Välikausi-inventaario, osa 1

sunnuntai 6. tammikuuta 2013

Koska en yleensä jätä mitään viime tippaan, niin nyt onkin hyvä alkaa suunnitella pikkupoikien kevätvarustusta. Muistelisin, että viime keväänä luovuttiin talvihaalareista vasta huhtikuun lopulla, mutta eihän siihen ole enää kuin muutama kuukausi... ;)

Herra Vilpertti kolmeveelle löytyi kaapista seuraavat takit:

Molo Kids softshell-takki 104cm,
ostettu alesta syksyllä

Po.P välikausitakki 98cm, ostettu käytettynä ja
meilläkin jo käytetty, en tiedä mahtuuko vielä

Kenkiäkin löytyy parit:

Vikingin goret syksyltä.
Converset todennäköisesti liian isot vielä.
Tulossa H&M:ltä...


 Ostoslistalla:
  • Mustat välikausihousut tai jopa kahdet. Toiset esim. KappAhlista, toiset Molo tai Ticket? Suosituksenne?
  • Haalari? Tarvitseeko kolmevee vielä vk-haalarin? Olisiko se hyvä päiväkodissa?
  • Jos Po.Pin takki ei enää mahdu, niin joku isompaa kokoa oleva vedenpitävä takki, varsinkin jos ei tule haalareita.
  • Keltainen pipo, must-hankinta kenkien kaveriksi

Oho, vielä on siis paljonkin mietittävää ja hankittavaa... Joko te olette kääntäneet katseenne kevääseen? :)

P.S. Tervetuloa uusille lukijoille, kiva kun olette löytäneet tänne!

35 kommenttia:

  1. Meillä 3v. pitää ehdottomasti vk-haalaria. En ole edes harkinnut housu-takki settiä arkeen. Mielestäni haalari on päiväkodissa oikein käytännöllinen. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meillä tuli jo syksyllä pidettyä enemmän takkia ja housuja, mutta kyllä se haalarikin voisi olla ihan tarpeellinen... :)

      Poista
  2. Olen tehny vk-hankinnat pääasiassa jo viime vuonna mutta joitain päivityksiä tarvitaan mut en nyt moisia jaksa vielä ajatella. Sit ku helmikuun lopulla alkaa linnut laulella, tulee yleensä vk-kamojen penkomisfiilis. Eri sitte löytääkö kaiken mitä havittelee mut on nuo muksut aina tarvittavat asut päälleen saanu :D No, 5-vuotiaalle tarvittas vk-haalari vielä kun tykkää mielummin niistä. alesta en vaan löytäny enää niin isoja kokoja.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulle tuli tämä penkomisfiilis heti kun uusi vuosi pyörähti käyntiin! :) Sitten kun uudet mallistot tulee myyntiin, niin tulee vielä todennäköisesti vanhan myynti- ja uuden ostifiilis... ;)

      Poista
    2. Hih, mä odottelen vaan et satais lunta ja pääsis hiihtään :D

      Blogissani olis haaste :)

      Poista
    3. Mun puolesta voisi jo tulla kevät! Paitsi että ai niin, sitten pitää palata töihin...

      Kiitos haasteesta, toteutusta pukkaa pian! :)

      Poista
  3. Välikausiasiaan mulla ei ole kauhean järkevää sanottavaa (paitsi, että minäkin luulisin, että haalarit on aika must), mutta tulin kertomaan, että blogissani olisi sulle pieni haaste!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Odotapa vaan, parin vuoden päästä olet varmasti jo ihan pro tässä ulkovaateviidakossa. :) "Vaatekiimailu" on salakavala tauti ja eikös sinullakin ole ollut jo ensioireet nähtävissä? ;)

      Poista
    2. Ai niin, kiitos haasteesta! Palaan asiaan! :)

      Poista
    3. Joo, heh, mulla tämä "kiimailu" on tainnut suuntautua etupäässä sisävaatteisiin. Ja aika holtittomasti kaikenlaiseen eli ei mihinkään harmonisiin kokonaisuuksiin. ;)

      Poista
    4. Kuvasit juuri tilanteeni parin vuoden takaa, eli odotas vaan... ;)

      Poista
  4. Sisulla (helmikuussa 3v) ajattelin alkaa käyttämään vaan housu-takki settejä vk-varustuksessa... Ellei sitten satu tulemaan super ihania haalareita niinkuin Reimalta yksi ihanuus on jo nähty;D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No nyt tulin uteliaaksi, että mikä oli suosikkisi? Itse tykkäsin eniten siitä simppelistä harmaasta, tosin se taisi olla vauvapuolelta...

      Minä haluaisin testata Molon vk-haalareita, eli jos niistä löytyy joku kiva väri, niin se voisi olla todennäköisin valinta.

      Poista
  5. Oot ajoissa! Vai olinko mä: välikaudesta ei puutu ku pari pipoa ;)
    Kyl kaksiosainenkin pelittää kolmeveellä, mut toisaalta päiväkotiin haalari vois olla tosi jees. SE Reiman haalari on kyl hieno!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä sä olet se joka olet ajoissa! :) Koska me nähdään sun välikausipostaukset..?

      Täytyy miettiä haalariasiaa, kun näkee tarjolla olevat vaihtoehdot. :)

      Poista
    2. Voi JEE: aloin miettiä välikautta, näin molon uutuustakkeja pari ja mietin, mitä jaksais katsella ueammalla pojalla... taitaa mennä aika kasa myyntiin kamaa. TSIISUS! Oonko oikeesti niin hullu? Toisaalta oon viime kesänä ihan hormooneissa noita hankkinut, että ihmekös tuo jos metsään on mennyt. Vuosi sitten hankitut tän talven haalarit taas on yhä ihanat. Viime keväänäkin säädin välikausikamppeiden kanssa ihan kunnolla...välikauden kirous tai jotain. SYVIÄ HUOKAUKSIA.
      Vaan äkkiäkös noi myis, ehkä.

      Poista
    3. :D

      Missäs sä olet niitä uutuustakkeja nähnyt? (tahtoo kanssa nähdä!)

      Itse olen just tuollainen säätäjä, hyvä jos joku muukin on! Noinhan tein syksyllä sen ruskean polariksen kanssa, kun se ei yhtäkkiä näyttänytkään tarpeeksi kivalle. :) että eikun säädöt kehiin vaan! Rahallisestikaan ei välttämättä menetä juurikaan, kun myy pari "ihan kivaa" ja ostaan yhden ihanan.

      Poista
    4. Sisupussi sirpaleena-blogista bongasin linkin minityyli-blogiin ja siellä niitä oli...myös tenavalinnan fb sivuilla oli yksi musta takki. aim in lööööv, ainakin kolmeen takkiin. Kyllä mä oikeesti taidan myydä kasan, koska juuh, tarvii hienosäätää varustusta muutenkin. syksyllä hommasin ne kurikset ja ne tulee hc-käyttöön, lisäksi molemmille löytyy molon softshellit. niitten lisäksi on kaikennäköistä, mut tarvis vaan yhdet takki-housu yhdistelmät, veikolla on haalari. Kihhih. Taidan laittaa huutikseen...
      Kyllä noita niin paljon tuijottelee, että jos rahallisesti ei häviä, mieluiten ottaa mieluiset setit kuin ihan kivat.

      Poista
    5. Oi, kivoja! Näemmä denimiä tulee kevääseenkin, ja popilta kanssa. Meillä tosin on jo se denimin värinen softshell, ja denim nyt talvellakin kuopuksella, että ehkä sitten jotain muuta kuin farkkua meille... No, kassotaan!

      Mä tajusin tässä kyllä senkin kaamean asian, että enhän minä näitä haalareita sitten keväällä tuijottele, vaan enemmänkin päiväkodin tädit..(!) No, saa kai näistä kuitenkin vouhkata?

      Poista
    6. Denimiä mietin, että sehän voisi olla maailmankaikkeuden käytännöllisin kuosi VARSINKIN päiväkotiin? Että sikäli?

      Poista
    7. ja tiedätkö, voisin jaksaa tuihotella sateenkaaria keväälläkin. :D Ainoa, mitä en meille ottaisi on noi vaaleat softshellit. Yhden limenvihreän vaalean myin pois syksyllä: oli se vaan niin järkyttävän epäkäytännöllinen väri lapsen kevät takikisi, edes kauppareissuille.

      Poista
    8. Nii-in... :) Tykkään kyllä tuosta kuosista!

      Poista
    9. Ja rainbowistakin tykkään. Se olis meille sitten tosiaan ensi talveksi, kyllästyykö siihen jos sitä olisi jo keväälläkin..? (Ai niin, tuskin, koska en katsele niitä haalareita päivät pitkät...)

      Poista
    10. Softshelleistä katsoin juuri että tuo lime olisi aika pirtsakka, jos meiltä softshell vielä uupuisi... :) Mutta on siinä se käytännöllisyyspuoli kyllä.

      Poista
    11. Ja tuleekohan tuota yhtä sinistä takkia muissa väreissä...? se on aika kiva malli! (se missä on napilliset taskut)

      P.S. Oho, tuleepas tässä nyt tehtailtua näitä kommentteja, sori kaikki jotka olette erehtyneet tilaamaan nämä sähköpostiinne. ;)

      Poista
    12. Juuh, tuli pitkä pötkö kommentteja. Kivaa vatvoskelua! Voi plääh mulla on koko homma ihan levällään. Tai no, myyn tietyt ja todella toivon saavani ne myytyä...Se sininen takki oransseilla vetskareilla on kyllä tosi kiva!

      Poista
  6. Mä luulin olevani ajoissa myös mutta en olekaan, hahaa! Meillä on Po.Pin windstoppertakki, kengät ja tällä viikolla saapuva Po.Pin takki&housut mutta toiset vk- housut, kengät ja asusteet puuttuu vielä. Nuo keltaiset lenkkarit on niin herkut!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No niin, sielläkin ollaan jo pitkällä mietteissä. :)

      Varmaan muuten tosi hyvin kestää kuraa tuo tossujen keltainen väri, heh! No, ne on tarkoitettu kauppakengiksi ja kuiville keleille...

      Poista
    2. No mä tilasin ne keltaiset housut että nekin kai sitten kuivan kelin housut, kauppahousut, pyhähousut. Yritän suhtautua vaatteisiin nykyään niin että ne on lapsen vaatteita ja mikä ei Vanishilla lähde, on kuolemaks :D Parit tennarit meillä jo on ja ne jodhpurit. Tennareita ei voi koskaan olla liikaa! Mutta ne on jo kesäkenkiä ne.

      Poista
  7. Meillä on Reimatec haalari joka varmasti mahtuu vielä. Samoin 86cm Reimatec takki mahtuu ja on jemmassa ollut jo pari vuotta 92cm Reimatec sekä Jonathan takki. Housut on 92cm mut ne joutuu laittaa eteenpäin ja ostaan 98cm. Kumpparit on pienet. Kengät on pienet. Pipo on vähän nafti. Rukkasia on tarpeeksi. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ai nii ja Molon Softshell on kans ja fleecejutut mahtuu myös.

      Poista
    2. Aika pienillä hankinnoilla siis selviätte, kun ei tartte haalaria tai takkia hankkia. :)

      Poista
  8. Kyllä 3-vee pärjää 2-osaisella, mutta meillä tykättiin silti käyttää haalaria kurakeleillä!

    VastaaPoista