =)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä meillä on vielä muutaman t-paidan ja shortsin mentävä aukko. ;)

      Villervalla on kyllä raikas, ja mietinkin tuon hankkimista... Ja olihan Villervallalla muitakin kivoja. :)

      Poista
  8. Mua hengästyttää tää touhu ;)

    A

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sinun jos jonkun kuuluisi alkaa suunnitella kesävaatteita, koska teille se kesä tulee kumminkin jo ihan kohta! :D

      Poista
  9. Tulin tänne heti pikavisiitille. Meiltä löytyy tuo popin jätskipaita. Ihan heräteostos, mutta siksi juuri kiva. Muitakin kesäpaitoja olen ehtinyt hankkia. Ja sitten se kesä kestää kuukauden (jos hyvin käy). ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, shortseille ei ollut ainakaan Suomen kesässä paljon käyttöä viime vuonna... Mutta pari lomareissua tehtiin ja silloin kyllä kului kesävaatetta! :)

      Saittekos Etelän Anopilta kesävaatetta? ;)

      Poista
  10. Me ei yllättäen saatukaan vaatteita, vain ainoastaan yhdet kengät! Se oli hienoinen yllätys. Anoppi on tosin tainnut panna merkille, että pojalta ei vaatteet ihan heti lopu, koska loppulomasta kommentoi jotain tyyliin "pojalla on paljon paitoja", kun lähes joka päiväksi oli tainnut löytyä eri paita. Luulen, että se taisi vähän jarruttaa hänen ostointoa.

    Muuten, piti vielä kommentoida, että teiltä ei shortsit ihan heti lopu! :)
    Ja samaa tuumin minäkin, että hoikkeliinilla samat shortsit saattaa mennä useamman kesän. Meillä on tosin nyt jemmassa vain yhdet ensi kesäksi ja mietinkin tässä, josko sinun vinkistä tsekkaisin vaikka nuo miikkarit, jos niitä saisi kohta alehinnoilla. Että kiitos vaan vinkistä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Yllättävä veto anopilta! :D

      Kyllä nuo miikkarin polvihousut on olleet ihan parhaita malliltaan, kyseisen merkin housut muutenkin. :) Ai meinaatko että me ei tartteittais enempää shortseja? Muista, että poikia on kuitenkin kaksi! :D

      Poista