Picot

tiistai 29. tammikuuta 2013

Päivän pakollinen Mini Rodini -postaus: 

No niin siinä sitten kuulkaas kävi aamulla, että Oii:n ostoskoriin päätyi parikin keltaista Picoa. Pakko oli ottaa nimittäin kaksi kokoa sovitukseen, 92/98 ja 104/110, kun ei ole aiempaa kokemusta Picon mitoituksesta. Jos oikein hauskasti käy, niin pienempi on sopiva pikkuveljelle ja isompi isoveljelle. Todellisuudessa varmaan pikkuveljelle olisi ollut hyvä 86/92 ja isoveljelle 98/104, jos sellaisia olisi ollut tarjolla, eli Mini Rodinin kaksoiskokoasteikko lienee hieman huono meidän kannalta tällä hetkellä. Katsotaan ja sovitellaan...

Oii:n hinta takille oli noin 70€, eli itse asiassa jonkin verran vähemmän kuin olin ajatellut. Kyseisessä nettikaupassa ei muuten ole enää kokoja jäljellä kuin isointa ja pienintä, joten menekki on ollut aika sukkela. Lilla Companyssakin oli vielä vartti sitten kaikkia kokoja, mutta nyt ei enää montaakaan! :)

Muuta erityisen sykähdyttävää en uudesta kevätmallistosta löytänyt, joten ehkä tämä Pico-panostukseni on oikeutettu? ;)

kuva: Oii Design

22 kommenttia:

  1. Onneksi lapset kasvaa kesällä kohisten niin syksyllä takit on sitten sopivia jos nyt ovatkin vähän isoja :D.

    Just laitoin postauksen meidän haalareiden kokovertailusta ja linkkasin sun haalaripostaukseen. Ei kai haittaa? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei toki haittaa! :)

      Niinhän ne tietysti lapset kasvaa, mutta olisi nyt edes jompi kumpi noista jommalle kummalle pojalle sopiva tänä keväänä. :D

      Poista
  2. Katsoitko ihan kaikki kuvat (fb), ne tulevatkin? Tykästyin siihen oranssiin huppariin, muutamiin shortseihin, panttereihin jaja :D Keltaistakin näytti tulevan. Kyllähän sieltä olisi tulossa toisessa erässä vaikka mitä kivaa :) Tuo Pico on kuulemma enemmän sellainen KESÄtakki, tiedä sitten??

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Katselin ne FB:nkin kuvat läpi, mutta ei vaan tullut vastaan mitään ihan totaalisen pakko saada nyt meille heti -juttuja (onkohan minussa jotain vikaa? :D). Ehkä nuo oranssit perusvaatteet ja juuri se huppari miellyttivät eniten. Keltainen shortsijumpsuit oli kiva, mutta siinä oli epäkäytännöllisen lyhyet lahkeet pihalla kaatuileville pojille... Toisaalta eipä menisi rikki hieno vaate vaan poikien polvet, heh... ;)

      Jaa onko se Pico niin ohut? Ajattelin tätä meille siistimmäksi takiksi kauppareissuille ym. ja toiveissa olisi kyllä että huhtikuussa voitaisiin jo alkaa käyttää... :) No ei muuta kun fleeceä alle. Minään pihavaatteina en näitä raaski pitää, ulkoiluun (ja varsinkin tulevaan päiväkotiin) laitetaan sitten muita ryönävaatteita.

      Tilasitko itse jo jotakin? :)

      Poista
    2. En ainakaan vielä tilannut ;D Kuukauden päästä tulee toinen erä, niin katsotaan sitten :)

      Poista
  3. Hihii,meillekkin lähti tilaukseen pico! Yöllä oli tullut babyshoppiin noita,ja kun hintakin oli ajattelemaani alempi niin eihän sitä sinne voinut jättää :D Ainut mikä jäi mietityttään oli nuo koot,otin E:lle 92/98 joka on varmasti nyt aika jättimäinen..80/86 taas olisi ehkä keväällä jo pieni. Kyllähän tuo poika kasvaa,mutta toivottavasti takki ei ole keväällä liian suuri :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sielläkin siis kokopulmia! Toivotaan tosiaan ettei takki ole E:lle liian iso keväällä, koska kivahan se olisi saada heti käyttöön eikä vasta syksyllä. :)

      Hih, aikaisin olet ollut liikenteessä! ;)

      Poista
    2. Juu,oli taas sellanen parin tunnin nukutusrumba E:n kanssa illalla/yöllä niin pitihän sen jälkeen vielä koneelle päästä..sopivasti oli tullut takit silloin :D Mutta ihan hyvä että ajoissa olin, katoin että aika monesta paikkaa onkin nuo takit jo menneet!

      Poista
    3. Ja hei,jos popin denimit vielä iskee niin niitäkin oli tullut kauppoihin vihdoin! Sieltäkin otin koon 92 takin,ja vähän mietityttää nää mun koko hankinnat :D Jos kaikki onkin ihan jättimäisiä vielä keväällä..

      Poista
    4. Popin denimit iskee kyllä, mutta olisin niin toivonut että sinisestä denimistä tulee haalari... Mutta kun ei tullut niin hankin meille sen Molon mustan haalarin lohdukkeeksi. :) Denim-takkia en taida hankkia, kun meiltä löytyy jo denim softshell... Jos sitä ei jo löytyisi niin denim-takki olisi ollut varma valinta.

      No reilummassa koossa on aina se hyvä puoli että eipä heti jää pieneksi. :) Kuinkas pitkä teidän E nyt olikaan?

      Poista
    5. Odotin kans että olis sininen denim haalari tullut,olis varmasti ollut kiva! Mutta kelpaa hyvin takkinakin ja sain hyvän syyn ostaa sen vihreä haalarin:D

      E oli 1-vuotis neuvolassa n.80 cm ja talvihaalarit on kokoa 86 joten ajattelin että keväällä 92 olis sopiva..mutta nyt en oo enää niin varma,meneeköhän nää mun koot ihan metsään :D

      Poista
    6. No yleensä seuraavaan kauteen on seuraava koko sopiva näin pienillä, kun ne kasvavat nopeasti. :) Tai sitten nämä menevät syksyllä ja saat ostaa kevääksi VIELÄ lisää jotakin ihanuuksia. ;)

      Poista
  4. Blogissani on tunnustus sinulle, olen vasta hetken lukenut blogiasi, mutta tosi mukavan blogin olet aikaan saanut :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos haasteesta ja ihanasta kommentista muutenkin! :) Tartun haasteeseen pian. :)

      Poista
  5. Mini Rodinin sisävaatteet ovat ainakin naftia mitoitusta. Saas nähdä, miten teidän takkien kanssa käy. Raportoinet varmaankin sitten :) Tuo takki on kyllä ehdottomasti kevätmalliston parasta antia! Itseäni ei sykähdyttänyt kans kuin muutama uusi kuosi. Ei mitään pakkosaada -juttuja siis ainakaan vielä tähän hätään. Saas nähdä, pystynkö pitämään keväällä näppini irti undulaatttikuosista :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toivoisinkin, että ovat naftia kokoa. :) Raporttia seuraa takuuvarmasti! :D

      Jotenkin innostuin nyt enemmän noista tyttöjen mekoista ja muista, mutta minkäs teet kun ei ole tyttöä jolle ostaa. ;) Olen ehkä jotenkin rajoittunut, mutta esimerkiksi se undulaatti näyttäisi minusta meidän pojilla vähän, hmmmm, no tyttömäiseltä... Vaikka onhan se periaatteessa ihan unisex.

      Poista
  6. Juu-uh, avasin bloggerin nyt ilallalla ja nähtävästi blogistania oli hiukkasen seonnut. Vaan onpa hieno juttu, että takit on teille tulossa. Ai, että tulee mahtava veljeskaksikko, kun kummiski sun pitää ne takit pitää. Vielä ne keltaiset tennarit...iiiiihanat! Meille ei ny ainaskaan noita takkeja tuu, mutta elukkapaidat ja shortsit oli kyllä aikas kivoja. Oon tasoittunut! En ole sekoamassa! :O

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No pelkäänpä että täytyyhän nuo pitää, vaikka sitten jemmassa syksyksi tai jotain... ;)

      Onnittelut tasoittumisesta! Milläs me nyt saataisiin sinutkin sekoamaan jostakin...? :D

      Poista
  7. Huuuuu mitä hulinaaaaaa! Täällä on pää menossa ihan sekaisin myös tuon kokopolitiikan kanssa. Olen kysellyt Pico-eksperteiltä (Minttu ja Maria) tuosta koosta, kun menetin sydämeni täysin sille Jaguar-Picolle. Voiko olla mageempaa takkia? Ei voi. Tai ilmeisesti se keltainenkin on suuuupermagee loppuunmyymisen johdosta.. :D Järki sanoisi, että se isompi 92/98 kantsisi ottaa, mutta onko se liian iso? Meillä on nyt jo joitakin 92 cm sisävaatteita, mutta MR:n sisävaatteista 80/86 cm on just sopiva. Ei ole kasvunvaraa yhtään. Onneksi tilasit ne molemmat koot, niin voi oikeasti vertailla. Missä kuussa se teidän pienin olikaan syntynyt? Meillä on syyskuulainen. :D

    Ai niin ja se Pico on sellainen mitä voisin kuvitella jonain syksytakkina lokakuussa ennen pakkasia. Ei kovinkaan paksu, mutta ei mikään lirukaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hurjaa hulinaa, sanopa muuta! Se Jaguar-Pico on kyllä niin päheä!

      Meidän pienin täyttää toukokuussa kaksi, ja pituus hänellä on ehkä jotakin 85-86 cm tienoilla (?). Sisävaatteissa menee 86 ja joissakin jo 92. Mulla on sellainen kutina, että tuo 92/98 on sopivampi meidän esikoiselle, joka on n. 96cm pitkä. Jostakin nimittäin luin, että nämä takit olisivat reilua kokoa. No, pianhan se nähdään! Voi olla, että tuo koko on esikoiselle liian pieni ja kuopukselle liian iso. NIIIIN meidän tuuria.

      Poista
  8. Mä oon siis NIIN pettynyt nyt, me taidettiin jäädä ilman keltaista Picoa? Mä oon kääntänyt kaikki nettikaupat eikä missään enää oo tossa pienemmässä koossa sitä :( Tuleeko niitä vielä, mahdollisesti? MILLONKA?????

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voieivoiei! :/ Tietääkö kukaan mistä takkia voisi vielä löytyä? Soitat johonkin kivaan Mini Rodinia myyvään nettikauppaan ja varaat seuraavasta erästä takin, mikäli siis seuraava erä vielä tulee.

      Poista