Ajattelutavan muutos vol. 2

perjantai 16. marraskuuta 2012

Täällä kerroin muuttavani ajattelutapaa lastenvaatteiden hankinnan suhteen. Siis vähemmän, ja laatua. Ja niitä oikeesti ihania. Ja nyt kun Vanishin on todettu tepsivän niihin törkeimpiinkin tahroihin, niin uskallan ehkä niitä oikeesti ihania hankkiakin.

Kirpparilla kävi kauppa hyvin, ja lompakossa polttelee ihan mukava summa odotellen uusia sijoituskohteitaan. No ihan varmaan kyseiselle summalle olisi muutakin käyttöä näin hoitovapaalaisena, mutta hei, first things first!

Nyt on kuitenkin sellainen ongelma, että en oikein innostu mistään. No niinpä tietysti. Taidan joutua siis odottelemaan kevätmallistoja. Ainakin näitä odotan: Aarrekid, Nova Star, Mini Rodini ja Villervalla, sekä tietysti ihan H&M, Lindex ja KappAhl. Myös Me&i -kutsuilla tulee varmasti käytyä ja tuhlattua. Vaikka kyseinen merkki jo vähän puuduttaakin.

Poden myös pahaa kuosiähkyä. Vielä vuosi sitten kaikki kuosilliset oli saatava, ja paljon meillä niitä on edelleenkin. Mutta nyt tunnun tykkäävän vähän yksinkertaisemmasta ja raikkaasta tyylistä. Raidat ja selkeät värit. Ei ruskeaa ja turkoosia...

Tällaisia voisin ajatella hankkivani pienen googletuksen jälkeen. Tosin esimerkiksi tuolle Mini Rodinin takille ei valitettavasti taida olla oikeaa tarvetta. Aarrekidin paidan haluaisin kyllä ehdottomasti. Kokemuksia Aarrekidin laadusta kenelläkään? Nova Starin farkut laitoin tuohon vain siksi, kun ne on niin kivat, meiltä löytyy jo kahdet, eikä toki tarvita enempää. Ei muuten olla nyt paljon muita farkkuja pidettykään. :)

Kuvat: Sannas, Vekaravintti, Babyshop, Lekmer, Lindex

Minkä lastenvaatemerkkien kevätmallistoja te odottelette? Vai odotteletteko mitään? :)

P.S. Picasa ja minä olemme edelleen harjoittelumoodissa. Sorry. ;)

11 kommenttia:

  1. Huolisin meille oitis kaikki samat. :)
    Aarrekid on hyvää laatua. Johanneksen navaruusmatkapaidan etumus on tosin hitusen kulahtanut sappisaippualla hankaamisesta, mutta vanish liotukseen siirtyminen ratkaisisi ongelman.
    Mut olis kutsuttu me&i kutsuille sunnuntaina, mutta ei ne vaan mua nappa yhtään. Ihan plääh. Ehkä menen vain kahvittelemaan ja seurustelemaan.
    Tuon Lindexin paidan huomasin kans joskus, sitten unohdin. Se voisikin mennä heti ostoslistalle...ehkä. :) Viikset on in!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No menet kuule vaan niille kutsuille! :) Sieltä voit löytää nimittäin itsellesi jotain kivaa. Ostin tänä syksynä sen fabulous blouse -paidan (vaimikäsenytoli) niitä on mustia ja valkoisia, kannattaa sovittaa vaikka sitä. :) Eikä ole mitään sudenkorentohörhelöitä tuossa paidassa, vaan kiva ja simppeli paita.

      Lindexillä on nyt muuten postikuluttomuusale.... Tuota paitaa ajatellen...:) Saatan itsekin tehdä tilauksen. En vaan tiedä ottaisinko tuolle isommalle kokoa 98 vai jo 104.

      Poista
    2. Lindex on naftia! Näin eilen lindexillä tuon paidan ja aika luirun oloinen oli-jäi ostamatta. :/

      Poista
    3. Ps. Taitaa kutsut jäädä väliin - karkasin Tampereelle poikien kanssa. ;)

      Poista
    4. No hitsit, mä ehdin jo tilaamaan tuon paidan... Noh, onneksi ei ollut kallis. Niin ja saahan sen tietysti palauttaakin. :)

      Mukavaa Tamperetta! Mitäs meinaatte puuhata?

      Poista
  2. Onpas hauska viiksipaita!

    Mä olen niin tuurilla käyvä shoppailija, että en jaksa paljon mallistoihin tutustua, otan kivoja mukaan sitä mukaa kun tarvetta on ja kohdalle osuu - uutena tai kirpparilta. :) Lindexin moniin vaatteisiin olen ollut tosi tyytyväinen, niitä saa pestä ja pitää, eivätkä keskimäärin mene miksikään, joitakin poikkeuksia on tietty mahtunut niihinkin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Lindex on minunkin kestosuosikkeja lastenvaatteissa. hinta-laatusuhde on hyvä! Viimeisen vuoden aikana on tullut tilailtua nettikaupoista näitä muita merkkejä ja ihastuttua moneen niistäkin.

      Se on kuule ihan hyvä merkki, jos ei jaksa kauheasti vaahdota lastenvaatemallistoista, koska sairaus se on tämäkin... ;)

      Poista
  3. Kurkkaa kotimaisen BE TIMELESS merkin vaatteet ... IHANIA!!
    Noilta mainitsemiltasi merkeiltä aina jotain kivaa löytyy, mut ME&I on meillä jo aivan OUT!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kauniita ovat nuokin!

      Ja me&i, miten sitä onkin nyt niin täynnä niitä... On niillä kyllä toki kivojakin, ja varmaan taas keväällä jotkut paidat tulee pojille ostettua. Mutta kaikenkaikkiaan alkaa jo kyllästyttää nuo. Saisivat vähän uusiutua.

      Poista
  4. Kiitos tuhannesti piposta ja huivsta, jotka posti toi keskiviikkona! Minä ja esikoinen tykätään :)

    VastaaPoista