Keltainen takki

sunnuntai 27. tammikuuta 2013

Tänä keväänä minulle näyttää muodostuvan lähes, öhöm, pakkomielle hankkia esikoiselle keltainen kevättakki. Mutta millainen? Siis siistimmän menon tai kuivien kelien takki, sadetakki vai vedenpitävä ulkoilutakki? Täydellistä yksilöä ei ole vielä ehkä tullut vastaan. Tässä nyt nähkääs yritetään mennä keltainen edellä ja sovittaa muut kriteerit väriin. ;)

1. Tämä Minymon takki olisi mukavan edullinen (39,90), ja kuitenkin vedenpitävä. Väri näyttää tässä kuvassa melko räikeälle, mutta toisaalta ei se välttämättä ole pahakaan. Sopisi hyvin H&M keltaisiin tennareihinkin. Onnenmurusissa ei ollut jostain syystä meidän kokoa (98) ollenkaan. Ko. kauppaan olisi muuten alekoodikin H6L12D0F, jolla saa -10% kaikista tuotteista tänään sunnuntaina. 98cm luulen olevan esikoisellemme oikea koko, sillä meillä on ennenkin ollut Minymon takkeja ja ne ovat olleet reiluja. En ole vielä nähnyt takkia muissa nettikaupoissa...

Minymo
kuva: onnenmuruset.fi
 

2. Törmäsin tällaiseen tosi kauniiseen sadetakkiin merkkiä Jojo Maman Bebe. Valitettavasti varsinaista sadetakkia ei taideta kuitenkaan tarvita... Hintaakin löytyi, 55€.
Jojo Maman Bebe sadetakki
kuva: bellabambina.fi

3. Mini Rodinin keltainen Pico olisi täydellinen, jos se olisi vielä vedenpitäväkin. Muuten aika tyyris. Näistä kuitenkin suosikkini!

Mini Rodini Pico
kuva: minirodini.com

4. Bodenin keltainen anorakki on melko edullinen, hintaa oli 24£. Tuotekuvauksessa sanottiin takin olevan "shower resistant", joten lienee vettähylkivä. Hmmm... Ei hullumpaa. Tarkempi tuotekuva löytyy Bodenin sivuilta ja takkia oli myös muissa väreissä.

Boden anorakki
kuva: boden.co.uk

5. Molon keltainen softshell on herkullinen, mutta meiltä löytyy jo jemmasta viime kevään denim-softshell.

Molo Kids Softshell
kuva: babyshop.com

Unohdinkohan jonkun? Oliko Reimalla yksiväristä keltaista takkia...?


P.S. Toive Mololle: voisitteko tehdä tätä takkia keltaisena? Kiitos! :)


19 kommenttia:

  1. Tuo Pico ois niin ihana mutta tyyris tosiaan. Bodenin takki oli uus mulle, kiitti vinkistä :) Ja tuo Molon alin ois niiiiiiin herkullinen keltaisena! 8)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kallis JA ihana, niinhän se tuppaa aina menemään... ;)

      Poista
  2. Muistaakseni Reimalta oli tulossa yksvärinen keltainen. Tuo Pico on kyllä ihana, mutta hintaa karsastan minäkin :/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No täytyy vielä katsastaa tuo Reima. Nettisivuille ei ollut vielä tullut, jospa ensi viikon aikana...?

      Poista
  3. Picoa haaveilen myös,paljonko se muuten maksaa? Kauheena ei oo Mini Rodinista kokemuksia,yhden vaatteen verran vain ja se oli mielestäni kallis :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eiköhän nuo kohta tule myyntiin, sittenhän se näkee... Olisiko satasen kieppeillä?

      Poista
    2. Juu,katoin että viime vuoden pico takki tais olla 80-90 e,jospa tuo keltainenkin sitä luokkaa sitten olisi :D

      Poista
  4. Pico taitaa olla kevyesti yli toistasataa euroa jos en ihan väärin kruunuja tulkitse? Joka tapauksessa, tyyris :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voin toki olla väärässäkin, yritän tässä hintatietoja juuri etsiä kun alkoi minuakin häiritsemään...

      Poista
    2. Ja nyt yritin tilata tuon Bodenin keltaisen takin, vaihdoin sivut euroiksi niin hintaa postikuluineen 56,50e. Puntina kun klikkasin ensin, näytti 24+4 postikuluiksi eli about 33e yhteensä. Hmmmh..?

      Poista
    3. No oho, mitä huijausta jos noin tosiaan menee tuo hintapolitiikka. :/

      Joo Pico-takki taitaa olla jotain tuota hintatasoa, en ole uskaltanut selvittää, ja näitä on varmaan turha mistään alennuksista haaveilla...

      Poista
    4. Kokeilin tehdä tilausta, ja ainakin minulla olisi onnistunut hintaan 30 puntaa postikuluineen. Ihan loppuun asti en toki näpyttänyt, vaikka vähän olisi tehnytkin mieli... ;) Eli luottokorttia olisi varmaan veloitettu punnissa. Ja euroinahan tuo on 35,20.

      Poista
    5. Mun (kröhöm, lapsen!!) takki tais olla kokoa pienempi niin sillä se ois ollut tuon 24+4 postit. Jään vielä miettimään tätä, kovasti houkuttaisi tuo väri ja malli.. Mulla ei ole luottokorttia mutta näytti kelpaavan teinien Elektroonikin ;)

      Poista
  5. Must toi Molon alin takki on ihan kiva ja juurikin vielä vedenpitävä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minäkin kyllä tykkään siitä, sininen vaan ehkä vähän kyllästyttää värinä kun meillä on juuri saman värinen talvitakki. :)

      Poista
  6. Voi keltainen...Pico on ihanista ihanin, mutta toisaalta tuo minymo niitten keltaisten tennareiden ja farkkujen kanssa voisi olla kyllä aivan mahtava yhdistelmä! Sellainen kevyt autoilutakki.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minymon takki olisi varmaan kyllä monikäyttöisempi kuin Pico...

      Tästä keltakuumeesta meinaa nyt tulla kierre... JOS esikoisella on keltainen takki, niin eikö kuopuksellakin pitäisi olla jotain yhtä kirkasta ja räväkkää väriä...? :D

      Poista
  7. Kuulin huhua, että Marimekolta tulisi lasten takkeja ja juuri keltaista. :) Ne on kyllä varmaan Mini Rodinin hinnoissa. Mites noista picon kaksoiskoosta osaa valita oikean esim. keväällä 1,5 v. täyttävälle... En tykkää palautus- ja vaihtorumbasta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Näinkin jossain Marimekon keltaisesta takista kuvan, sekin näytti kivalta! :) Nuo kaksoiskoot ovatkin oikeasti hankala juttu! Palautus- ja vaihtorumba on vähän hankalaa, varsinkin kun tuosta Picosta varmaan loppuvat koot aika pian eikä sitten enää tiedä onko sitä toista kokoa jäljellä.

      Poista