Lapsimessupostaus

sunnuntai 28. huhtikuuta 2013

Tulin, näin ja koin! Ja ostin. Ei kaduta vielä.

Minä itse omassa hyvässä seurassani, kaksi tuntia tehokasta shoppailuaikaa. Pyysin kyllä muuta perhettä mukaani, mutta mies valitsi lähteä mielummin uimahalliin kahden uimataidottoman täysin vahdittavan lapsen kanssa. Hullu. Oli niillä kuulemma ihan hyvin sujunut. Respect.


Saalis part I. Mikään näistä ei ollut täysin heräteostos, sillä monia olen aiemmin pyöritellyt ostoskoriin ja takaisin. Pieniä messualennuksia -15%-20% ja kaupat tuli. Gugguu, Beau Loves, Mini Rodini, Villervalla ja päiväkodin vappukarkeloihin nallehattu.


Saalis part  II. Skiphopin reput ovat olleet mielessä noin vuoden. Metsolan pyyhesetti oli puolestaan täysin heräostos. Keltaista kesään hyvällä messutarjouksella! :)

Kuopuksella tangollinen Mini Rodinia -20%, Skidillä paljon Villervalla-tarjouksia uutuuksista. Koot olivat Villervalloista jo vähän loppu, löytyi hyvin kokoa 86 ja sitten taas 116 ylöspäin, siitä välistä ei niinkään...

Villervallaa, Metsolaa (heilläkin koot aika lailla huvenneet), Gugguu ja Papu. Gugguulta ostin keltaisen t-paidan ja ihailin keltaisia baggy-housuja. Housuissa kuitenkin vyötärö vaikutti vähän leveähköltä hoikan malliselle lapselle, joten en uskaltanut ostaa. Papulta katselin leggareita, mutta jäivät kuitenkin hankkimatta, kun tarve ei ole akuutti.



Ensi kerralla houkuttelen miehen ja pojatkin mukaan. Vaikka toki viihdyin ihan hyvin näinkin. ;) Ostoskiintiö ainakin tuli täytettyä seuraavaksi kuukaudeksi...

31 kommenttia:

  1. Kivat ostokset! Mullakin oli aika nihkeät ostokset-taisi mennä lasten ostoksiin n.50e rahaa:D nettishoppailu paljon kivempaa;DD Itelleni ostinkin outletin puolelta melkein seittemälläkympillä OHO!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla jäi koko Outlet välistä... Ehkä ihan hyvä, niin säästyi nekin rahat. ;)

      Poista
  2. Ihania ostoksia olet tehnyt. :)

    Meidän kohdalla kävi kanssa niin et oli koot loppu pitkälti, meille sopivissa. Olimmekin noin kolmen aikoihin vasta oikein ostoksilla.

    Noista baggeista, baggyt, vai kuinka se taipuukaan? :) meidän poika on aika hoikka poika, hälle sovitin noita siellä ja kokeilussa oli tänään, istuvat ihan hyvin, vyötäröä saa kyllä kiristää ja "pussimaisen" reilut ovat, kun otin koon isompana. Mutta ovat ihan pidettävät.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meillä on pojat sellaisia laiheliineja, että housut saa olla aika napakat vyötäröltä, että pysyvät ylhäällä. Olisi tosiaan pitänyt ihan sovittaa!

      Poista
    2. Mä kattelin housuja, että näytti niin kaposilta:D

      Poista
    3. Noita baggy-tyyppisiä housuja taisi olla paria eri mallia, sellaista ohuempaa trikoota ja sitten collegea. Lahkeista olivat kapoiset mutta vyötäröstä ei... Ainakaan meidän pojille. :)

      Poista
  3. Auts, mitä löytöjä! Mä jätän kans ens vuonna miehen ja lapsen pois matkasta, niin alan tehdä löytöjä :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No ei nämä nyt millään superalehinnoilla sentään lähteneet, mutta ale se on pienikin ale. ;)

      Poista
  4. Kivoja ostoksia! Mä kyllä haluisin joskus päästä johonkin Metsolan tyhjennysmyyntiin *haaveilee* :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Siellä saattaisi kyllä lähteä mopedi käsistä! :D

      Poista
  5. Kivat ostokset! Hiukka olen nyt kade. Aiai, koskahan vaan sais aikaiseksi mennä kesäjemmar kunnolla läpi....että mitä tarvittais!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sinun kesäjemmapostausta odotellessa... ;)

      Minä puolestaan luulen, että meidän kesävaatteet on nyt kasassa, kaikkea on. :)

      Poista
  6. Well done! Ihan pro-meininkiä! :)

    VastaaPoista
  7. Voi kun ihania löytöjä! Ja niin herkullisia kuvia, että nyt viimeistään harmittaa, etten lähtenyt mukaan tungokseen. Lompakko on kyllä iloinen kotiviikonlopusta ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onhan ne messut taas vuoden päästä! ;) Ja tänään ainakaan ei ollut mitään pahaa tungostakaan.

      Mutta tosiaan välillä on hyvä ajatella lompakonkin parasta... ;)

      Poista
  8. On kyllä hienoja löytöjä! Ehkä se on hyvä, että me asutaan täällä kaukana - mä olisin varmaan mennyt aivan sekaisin tuolla! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pieni sekoamisen vaara tähän kyllä liittyy, varsinkin jos pääsee yksin tuonne haahuilemaan... ;)

      Poista
  9. Näitä katsoessa tuli mieleen, että olisihan noilla messuilla ollut kiva käydä. Mutta ilman lapsia, ehdottomasti! Jotta olisi pystynyt keskittymään olennaiseen. ;)

    Kiva löytöjä olet tehnyt! Meiltä löytyy osittain jotain vähän samantapaista. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä, asiat tärkeysjärjestykseen! Vaikka kyllä tuolla olisi ollut lapsillekin kivaa tekemistä. Ehkä ensi vuonna sitten saan houkuteltua loppuperheen mukaani... Koska onhan tuonne nyt päästävä ensi vuonnakin. :)

      Poista
    2. Jospa mäkin sit ensi vuonna. Haaste on vain siinä, miten saan miehen patistettua mukaan lapsenvahdiksi, koska ilman sellaista voi olla hankalaa tehdä ostoslöytöjä. ;)

      Poista
  10. Ihania ostoksia teit! Kattelin kans tota mini rodinin t-paitaa, mutta ei näkynyt oikeaa kokoa.. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tämä on kokoa 104/110 ja toivottavasti ei liian iso esikoiselle... No menee se ainakin sitten vuoden päästä kesällä. :) Yksittäiskappaleita oli monesta kivasta vaatteesta, mutta harvasta tosiaan sattui olemaan juuri oikeaa kokoa.

      Poista
  11. Kivoja ostoksia teit! Heh, vai että uimaan ennemmin kuin messuille ;) Mä oon niin pihalla noista Suomessa myytävistä merkeistä, että huh huh. Pitääkin perehtyä, ettei vaikuta ihan juntilta (siis olen toki).

    Noi reput on extraihanat, pitääkin tutkia per heti saisko netistä. Ja sit on miettiny näille meidän reissupekoille sellaisia eläinlentolaukkuja. Lienevätkö samaa sarjaa?

    Pus! A

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Laukut lienevät tosiaan samaa sarjaa. Noita reppuja on saatavissa myös sellaista pienempää kokoa, jossa on valjaat, mutta en meille ottanut enää sitä mallia.

      Joo, mun mielestä uimahallissa kahden pikkulapsen kanssa on vähintään yhtä stressaavaa kuin Lapsimessuilla... :)

      Poista
  12. Mä en sitten kuitenkaan kaikesta vannoittelusta huolimatta jaksanut sinne lähteä...ens vuonna sitten...taas vannon, heh...ei vaan jaksanut...mies lähti neljän muksun kans uimahalliin joista yhdellä uimataito, minä menin MLL kirppikselle myymään ja nauttimaan omasta ajasta...ilta menikin sitten mukavastikokkailessa kasvisruokia ja su ulkoiltiin ja koottiin tuollainen katos terassille (jonka tämä myrsky varmasti vie mennessään vaikka pultattu terassilautoihin kiinn. Saadaan vielä laittaa setalon seinään kiinni)

    Sulla oli hyvät löydöt messuilta...olis varmasti ollut hyviä tarjouksia siellä...mutta me ei niin tarvita nyt mitään ihmeellistä niin ei harmitakkaan vaikka en jaksanut sinne lähteä....

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kolme uimataidotonta muksua yhden aikuisen hanskattavana on kyllä jo aika kunnioitettava suoritus! :)

      Mutta joo, tulipa tosiaan käytyä tuolla ja ihan mielenkiintoista oli, kun en ole aiemmin käynyt! Ostokset oli sellaisia että olisihan sitä nyt ilmankin pärjätty, mutta ehkä menenkin nyt toukokuuksi ostolakkoon... ;)

      Poista
  13. Vastaukset
    1. Tulisi vielä kesä niin saadaan käyttöön nuo t-paidat... :)

      Poista
  14. Mulla oli niin vähän aikaa messuilla että oli vaan pakko kulkea monen kivan jutun ohi. Tosi kivoja löytöjä olet tehnyt! Nyt jälkeen päin harmittaa muutama juttu joita pyörittelin käsissäni mutten sitten ostanut...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihailen kyllä vahvuuttasi! :) Tuolla oli nimittäin aika helppo langeta...

      Poista