Ai mikä ostolakko?

perjantai 28. syyskuuta 2012

Niin, siis mun piti olla ostolakossa. Ei, me ei oikeasti tarvita mitään just nyt. Blogeista on nyt kuitenkin löytynyt niin houkuttelevia alekoodeja ja -vinkkejä, että olisi vallan rikollista jättää ne kokonaan käyttämättä! Nih!

Siispä sorruin näihin:

Blogista Tittin elämää löytyi vinkki MiniQ:n 40% ulkovaatealeen, ja sieltä tuli tilattua tämä Molon softshell-takki Herra Vilpertille ensi kevääksi. Koko on 104.

Babyluxista puolestaan tilasin esikoiselle Nova Starin Denim Harem -farkut. Nämä ovat kuulemma reiluja niin otin vielä koon 92, vaikka herra jo sen pituuden onkin ylittänyt. Babyluxista saa -30% alennuksen: "Bloggaaja!Kirjoitatko lastenvaatteista ja tarvikkeista joskus blogissasi?Tai onko lukijoissasi paljon pienten lasten vanhempia? Jos teet meiltä ostoksen ja vinkkaat Babyluxista blogissasi, saat ostoksestasi 30% alennuksen! Ota yhteyttä meilitse info@babylux.fi mikäli kiinnostuit.." Its en tosin käyttänyt alennustani tätä kautta, vaan löysin koodin toisaalta, mutta ajattelin jos jotakuta toista bloggaajaa kiinnostaa.


Jos mä sitten ensi viikon pysyn siinä ostolakossa... Ei varmaan pitäisi käydä katsomassa mitään blogeja siis. :)

P.S. Kyllä mulla liittyy näihin shoppailuihin sellainen itsensäpiristämistarkoitus. Tänään on ollut mieli vähän maassa, ja tässä lopputulos...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti