Äidin talvivaatteita

maanantai 12. marraskuuta 2012

Nyt ei ole tiedossa mitään hienoa stailausta tai kollaaseja, vaan muutama hämärässä otettu kuva eteisen lattialle heitetyistä talvikamppeistani. :) Ja ihan näyttää kengänpohjatkin olevan ravassa... No käyttöä vartenhan kengät on tehtykin!


Musta takki on ostettu tänä syksynä Vero Modasta. Sitä ei ole hinnalla pilattu, ja siinä tuntuu olevan ne ominaisuudet, joita viime talvena jäin takistani kaipaamaan, eli: isot taskut, huppu, suojaava kaulus, tarpeeksi pitkä, vettähylkivä. Ehdottomasti käytännöllisyys edellä, mutta on tämä minusta ihan kivan näköinenkin, rento takki. Käytän tätä päivittäin ulkoillessa, Prisessä käydessä (tämä on siis mun kauppatakki, heh...) ja muissa arjen kuvioissa.
 
Tässä sama takki punaisena,
tämä olisi ollut aika pirteä väri!
veromoda.com
Mustan takin kanssa samassa kuvassa olevat kengät ovat ne Sorelin, jotka tilasin Ellokselta syyskuussa. Malli on kyllä ainakin minulle tosi väljä, ja villasukka saa olla ettei kengät pääse hiertämään. Ja on muutes aika painavat. Vedenpitävyys on jo tullut testattua, ja siinä kyllä ajavat asiansa. Jäin nyt kumminkin haikailemaan niitä Crocseja, mutta näillä mennään nyt. Kaulaliina on ostettu viime viikolla Seppälästä ja trikoopipo on ompelijan tekemä. Nahkarukkaset on teinitakavuosien joululahja mummilta.



Siistimpiä takkeja on kaksi jo vähän vanhempaa, eli Zaran villakangastakki ja Zaran toppatakki. Mustia on nekin. Että ensi kerralla kun ostan takkia, niin yritän pitää mielessä, että muitakin värejä on keksitty.



Siistimpiä (?) kenkiä on kahdet, toiset ovat lämpimät karvavuorelliset ugg-tyyliset töppöset ja toiset ovat Lacosten neulevarsisaappaat. Ruskeita molemmat. Ja ensi kerralla kenkäostoksilla voisi yrittää muistaa, että muitakin kengänvärejä on keksitty, kuin ruskea. Varsinkin kun mistään ei löydy kivaa ruskeaa huivia, johon kengät sopisivat... Näiden kenkien lisäksi todella siistiin käyttöön on varattu kolme vuotta sitten hankitut mustat korolliset Nilsonin nahkasaappaat.


Suosikkihuivini on sininen Blingon huivi tämän syksyn mallistosta (kuva blingo.fi, tuo kissapaita ei ole muuten yhtään mun juttu). Huivi on tarpeeksi suuri ja mukava, kivan värinen ja käy hyvin mustiin takkeihin. Blingolta olen löytänyt itselleni muitakin kivoja vaatteita, jopa enemmän kuin lapsille.

Että jos joku tällainen perusvarmaan mustaan ja ruskeaan pukeutunut tyyppi tulee vastaan, niin se oli minä... tai sitten joku muu. :)

Mukavaa viikkoa!

7 kommenttia:

  1. Tuo eka takki on tosi kiva mut se ei istunut mun päälle yhtään kun mäkin tota kokeilin. En tiedä miten se jäikin niin et näytin joltain muumien Vilijonkalta :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih, varsinkin takin ollessa punainen, on pieni Vilijonkka-assosiaation vaara! :)

      Poista
    2. :D No se! Mä kokeilin mustaa. Mulla joku tietty pituus paidassa/takissa saa näyttään aina tollaselta Vilijonkalta :D Kai mulla on kiero selkä tai jotai :D

      Poista
  2. Mun kaapista voisi löytyä kaikki samat: hyvin samaa tyyliä edustan. Tuo vero modan takki pitääkin katsastaa, josko siihen mahtuisin?! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sielläkin ollaan siis perusmustan tunnustajia. :) Takkia taitaa olla myynnissä tuolla Vero Modan sivuilla...? Ja malli oli melestäni melko reilu. :)

      Poista
  3. Pehmeneekö nuo Sorelit jossain vaiheessa? Sovitin vähän korkeammalla varrella olevia saappaita ja ne tuntuivat ihan laskettelumonoilta. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä ne hitusen ovat notkeentuneet muutaman käyttökerran jälkeen. :)

      Poista