Hullut suosikit

perjantai 4. lokakuuta 2013


Mukavasti kului varttitunti teekupillisen ja Stockan Hullujen päivien kuvaston kanssa. Ei hullumpi valikoima tällä kertaa, täytyy sanoa!

Suosikkini:

1. Mini Rodinin tinasotilaspaita EDIT. eipäku merirosvopaita
2. Block-valaisin
3. Mini Rodinin tiikerimekko (siis jos mulla olisi tyttö)
4. String Pocket (tottakai tämä blogihyllykkö kiinnostaa!)
5. Henri Lloydin neulemekko
6. Maze Bill XS -naulakko
7. InWearin neulemekko
8. Marimekon tyyny
9. Espritin parkatakki (Niinpä, juurikin se sama jonka ostin Tukholmasta. Useita kymmeniä euroja kalliimmalla, jossain Tukholma-huuruissa kun olin. Eipä harmita, ei...)

Mitään näistä tuskin tulen hankkimaan tietäen Stockan verkkokaupan jumitustilanteen ja vauhdin, jolla suosituimmat tavarat tullaan sieltä myymään loppuun. Myöskään tavaratalon humuun minulla ei ole aikomusta mennä, enkä voisikaan sillä olen töissä.

Pojatkin olivat keksineet mieleistä ja kehittävää puuhaa sen varttitunnin aikana:



P.S. Mulla on jotain kummallisia ongelmia Bloggerin kanssa. Ensinnäkin kestää yli tunnin ennen kuin postaukseni ilmestyvät mihinkään lukulistoille tai muiden blogien blogrolleihin. Toiseksi Blogger suttaa kuvat, erityisesti sellaiset joissa on vaaleita pintoja kuten tuo ylläoleva. Onko kukaan muu huomannut vastaavaa?

34 kommenttia:

  1. Mä niin tahtoisin nuo Rodinit, mutta turha tosiaan haaveilla:/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No niinpä! Stocka on nyt löytänyt kultasuonen kun se lämmittelee näitä edellisten kausien kuoseja...

      Poista
  2. Aaah! Samat puuhat täällä... selasin kuvastoa, mutta neiti onneksi tekee tuhojaan eskarissa.

    Olen huomannut ongelmia bloggerissa. Kuvat suttuuntuvat, valkoinen kuvissa ei ole valkoista jne. Lisäksi kuvia ei saa enää pienennettyä google+ kautta tai en enää osaa tehdä sitä. Kuvatila loppuu taas aika pian, jollei kyseinen ominaisuus palaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihan parasta lepotuokiopuuhaa!!

      Ai sulla on samat probleemat. :/ Pitää varmaan kokeilla tuota Sonjan vinkkiä!

      Poista
  3. Ihania! Toi Rodinin mekko kelpais myös mun tytölle (jos ois!). Ja hyllykkö - tietenkin!

    Mä en lataa kuvia ollenkaan bloggeriin koska se tosiaan pakkaa ne ja vaikka pienentäis ite valmiiks niin laatu huononee kamalasti. Kantsii käyttää jotain ulkoista mistä linkittää, jos haluaa siistit kuvat. Tosin toisten blogeissa en ite kyl juurikaan kiinnitä siihen huomiota. Omissa kuvissa häiritsee kun tietää miltä sen pitäis näyttää.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos hyvästä neuvosta! Mihin itse latailet kuvat (joku photobucket tai vastaava niinkö?) ja miten käytännössä tuot kuvat bloggeriin? Eli onkos tuolla kuvan lataamisessa joku kohta josta voi valita että hakeekin kuvan netistä, ei omista tiedostoista...? Anteeksi tyhmät kysmykset, en ole tekniikan ihmelapsi, hih...! ;)

      Poista
  4. Mä katoin kans kuvaston ja ois vaikka mitä kivaa, mutta en pysty ostamaan täältä kaukaa, joten haaveeksi jää. A

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No mutta jos nyt kuitenkin alat jotain himoita, niin ostat verkkokaupasta ja laitat toimitusosoitteeksi vaikka meidän osoitteen, kyllä mä voin postista tuotteet hakea... ;)

      Poista
    2. Joo, tehdään niin. Ollaan menossa kohta Pariisiin, joten taidan säästää eurot sinne :)

      Poista
  5. Jos ois tyttö, niin mekko olis kiva :) Tuo block valaisin olis kyllä upea. Itse en ole ehtiny vielä tutustumaan kuvastoon, jos illal sitten.

    Olen vain kommenttia jättäessä huomannu ongelman, ei anna lähettää ollenkaan. Niin jää kommentoinnit sit, tiedä johtuuko se vain tästä puhelimesta. Konetta kun en ole pahemmin ehtiny avatakkaa täs lähipäivinä. Mutta onnittelut sinullekkin taipaleestasi blogin parissa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia! :)

      Puhelimella kommentointi on kaiken kaikkiaan ihan hanurista, mielummin kirjoitan kunnon näppiksellä! Joskus käy myös esimerkiksi niin, että kirjoittaa jonkun pitkän kommentin ja ennen kuin ehtii julkaista, niin koko teksti häviää... Raivostuttavaa!

      Poista
  6. Vastaukset
    1. Sohva on sinun, jos hinnasta sovitaan! ;D

      Poista
    2. Saanko kysyä mistä tuo sohva on ostettu? Ihana!

      Poista
    3. Tämä on Finnlandia -nimisestä sohvaliikkeestä ostettu muistaakseni kaksi vuotta sitten. Hyvin mahtuu koko perhe tähän ja väri on hyvä tällaiseen lapsi- ja koiraperheeseen... :)

      Poista
  7. Ite en viittiny edes selata koko kuvastoa... Meillä muuten ihan samanlaista toimintaa sohvatyynyjen kanssa, jos silmä vähän välttää!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Muistelen että sulla oli huonoja kokemuksia Stockan verkkokaupasta ja Hulluista päivistä? :) Mä en vielä tiedä, ehkä saatan kuitenkin kokeilla onneani, jos vaikka lykästää... :) Se on katsos hyvä että on kerännyt itselleen pitkän ostoslistan, niin on suurempi todennäköisyys että edes jotain saa kiikutettua kassalle asti! :)

      Poista
  8. No mutta, meidän sohva näytti tänään prikulleen samalta. Näyttää hyvin usein itseasiassa... Mikähän siinä on, että ne tyynyt eivät siellä sohvalla saa olla ;D

    ps. En uskaltanut kuvastoa avata.. pikaisesti sen eilen netissä selasin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Lasten suosikkipuuhia on tehdä sohvatyynyistä kasoja ja hyppiä niihin sohvalta... *huokauksia* Erityisen paljon tätä on tapahtunut nyt lomaviikon aikana kun ollaan oltu paljon kotona.

      Kuvastossa oli kyllä vähän liikaakin houkutuksia! ;)

      Poista
  9. Kulutin myös tovin tuon lehtisen ääressä,rodinin paita houkuttelis kovasti,niin kuin varmaan montaa muutakin :D Tuo String Pocket hylly odottelee kiltisti olkkarin lattialla,joku kaunis päivä saan sen ehkä vielä seinälle!! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minä ajattelin stringiä poikien huoneen seinälle, josko sinne raaskisi tällaisen hyllyihanuuden sijoittaa...? ;)

      Veikkaan että Rodinit menee verkkokaupasta alle minuutin... :D Mutta mikäli jään ilman, niin pärjään kyllä! ;)

      Poista
  10. Kohdat 1, 2 ja 6. tai edes jokin niistä :) meille myös :)

    VastaaPoista
  11. Samoja suosikkeja täälläkin! Paljon muutakin ostettavaa löysin ja yritän kyllä niistä jotain saadakin tilattua. Torstaina voisin ehkä selvitä ihan paikan päällekin, kun lapset on eskarissa ja kerhossa...

    Teillä on kiva sohva!:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Paljon olisi houkutuksia, varmaan olisi vaan pitänyt jättää avaamatta koko kuvasto...! ;)

      Sohva on kyllä mieluinen, tarpeeksi iso jotta koko perhe mahtuu siihen mukavasti ja väri on sopivan anteeksiantava koira- ja lapsiperheessä. :)

      Poista
  12. Samoja suosikkeja täälläkin! Paljon muutakin ostettavaa löysin ja yritän kyllä niistä jotain saadakin tilattua. Torstaina voisin ehkä selvitä ihan paikan päällekin, kun lapset on eskarissa ja kerhossa...

    Teillä on kiva sohva!:)

    VastaaPoista
  13. Vastaukset
    1. Saapa nähdä kuinka käy verkkokaupassa, ehdinkö sinnekään ja jos ehdin niin ehdinkö napata mitään.... Toisaalta ilmankin pärjäillään varsin hyvin. :)

      Poista
  14. Hienoja löysit! Ja houkuttelee muakin... Esim nuo rodinit... Miten näistä iskeekin aina sellainen massahysteria, että yhtäkkiä on ihan pakko saada nuo tuotteet? Rupesin heti tutkailemaan keskiviikon kalenteriani sillä silmällä, josko ehtisin pujahtaa aamusta stockalle... Enpä tiedä. Kauhea ryysis siellä on takuulla... Ehkä mä pärjään ilmankin. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Massahysteria on kyllä varmasti varsin tuottoisa ilmiö Stockan kannalta!

      Mulla on keskiviikkoaamuna mahdollisuus olla koneella, mutta ei paikan päällä. Katsotaan mihin se riittää, ja kuten todettu, hengissä pysytään ilmankin (ehkä!). :)

      Poista
  15. Samoja suosikkeja ja mulla olis mahdollisuuskin livahtaa töistä stockalle, mut en tiedä jaksanko sitä ryysistä.
    Tuosta alimmasta kuvasta, että juuri tuon näköisen kaaoksen välttämiseksi en halunnut meille sohvaa jossa irtotyynyt.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ryysis on kyllä aikamoinen tuolla! Yleensä olen vältellyt. :)

      Onneksi sohvatyynyt ei leviä näin ihan joka päivä, vaan kiinnostus tähän toimintaan on kausittaista... ;)

      Poista
  16. Mini Rodinin mekko on tosi kiva, sen taidan koittaa verkkokaupasta hankkia meille.

    VastaaPoista